ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:88.50KB ,
资源ID:1466082      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1466082.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语综合类A级-3及答案解析.doc)为本站会员(medalangle361)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语综合类A级-3及答案解析.doc

1、职称英语综合类 A级-3 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.It is no use debating the relative merits of this policy.(分数:1.00)A.makingB.takingC.discussingD.expecting2.The fuel tanks had a capacity of 140 liters.(分数:1.00)A.functionB.abilityC.powerD.volume3.He talks tough but has a tende

2、r heart.(分数:1.00)A.heavyB.mildC.kindD.wild4.The book provides a concise analysis of the countrys history.(分数:1.00)A.cleanB.perfectC.realD.brief5.It is laid down in the regulations that all members must carry their membership cards at all times.(分数:1.00)A.suggestedB.warnedC.statedD.described6.However

3、 bad the situation is, the majority is unwilling to risk change.(分数:1.00)A.reluctantB.eagerC.pleasedD.angry7.Her faith upheld her in times of sadness.(分数:1.00)A.supportedB.excitedC.inspiredD.directed8.The union representative put across her argument very effectively.(分数:1.00)A.explainedB.inventedC.c

4、onsideredD.accepted9.It has been said that the Acts provided a new course of action and did not merely regulate or enlarge an old one,(分数:1.00)A.manageB.controlC.reviseD.outset10.Our lives are intimately bound up with theirs.(分数:1.00)A.tenselyB.nearlyC.carefullyD.closely11.Our statistics show that w

5、e consume all that we are capable of producing.(分数:1.00)A.wasteB.buyC.useD.sell12.The secretary is expected to explore ideas for post-war reconstruction of the area.(分数:1.00)A.denyB.investigateC.stressD.create13.The council meeting terminated at 2 oclock.(分数:1.00)A.beganB.continuedC.endedD.resumed14

6、A red flag was placed there as a token of danger.(分数:1.00)A.signB.substituteC.proofD.target15.The steadily rising cost of labor on the waterfront has greatly increased the cost of shipping cargo by water.(分数:1.00)A.graduallyB.suddenlyC.excessivelyD.exceptionally二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Expe

7、riments have confirmed the assumption of many executives.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Net mentioned17.Managers do not employ those who are quite different from them.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.Experiments have shown that, contrary to our expectation, people tend to tre

8、at you the way you treat them.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.People are more likely to cooperate with those who like them.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.Exclusive information is more persuasive than widely known data.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not m

9、entioned21.There is no need for a manager to find out the merits of his employees.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned22.There are as many wise managers as there are stupid ones.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填

10、空项 1:_24.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 5 1.(分数:1.00)填空项 1:_27.A few simple facts will help you keep cut flowers 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.Respiration plays a key role 1.(分数:1.00)填空项 1:_29.The aging of cut flowers can be slowed down 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.Anothe

11、r important way to prolong the life of cut flowers is 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.The attitude of the author towards the research project is(分数:3.00)A.positive.B.negative.C.suspicious.D.indifferent.32.Which of the following statements about Flowers and Yeo is true?(分数:3.00)A.

12、They are students at Sussex University.B.They are rice breeders.C.They are husband and wife.D.They are colleagues at an institution of higher learning.33.The word “affect“ in Paragraph 6 could be best replaced by(分数:3.00)A.“influence“.B.“effect“.C.“stop“.D.“present“.34.Flowers and Yeo have started a

13、 programme(分数:3.00)A.to find ways to prevent water pollution.B.to identify genes that promote growth in salty soil.C.to breed rice plants that taste salty.D.to find ways to remove excessive salt from soil.35.Which of the following is NOT mentioned as a cause of the problem discussed in the passage?(

14、分数:3.00)A.Natural barriers to sea water have been destroyed.B.The water table has gone down after droughts.C.Sea level has been continuously rising.D.Evaporation of water leaves salt behind.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.The phrase “turning out“ in the last paragraph could be best replaced by(分数:3.00)A.

15、producing“.B.“selling“.C.“buying“.D.“fixing“.37.Which of the following statements about Henry Ford is NOT true?(分数:3.00)A.He introduced a new way of production.B.He influenced all manufacturing.C.He inspired other auto makers.D.He changed the minds of historians.38.A magneto is a technical term for

16、分数:3.00)A.an automobile.B.a production line.C.a part of an automobile engine.D.a disassembly line.39.The invention of the assembly line enabled Henry Ford(分数:3.00)A.to create more jobs for the unemployed.B.to write a book on history.C.to reduce the price of his cars to $260.D.to cut the production

17、of his cars by 50%.40.The writer mentions “slaughterhouses“ because they were the places where(分数:3.00)A.Fords assembly line originated.B.Ford made his first car.C.Ford readjusted the assembly line.D.Ford innovated the disassembly line.六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.Who have the best chance of growing u

18、p successfully?(分数:3.00)A.Those who tend to overeat.B.Those who are given a lot of toys.C.Those who are given toys, talked to and played with.D.Those who can share their toys with their playmates.42.We learn from the passage that a child has boundless curiosity(分数:3.00)A.when he is two.B.when he is

19、around four.C.when he is six.D.when he is eight.43.According to the passage, the abilities a child has inherited from his parents(分数:3.00)A.determine his character.B.will not change after the age of three.C.partly determine the standard he is likely to reach.D.to a large extent determine the choice

20、of toys.44.The passage is mainly about(分数:3.00)A.the importance of pre-school education.B.the importance of schooling.C.the role of play in a childs development.D.the choice Of toys for adolescents.45.The passage tells us that as a child grows up(分数:3.00)A.he should be allowed to choose his own toys

21、B.he should be given identical toys.C.he should be given different toys.D.he should be given fewer and fewer toys.七、B第 5部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.bringingB.resulting inC.includingD.carrying outA.toB.atC.ofD.onA.priceB.costC.worthD.

22、profitA.clearB.simpleC.difficultD.complexA.sureB.afraidC.awareD.suspiciousA.BecauseB.SinceC.WhenD.WhileA.lessB.numerousC.moreD.manyA.bothB.neitherC.noneD.anyA.affordB.pretendC.offerD.decideA.resortB.referC.turnD.attendA.as ifB.just asC.becauseD.whileA.thatB.whyC.whatD.ifA.themB.theseC.itD.thoseA.bel

23、owB.beneathC.overD.aboveA.offeringB.cuttingC.reducingD.having职称英语综合类 A级-3 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.It is no use debating the relative merits of this policy.(分数:1.00)A.makingB.takingC.discussing D.expecting解析:2.The fuel tanks had a capacity of 140 liters.(分数:1.00)A.

24、functionB.abilityC.powerD.volume 解析:3.He talks tough but has a tender heart.(分数:1.00)A.heavyB.mildC.kind D.wild解析:4.The book provides a concise analysis of the countrys history.(分数:1.00)A.cleanB.perfectC.realD.brief 解析:5.It is laid down in the regulations that all members must carry their membership

25、 cards at all times.(分数:1.00)A.suggestedB.warnedC.stated D.described解析:6.However bad the situation is, the majority is unwilling to risk change.(分数:1.00)A.reluctant B.eagerC.pleasedD.angry解析:7.Her faith upheld her in times of sadness.(分数:1.00)A.supported B.excitedC.inspiredD.directed解析:8.The union r

26、epresentative put across her argument very effectively.(分数:1.00)A.explained B.inventedC.consideredD.accepted解析:9.It has been said that the Acts provided a new course of action and did not merely regulate or enlarge an old one,(分数:1.00)A.manageB.control C.reviseD.outset解析:10.Our lives are intimately

27、bound up with theirs.(分数:1.00)A.tenselyB.nearlyC.carefullyD.closely 解析:11.Our statistics show that we consume all that we are capable of producing.(分数:1.00)A.wasteB.buyC.use D.sell解析:12.The secretary is expected to explore ideas for post-war reconstruction of the area.(分数:1.00)A.denyB.investigate C.

28、stressD.create解析:13.The council meeting terminated at 2 oclock.(分数:1.00)A.beganB.continuedC.ended D.resumed解析:14.A red flag was placed there as a token of danger.(分数:1.00)A.sign B.substituteC.proofD.target解析:15.The steadily rising cost of labor on the waterfront has greatly increased the cost of shi

29、pping cargo by water.(分数:1.00)A.gradually B.suddenlyC.excessivelyD.exceptionally解析:二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Experiments have confirmed the assumption of many executives.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Net mentioned解析:17.Managers do not employ those who are quite different from them.(分数:1

30、00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.Experiments have shown that, contrary to our expectation, people tend to treat you the way you treat them.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.People are more likely to cooperate with those who like them.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wro

31、ng C.C. Not mentioned解析:20.Exclusive information is more persuasive than widely known data.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.There is no need for a manager to find out the merits of his employees.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.There are as many wise manag

32、ers as there are stupid ones.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:24.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:25.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:26.Paragraph 5 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:27.A f

33、ew simple facts will help you keep cut flowers 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:28.Respiration plays a key role 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:29.The aging of cut flowers can be slowed down 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:30.Another important way to prolong the life of cut flowers is 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正

34、确答案:F)解析:四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.The attitude of the author towards the research project is(分数:3.00)A.positive. B.negative.C.suspicious.D.indifferent.解析:32.Which of the following statements about Flowers and Yeo is true?(分数:3.00)A.They are students at Sussex University.B.They are rice bree

35、ders.C.They are husband and wife.D.They are colleagues at an institution of higher learning. 解析:33.The word “affect“ in Paragraph 6 could be best replaced by(分数:3.00)A.“influence“. B.“effect“.C.“stop“.D.“present“.解析:34.Flowers and Yeo have started a programme(分数:3.00)A.to find ways to prevent water

36、pollution.B.to identify genes that promote growth in salty soil. C.to breed rice plants that taste salty.D.to find ways to remove excessive salt from soil.解析:35.Which of the following is NOT mentioned as a cause of the problem discussed in the passage?(分数:3.00)A.Natural barriers to sea water have be

37、en destroyed.B.The water table has gone down after droughts.C.Sea level has been continuously rising. D.Evaporation of water leaves salt behind.解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.The phrase “turning out“ in the last paragraph could be best replaced by(分数:3.00)A.“producing“. B.“selling“.C.“buying“.D.“fixi

38、ng“.解析:37.Which of the following statements about Henry Ford is NOT true?(分数:3.00)A.He introduced a new way of production.B.He influenced all manufacturing.C.He inspired other auto makers.D.He changed the minds of historians. 解析:38.A magneto is a technical term for(分数:3.00)A.an automobile.B.a produc

39、tion line.C.a part of an automobile engine. D.a disassembly line.解析:39.The invention of the assembly line enabled Henry Ford(分数:3.00)A.to create more jobs for the unemployed.B.to write a book on history.C.to reduce the price of his cars to $260. D.to cut the production of his cars by 50%.解析:40.The w

40、riter mentions “slaughterhouses“ because they were the places where(分数:3.00)A.Fords assembly line originated. B.Ford made his first car.C.Ford readjusted the assembly line.D.Ford innovated the disassembly line.解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.Who have the best chance of growing up successfully?(分数:3.00

41、A.Those who tend to overeat.B.Those who are given a lot of toys.C.Those who are given toys, talked to and played with. D.Those who can share their toys with their playmates.解析:42.We learn from the passage that a child has boundless curiosity(分数:3.00)A.when he is two.B.when he is around four. C.when

42、 he is six.D.when he is eight.解析:43.According to the passage, the abilities a child has inherited from his parents(分数:3.00)A.determine his character.B.will not change after the age of three.C.partly determine the standard he is likely to reach. D.to a large extent determine the choice of toys.解析:44.

43、The passage is mainly about(分数:3.00)A.the importance of pre-school education.B.the importance of schooling.C.the role of play in a childs development. D.the choice Of toys for adolescents.解析:45.The passage tells us that as a child grows up(分数:3.00)A.he should be allowed to choose his own toys.B.he s

44、hould be given identical toys.C.he should be given different toys. D.he should be given fewer and fewer toys.解析:七、B第 5部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:填空项 1:_ (正确答案:C)解析:填空项 1:_ (正确答案:B)解析:填空项 1:_ (正确答案:E)解析:八、B第 6部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.bringingB.resulting in C.inc

45、ludingD.carrying out解析:A.toB.atC.of D.on解析:A.priceB.cost C.worthD.profit解析:A.clearB.simpleC.difficultD.complex 解析:A.sureB.afraidC.aware D.suspicious解析:A.BecauseB.SinceC.WhenD.While 解析:A.lessB.numerousC.more D.many解析:A.both B.neitherC.noneD.any解析:A.afford B.pretendC.offerD.decide解析:A.resortB.refer C.turnD.attend解析:A.as ifB.just as C.becauseD.while解析:A.thatB.whyC.what D.if解析:A.themB.theseC.it D.those解析:A.below B.beneathC.overD.above解析:A.offering B.cuttingC.reducingD.having解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1