ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:88KB ,
资源ID:1466107      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1466107.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语综合类A级-8及答案解析.doc)为本站会员(eastlab115)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语综合类A级-8及答案解析.doc

1、职称英语综合类 A级-8 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.She stood there, crying and trembling with fear.(分数:1.00)A.shakingB.staggeringC.strugglingD.murmuring2.The old lady let her flat to an English couple.(分数:1.00)A.offeredB.rentedC.providedD.sold3.Alice is a fascinating girl.(分数:

2、1.00)A.a beautifulB.a prettyC.an attractiveD.a pleasant4.I can no longer tolerate his actions.(分数:1.00)A.put up withB.acceptC.takeD.suffer from5.The conclusion can be deduced from the premises.(分数:1.00)A.arguedB.derivedC.permittedD.come6.The water in this part of the river has been contaminated by s

3、ewage (污水).(分数:1.00)A.pollutedB.downgradedC.mixedD.blackened7.She has been the subject of massive media coverage.(分数:1.00)A.extensiveB.negativeC.responsiveD.explosive8.I expect that she will be able to cater for your particular needs.(分数:1.00)A.supplyB.reachC.provideD.meet9.Her treatment of the subj

4、ect is exhaustive.(分数:1.00)A.very boringB.very thoroughC.very interestingD.very touching10.The price of vegetables fluctuates according to the weather.(分数:1.00)A.jumpsB.risesC.fallsD.changes11.Our plan is to allocate one member of staff to handle appointments.(分数:1.00)A.askB.persuadeC.assignD.order1

5、2.Mary looked pale and weary.(分数:1.00)A.illB.tiredC.worriedD.peaceful13.They strolled around the lake for an hour or so.(分数:1.00)A.ranB.rolledC.walkedD.raced14.Her mood can be gauged, by her reaction to the most trivial of incidents.(分数:1.00)A.displayedB.shownC.provedD.assessed15.Did you do that to

6、irritate her?(分数:1.00)A.teaseB.attractC.annoyD.protect二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Dennis Muren started his schooling at a very early age.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.Muren feels that with CG technology, special effects can be used to make movies more expressive.(分数:1.00)A

7、A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.By the stop-motion process, many separate shots can be combined into a single image.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.ILM is the company responsible for many of the changes in special-effects technology.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. N

8、ot mentioned20.At the age of 10, Muren was able to use computer graphics technology to make things move.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.Todays film makers emphasize special effects at the expense of the story.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned22.The special-effects

9、 revolution began in the mid-1980s with Star Wars.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 5 1.(分数:1.00)填空项 1:_27.Each day we get a lot of messages

10、 from 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.Television, radio and books are all important media of 1.(分数:1.00)填空项 1:_29.For most people television is the most important 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.The mass media are important to us because they shape 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Which of the statemen

11、ts is NOT true according to this passage?(分数:3.00)A.Parents should strengthen moral instruction.B.Schools should help create a moral sense in children.C.Law enforcement agencies should do more to help children understand laws.D.Youth organizations play no role in building character.32.The two boys i

12、n Chicago were(分数:3.00)A.shot.B.murdered.C.accused.D.sentenced.33.Which of the following does the writer cite as a source of moral void?(分数:3.00)A.Official corruption.B.Social injustice.C.Family instability.D.Racial discrimination.34.The boys in Jonesboro and Chicago apparently lacked a sense of(分数:

13、3.00)A.right and wrong.B.discipline.C.shame.D.safety.35.According to politicians, when children commit crimes, they should be treated in the same way as(分数:3.00)A.murderers.B.criminals.C.victims.D.adults.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.The word “mass“ in Line 5 could best be replaced by(分数:3.00)A.grouped

14、B.crowded.C.gathered.D.large.37.The example in Paragraph 4 is intended to demonstrate(分数:3.00)A.the power of publicity.B.the victim of publicity.C.the terrible effects of rumors.D.the vulnerability of people to publicity.38.According to the passage, which of the following statements is true ?(分数:3.

15、00)A.A firm can control and time publicity accurately.B.A firm can neither control nor time publicityaccurately.C.A firm can either control or time publicity accurately.D.In most cases a firm can control and time publicity accurately.39.The second paragraph implies that people are more likely to bel

16、ieve stories(分数:3.00)A.in a newspaper than in a womens daily.B.in a newspaper than in a magazine.C.in an independent newspaper than in a dependent newspaper.D.in a magazine than in a local newspaper.40.The passage implies that(分数:3.00)A.the placement of a story is not quite important.B.the report of

17、 a crime may not be true.C.local newspapers are not interested in company-sponsored programs.D.publicity is not always necessary六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.The word “spectres“ in the second paragraph is closest in meaning to(分数:3.00)A.“pollution“.B.“carbon dioxide“.C.“aerosols“.D.“ghosts“.42.The auth

18、ors main purpose in writing the article is to warn of(分数:3.00)A.warm weather.B.hot weather.C.a new ice age.D.a new iceberg.43.We learn from the third paragraph that(分数:3.00)A.London was plagued with rats in the 1950s.B.London is covered with smog today.C.London was polluted by smog in the 1950s.D.Lo

19、s Angeles is as heavily polluted today as London was in the 1950s.44.The only way to stop the spread of aerosols in the atmosphere, according to Dr Rasool and Dr Schneider, is to use(分数:3.00)A.fossil fuels.B.electric power.C.nuclear energy.D.coal power.45.What will happen if the dust aerosol layer d

20、evelops?(分数:3.00)A.The Earth will get extremely hot.B.The balance between the amount of heat absorbed from the Sun and the amount lost could hardly be maintained,C.The light of the Sun could no longer reach the surface of the Earth.D.Infrared radiation could no longer be transmitted from the Earth t

21、o outer space.七、B第 5部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.WithB.SuchC.LikeD.BecauseA.consistentB.considerableC.considerateD.freeA.thoughtB.creditC.approvalD.ideaA.prospectB.inspectC.suspectD.expectA.copiedB.developedC.foundD.learnedA.related to

22、B.connected withC.relative toD.dependent onA.bowlsB.jobsC.machinesD.themselvesA.valuableB.worthlessC.worthwhileD.satisfactoryA.whileB.whenC.asD.andA.TheyB.ManyC.SomeD.MostA.withB.withoutC.inD.ofA.changingB.variableC.deviateD.diverseA.butB.howeverC.andD.asA.asB.ifC.whichD.sinceA.establishesB.playsC.m

23、akesD.obtains职称英语综合类 A级-8 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.She stood there, crying and trembling with fear.(分数:1.00)A.shaking B.staggeringC.strugglingD.murmuring解析:2.The old lady let her flat to an English couple.(分数:1.00)A.offeredB.rented C.providedD.sold解析:3.Alice is a f

24、ascinating girl.(分数:1.00)A.a beautifulB.a prettyC.an attractive D.a pleasant解析:4.I can no longer tolerate his actions.(分数:1.00)A.put up with B.acceptC.takeD.suffer from解析:5.The conclusion can be deduced from the premises.(分数:1.00)A.arguedB.derived C.permittedD.come解析:6.The water in this part of the

25、river has been contaminated by sewage (污水).(分数:1.00)A.polluted B.downgradedC.mixedD.blackened解析:7.She has been the subject of massive media coverage.(分数:1.00)A.extensive B.negativeC.responsiveD.explosive解析:8.I expect that she will be able to cater for your particular needs.(分数:1.00)A.supplyB.reachC.

26、provideD.meet 解析:9.Her treatment of the subject is exhaustive.(分数:1.00)A.very boringB.very thorough C.very interestingD.very touching解析:10.The price of vegetables fluctuates according to the weather.(分数:1.00)A.jumpsB.risesC.fallsD.changes 解析:11.Our plan is to allocate one member of staff to handle a

27、ppointments.(分数:1.00)A.askB.persuadeC.assign D.order解析:12.Mary looked pale and weary.(分数:1.00)A.illB.tired C.worriedD.peaceful解析:13.They strolled around the lake for an hour or so.(分数:1.00)A.ranB.rolledC.walked D.raced解析:14.Her mood can be gauged, by her reaction to the most trivial of incidents.(分数

28、1.00)A.displayedB.shownC.provedD.assessed 解析:15.Did you do that to irritate her?(分数:1.00)A.teaseB.attractC.annoy D.protect解析:二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Dennis Muren started his schooling at a very early age.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.Muren feels that with CG techno

29、logy, special effects can be used to make movies more expressive.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.By the stop-motion process, many separate shots can be combined into a single image.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.ILM is the company responsible for many o

30、f the changes in special-effects technology.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.At the age of 10, Muren was able to use computer graphics technology to make things move.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.Todays film makers emphasize special effects at the expen

31、se of the story.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.The special-effects revolution began in the mid-1980s with Star Wars.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:24.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项

32、1:_ (正确答案:B)解析:25.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:26.Paragraph 5 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:27.Each day we get a lot of messages from 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:28.Television, radio and books are all important media of 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:29.For most people television is th

33、e most important 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:30.The mass media are important to us because they shape 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Which of the statements is NOT true according to this passage?(分数:3.00)A.Parents should strengthen moral instruction.B.Schools shoul

34、d help create a moral sense in children.C.Law enforcement agencies should do more to help children understand laws.D.Youth organizations play no role in building character. 解析:32.The two boys in Chicago were(分数:3.00)A.shot.B.murdered.C.accused. D.sentenced.解析:33.Which of the following does the write

35、r cite as a source of moral void?(分数:3.00)A.Official corruption.B.Social injustice.C.Family instability. D.Racial discrimination.解析:34.The boys in Jonesboro and Chicago apparently lacked a sense of(分数:3.00)A.right and wrong. B.discipline.C.shame.D.safety.解析:35.According to politicians, when children

36、 commit crimes, they should be treated in the same way as(分数:3.00)A.murderers.B.criminals.C.victims.D.adults. 解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.The word “mass“ in Line 5 could best be replaced by(分数:3.00)A.grouped.B.crowded.C.gathered.D.large. 解析:37.The example in Paragraph 4 is intended to demonstrate(

37、分数:3.00)A.the power of publicity. B.the victim of publicity.C.the terrible effects of rumors.D.the vulnerability of people to publicity.解析:38.According to the passage, which of the following statements is true ?(分数:3.00)A.A firm can control and time publicity accurately.B.A firm can neither control

38、nor time publicityaccurately. C.A firm can either control or time publicity accurately.D.In most cases a firm can control and time publicity accurately.解析:39.The second paragraph implies that people are more likely to believe stories(分数:3.00)A.in a newspaper than in a womens daily.B.in a newspaper t

39、han in a magazine.C.in an independent newspaper than in a dependent newspaper. D.in a magazine than in a local newspaper.解析:40.The passage implies that(分数:3.00)A.the placement of a story is not quite important.B.the report of a crime may not be true.C.local newspapers are not interested in company-s

40、ponsored programs.D.publicity is not always necessary 解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.The word “spectres“ in the second paragraph is closest in meaning to(分数:3.00)A.“pollution“.B.“carbon dioxide“.C.“aerosols“.D.“ghosts“. 解析:42.The authors main purpose in writing the article is to warn of(分数:3.00)A.war

41、m weather.B.hot weather.C.a new ice age. D.a new iceberg.解析:43.We learn from the third paragraph that(分数:3.00)A.London was plagued with rats in the 1950s.B.London is covered with smog today.C.London was polluted by smog in the 1950s. D.Los Angeles is as heavily polluted today as London was in the 19

42、50s.解析:44.The only way to stop the spread of aerosols in the atmosphere, according to Dr Rasool and Dr Schneider, is to use(分数:3.00)A.fossil fuels.B.electric power.C.nuclear energy. D.coal power.解析:45.What will happen if the dust aerosol layer develops?(分数:3.00)A.The Earth will get extremely hot.B.T

43、he balance between the amount of heat absorbed from the Sun and the amount lost could hardly be maintained, C.The light of the Sun could no longer reach the surface of the Earth.D.Infrared radiation could no longer be transmitted from the Earth to outer space.解析:七、B第 5部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:

44、 (正确答案:C)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:D)解析:填空项 1:_ (正确答案:B)解析:八、B第 6部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.WithB.Such C.LikeD.Because解析:A.consistentB.considerable C.considerateD.free解析:A.thoughtB.creditC.approval D.idea解析:A.prospectB.inspectC.suspectD.expect 解析:A.copiedB.developed C.

45、foundD.learned解析:A.related toB.connected withC.relative to D.dependent on解析:A.bowlsB.jobs C.machinesD.themselves解析:A.valuable B.worthlessC.worthwhileD.satisfactory解析:A.while B.whenC.asD.and解析:A.They B.ManyC.SomeD.Most解析:A.withB.without C.inD.of解析:A.changingB.variableC.deviateD.diverse 解析:A.butB.howeverC.and D.as解析:A.asB.if C.whichD.since解析:A.establishesB.plays C.makesD.obtains解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1