ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:86KB ,
资源ID:1466106      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1466106.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语综合类A级-7及答案解析.doc)为本站会员(eastlab115)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语综合类A级-7及答案解析.doc

1、职称英语综合类 A级-7 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.It is absurd to predict that the sun will not rise tomorrow.(分数:1.00)A.ridiculousB.funnyC.oddD.foolish2.A lot of people could fall iii after drinking contaminated water.(分数:1.00)A.muddledB.pollutedC.mixedD.troubled3.Medical fa

2、cilities are being upgraded.(分数:1.00)A.renewedB.repairedC.improvedD.increased4.The dentist has decided to extract her bad tooth.(分数:1.00)A.take outB.repairC.pullD.dig5.She stood there, trembling with fear.(分数:1.00)A.jumpingB.cryingC.swayingD.shaking6.A notably short man, he plays basketball with his

3、 staff several times a week.(分数:1.00)A.extremelyB.considerablyC.remarkablyD.completely7.Its prudent to start any exercise program gradually at first.(分数:1.00)A.workableB.sensibleC.possibleD.feasible8.The room is dim and quiet.(分数:1.00)A.tinyB.pleasantC.darkD.agreeable9.They agreed to modify their po

4、licy.(分数:1.00)A.clarifyB.changeC.defineD.develop10.He is renowned for his skill.(分数:1.00)A.rememberedB.recommendedC.praisedD.well-known11.Mary looked pale and weary.(分数:1.00)A.gloomyB.uglyC.sillyD.exhausted12.You have to be patient if you want to sustain your position.(分数:1.00)A.maintainB.establishC

5、acquireD.support13.The index is the governments chief gauge of future economic activity.(分数:1.00)A.measureB.opinionC.evaluationD.decision14.The economy continued to exhibit signs of decline in September.(分数:1.00)A.playB.sendC.showD.tell15.Mary has blended the ingredients.(分数:1.00)A.mixedB.madeC.coo

6、kedD.eaten二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.All African countries followed the IMF formula.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.The Soviet Union was a capitalist country.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.Many high officials in Russia have much benefited from privatiza

7、tion.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.Japan has a long trading tradition.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.Russia was wrongly guided by the IMF.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.China did not take IMF advice.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. N

8、ot mentioned22.Australia is one of the biggest winners from globalization.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 5 1.(分数:1.00)填空项 1:_27.Those hig

9、h school graduates who can enter Stanford University 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.Many professors like to teach in this university partly because here 1.(分数:1.00)填空项 1:_29.On the faculty of the university there are 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.Financial support from both private organizations and the government has

10、 made possible 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.When was the Fraunhofer Society founded?(分数:3.00)A.In 1940.B.Last year.C.After the unification.D.In 1949.32.The word “expertise“ in line 3 could be best replaced by(分数:3.00)A.“experts“.B.“scientists“.C.“scholars“.D.“special knowledge

11、33.The Fraunhofer Society is the largest organisation for applied technology in(分数:3.00)A.Asia.B.USAC.Europe.D.Africa.34.What factor can be attributed to German prosperity?(分数:3.00)A.Technology transfer.B.Good management.C.Hard work.D.Fierce competition.35.Which of the following is NOT true of tra

12、ditional university research?(分数:3.00)A.It is free.B.It is profit-driven.C.It is widely available.D.It is curiosity-driven.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.According to the new rules proposed by the ISU, which of the following is right?(分数:3.00)A.The number of judges will be doubled.B.Only half of the jud

13、ges will score.C.Only some selected judges will score.D.Only half of the scores will count.37.Which of the following is NOT true of the scoring system for diving?(分数:3.00)A.It is more biased.B.It is more reasonable.C.It is fairer.D.It is tighter.38.Who won the gold medal in the pairs figure-skating

14、event?(分数:3.00)A.The Russian pair.B.The Canadian pair.C.Both the Russian pair and the Canadian pair.D.The French pair.39.What does Jerry Bingham express by saying “1 remain to be convinced“?(分数:3.00)A.His anger.B.His criticism.C.His agreement.D.His doubt.40.The attitude of those concerned in the UK

15、to the new rules proposed by ISU can be best described as(分数:3.00)A.indifferent.B.reserved.C.enthusiastic.D.positive.六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.What can be inferred from the passage about the route to long life?(分数:3.00)A.It remains to be studied.B.It has already been discovered.C.Eating more leads

16、to long life.D.Eating less leads to long life.42.The average modified mouse lived(分数:3.00)A.3 years.B.753 days.C.More than 3 years.D.887 days.43.Ronald Kahn and his colleagues can make mice live longer by(分数:3.00)A.offering them less food.B.giving them a balanced diet.C.disrupting the specific genes

17、 in their fat cells.D.preventing them growing larger.44.What does the last sentence in the third paragraph imply?(分数:3.00)A.People like to lose weight, but they do not like to eat less.B.People want to go to heaven, but they do pot want to die.C.Mice will go to heaven if they lose weight.D.Mice enjo

18、y losing weight.45.According to the passage, we do not know whether humans will benefit from taking in fewer calories partly because(分数:3.00)A.humans, worms and rodents are different.B.most people are not willing to be put on a strict diet.C.the effect is not known.D.genetic changes in tissues can n

19、ot be performed on humans.七、B第 5部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.whichB.thereC.thatD.whereA.alsoB.besidesC.elseD.yetA.overB.atC.aroundD.onA.itB.the ideaC.theyD.spruceA.knewB.concludedC.sawD.thoughtA.inB.sinceC.forD.atA.waterB.airC.energyD.

20、safetyA.noB.perC.eachD.everyA.downB.overC.upD.intoA.orB.althoughC.andD.despiteA.effectedB.beatenC.slappedD.affectedA.behindB.beyondC.forD.inA.haveB.mustC.shouldD.hadA.IfB.JustC.OnlyD.RarelyA.amongB.inC.asD.for职称英语综合类 A级-7 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.It is absurd to pr

21、edict that the sun will not rise tomorrow.(分数:1.00)A.ridiculous B.funnyC.oddD.foolish解析:2.A lot of people could fall iii after drinking contaminated water.(分数:1.00)A.muddledB.polluted C.mixedD.troubled解析:3.Medical facilities are being upgraded.(分数:1.00)A.renewedB.repairedC.improved D.increased解析:4.T

22、he dentist has decided to extract her bad tooth.(分数:1.00)A.take out B.repairC.pullD.dig解析:5.She stood there, trembling with fear.(分数:1.00)A.jumpingB.cryingC.swayingD.shaking 解析:6.A notably short man, he plays basketball with his staff several times a week.(分数:1.00)A.extremelyB.considerablyC.remarkab

23、ly D.completely解析:7.Its prudent to start any exercise program gradually at first.(分数:1.00)A.workableB.sensible C.possibleD.feasible解析:8.The room is dim and quiet.(分数:1.00)A.tinyB.pleasantC.dark D.agreeable解析:9.They agreed to modify their policy.(分数:1.00)A.clarifyB.change C.defineD.develop解析:10.He is

24、 renowned for his skill.(分数:1.00)A.rememberedB.recommendedC.praisedD.well-known 解析:11.Mary looked pale and weary.(分数:1.00)A.gloomyB.uglyC.sillyD.exhausted 解析:12.You have to be patient if you want to sustain your position.(分数:1.00)A.maintain B.establishC.acquireD.support解析:13.The index is the governm

25、ents chief gauge of future economic activity.(分数:1.00)A.measure B.opinionC.evaluationD.decision解析:14.The economy continued to exhibit signs of decline in September.(分数:1.00)A.playB.sendC.show D.tell解析:15.Mary has blended the ingredients.(分数:1.00)A.mixed B.madeC.cookedD.eaten解析:二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,

26、分数:7.00)16.All African countries followed the IMF formula.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.The Soviet Union was a capitalist country.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.Many high officials in Russia have much benefited from privatization.(分数:1.00)A.A. Right B

27、B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.Japan has a long trading tradition.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.Russia was wrongly guided by the IMF.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.China did not take IMF advice.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22

28、Australia is one of the biggest winners from globalization.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:24.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:25.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:26.Paragraph 5 1.(分数

29、1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:27.Those high school graduates who can enter Stanford University 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:28.Many professors like to teach in this university partly because here 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:29.On the faculty of the university there are 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:30

30、Financial support from both private organizations and the government has made possible 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.When was the Fraunhofer Society founded?(分数:3.00)A.In 1940.B.Last year.C.After the unification.D.In 1949. 解析:32.The word “expertise“ in line 3 could

31、 be best replaced by(分数:3.00)A.“experts“.B.“scientists“.C.“scholars“.D.“special knowledge“. 解析:33.The Fraunhofer Society is the largest organisation for applied technology in(分数:3.00)A.Asia.B.USAC.Europe. D.Africa.解析:34.What factor can be attributed to German prosperity?(分数:3.00)A.Technology transfe

32、r. B.Good management.C.Hard work.D.Fierce competition.解析:35.Which of the following is NOT true of traditional university research?(分数:3.00)A.It is free.B.It is profit-driven. C.It is widely available.D.It is curiosity-driven.解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.According to the new rules proposed by the IS

33、U, which of the following is right?(分数:3.00)A.The number of judges will be doubled.B.Only half of the judges will score.C.Only some selected judges will score.D.Only half of the scores will count. 解析:37.Which of the following is NOT true of the scoring system for diving?(分数:3.00)A.It is more biased.

34、 B.It is more reasonable.C.It is fairer.D.It is tighter.解析:38.Who won the gold medal in the pairs figure-skating event?(分数:3.00)A.The Russian pair.B.The Canadian pair.C.Both the Russian pair and the Canadian pair. D.The French pair.解析:39.What does Jerry Bingham express by saying “1 remain to be conv

35、inced“?(分数:3.00)A.His anger.B.His criticism.C.His agreement.D.His doubt. 解析:40.The attitude of those concerned in the UK to the new rules proposed by ISU can be best described as(分数:3.00)A.indifferent.B.reserved. C.enthusiastic.D.positive.解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.What can be inferred from the p

36、assage about the route to long life?(分数:3.00)A.It remains to be studied. B.It has already been discovered.C.Eating more leads to long life.D.Eating less leads to long life.解析:42.The average modified mouse lived(分数:3.00)A.3 years.B.753 days.C.More than 3 years.D.887 days. 解析:43.Ronald Kahn and his co

37、lleagues can make mice live longer by(分数:3.00)A.offering them less food.B.giving them a balanced diet.C.disrupting the specific genes in their fat cells. D.preventing them growing larger.解析:44.What does the last sentence in the third paragraph imply?(分数:3.00)A.People like to lose weight, but they do

38、 not like to eat less. B.People want to go to heaven, but they do pot want to die.C.Mice will go to heaven if they lose weight.D.Mice enjoy losing weight.解析:45.According to the passage, we do not know whether humans will benefit from taking in fewer calories partly because(分数:3.00)A.humans, worms an

39、d rodents are different.B.most people are not willing to be put on a strict diet. C.the effect is not known.D.genetic changes in tissues can not be performed on humans.解析:七、B第 5部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:D)解析:填空项 1:_ (正确答案:B)解析:八、B

40、第 6部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.whichB.thereC.thatD.where 解析:A.also B.besidesC.elseD.yet解析:A.overB.at C.aroundD.on解析:A.it B.the ideaC.theyD.spruce解析:A.knewB.concludedC.sawD.thought 解析:A.inB.sinceC.for D.at解析:A.waterB.airC.energy D.safety解析:A.no B.perC.eachD.every解析:A.downB.overC.up D.into解析:A.orB.although C.andD.despite解析:A.effectedB.beatenC.slappedD.affected 解析:A.behind B.beyondC.forD.in解析:A.have B.mustC.shouldD.had解析:A.IfB.JustC.Only D.Rarely解析:A.amongB.inC.asD.for 解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1