ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:23 ,大小:144.50KB ,
资源ID:1466128      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1466128.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语综合类A级模拟70及答案解析.doc)为本站会员(visitstep340)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语综合类A级模拟70及答案解析.doc

1、职称英语综合类 A 级模拟 70 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、第一部分:词汇选项(总题数:15,分数:15.00)1.Their business flourished at its new location a year later owing to their joint efforts and hard work.(分数:1.00)A.prevailedB.failedC.boomedD.shrank2.Nuclear power, with all its inherent problems, is still the only option to gua

2、rantee enough energy in the future.(分数:1.00)A.solutionB.policyC.choiceD.reason3.The promised wage increase is being held back while it is examined by the government to see if it is greater than the law allows.(分数:1.00)A.dismissedB.delayedC.neglectedD.rejected4.Safety officials have earnestly questio

3、ned whether the increased use of synthetic materials heightens the risk of fire.(分数:1.00)A.cautiouslyB.severelyC.accuratelyD.seriously5.The book shifted her outlook from social to spiritual, for its theme was that before you change other people you have to change yourself.(分数:1.00)A.viewpointB.vocat

4、ionC.prospectD.preference6.All information reported to or likewise obtained by the commission is considered confidential.(分数:1.00)A.in a similar wayB.in another wayC.in a direct wayD.in an unauthorized way7.The legislative provision has a great impact on the operations of the department.(分数:1.00)A.l

5、awB.passageC.revisionD.clause8.In spite of a problem with the faulty equipment, some very useful work was accomplished.(分数:1.00)A.imperfectB.temporaryC.emergencyD.reinstalled9.Talks on climate change resumed in the German city of Bonn on July 16 to combat global warming.(分数:1.00)A.focus onB.settles

6、downC.fight againstD.sum up10.Bob believes that the invasion of the marketplace into the university is undermining fundamental academic values, and that we must act now to halt this decline.(分数:1.00)A.laceB.plugC.ceaseD.digest11.He failed to carry out some of the provisions of the contract, and now

7、he has to take charge of the consequences.(分数:1.00)A.answer forB.run intoC.abide byD.step into12.The wealth of a country should be measured in the light of the health and happiness of its people as well as the material goods it can produce.(分数:1.00)A.in line withB.in terms ofC.in regard toD.in case

8、of13.I tried very hard to persuade him to join our groups but I met with flat refusal .(分数:1.00)A.disapprovalB.rejectionC.refusalD.decline14.It is strictly prohibited that access to confidential documents is denied to all but a few.(分数:1.00)A.securedB.forbiddenC.regulatedD.determined15.Ms. Breen has

9、 been living in town for only one year, yet she seems to be familiar with everyone who comes to the store.(分数:1.00)A.acceptedB.admittedC.admiredD.acquainted二、第二部分:阅读判断(总题数:1,分数:7.00)The Spanish Flu EpidemicIf you“re worried about the possibility of a coming bird flu epidemic, you can take comfort in

10、 the fact that humanity has survived a similar influenza epidemic in the past. Starting its rounds at the end of World War I, the 1918 flu killed an estimated 50 million people. Popularly known as the Spanish Flu, this type of influenza was far worse than your common cold. Normally, influenza only k

11、ills those who are more vulnerable to disease, such as newborns, the old or the sick. However, the Spanish Flu was prone to killing the young and healthy. Often it would disable its victims in hours; within a day, they would be dead, typically from extreme cases of pneumonia (肺炎). The Spanish Flu wa

12、s quite nasty-fast-spreading and deadly. It managed to spread across the globe, devastating the world. Then suddenly, after two years ravaging (蹂躏) the earth, it disappeared as quickly as it had arisen. Despite its nickname, the Spanish Flu did not originate in Spain. Its true origins are unknown. S

13、ome believe it started in US first and then spread to Europe as America joined the war; others think that it populated the trenches of the English and the French and eventually broke out in 1918. Regardless of where it started, eventually a fifth of the world population suffered the disease, with a

14、global mortality rate (死亡率) estimated at 2.5% of the population. Modernity was partly to blame for the quick spread of the disease. It passed throughout the world on trade routes and shipping lines. It hit Northern America, Europe, Asia, Africa and the South Pacific. The war did not help at all-the

15、movement of supplies and troops aided the spread of the Spanish Flu, as well as the trench warfare. Imagine the speed at which a virus can spread in a crowded ditch. The fast emergence of the virus in the trenches caused some soldiers to believe that the Spanish Flu was a new form of biological warf

16、are. Luckily, the Spanish Flu simply vanished by 1920. It is believed the flu simply ran out of fuel to spread.(分数:7.00)(1).The Spanish Flu started during World War I.(分数:1.00)A.RightB.WrongC.Not mentioned(2).The Spanish Flu posed a greater threat to the old and the sick.(分数:1.00)A.RightB.WrongC.Not

17、 mentioned(3).As the Spanish Flu was spreading, people in Australia were worried.(分数:1.00)A.RightB.WrongC.Not mentioned(4).The Spanish Flu disappeared two years after it broke out.(分数:1.00)A.RightB.WrongC.Not mentioned(5).The Spanish Flu was named after the place where it started.(分数:1.00)A.RightB.W

18、rongC.Not mentioned(6).About half of the people in the world suffered from the Spanish Flu.(分数:1.00)A.RightB.WrongC.Not mentioned(7).Biological warfare originated in the 20th century.(分数:1.00)A.RightB.WrongC.Not mentioned三、第三部分:概括大意与完成句子(总题数:1,分数:8.00)The iPad1. The iPad is a tablet computer (平板电脑)

19、designed and developed by Apple. It is particularly marketed as a platform for audio and visual media such as books, periodicals, movies, music, and games, as well as web content. At about 1.5 pounds (680 grams), its size and weight are between those of most contemporary smartphones and laptop compu

20、ters. Apple released the iPad in April 2010, and sold 3 million of the devices in 80 days. 2. The iPad runs the same operating system as iPod Touch and iPhone. It can run its own applications as well as ones developed for iPhone. Without modification, it will only run programs approved by Apple and

21、distributed via its online store. 3. Like iPhone and iPod Touch, the iPad is controlled by a muhi-touch displaya break from most previous tablet computers, which uses a pressure triggered stylus(触控笔). The iPad uses a Wi-Fi data connection to browse(浏览) the Internet, load and stream media, and instal

22、l software. Some models also have a 3G wireless data connection which can connect to GSM 3G data networks. The device is managed and synchronized by iTunes on a personal computer via USB cable. 4. An iPad has different features and applications. One can use it to execute different and interesting th

23、ings. There are lots of iPad appliations that the owner can use to enhance the way they communicate. Some of these are how to use social networking sites and other online options. One of the most common uses is for e-mail services. The iPad applications like Markdown Mail allow the adoption of speci

24、fic and particular options. They enable the owner to personalize their email accounts. 5. While the iPad is mostly used by consumers, it also has been taken up by business users. Some companies are adopting iPads in their business offices by distributing or making available iPads to employees. Examp

25、les of uses in the workplace include lawyers responding to clients, medical professionals accessing health records during patient exams and managers approving employee requests. A survey by Frost within a day, they would be dead, typically from extreme cases of pneumonia (肺炎). The Spanish Flu was qu

26、ite nasty-fast-spreading and deadly. It managed to spread across the globe, devastating the world. Then suddenly, after two years ravaging (蹂躏) the earth, it disappeared as quickly as it had arisen. Despite its nickname, the Spanish Flu did not originate in Spain. Its true origins are unknown. Some

27、believe it started in US first and then spread to Europe as America joined the war; others think that it populated the trenches of the English and the French and eventually broke out in 1918. Regardless of where it started, eventually a fifth of the world population suffered the disease, with a glob

28、al mortality rate (死亡率) estimated at 2.5% of the population. Modernity was partly to blame for the quick spread of the disease. It passed throughout the world on trade routes and shipping lines. It hit Northern America, Europe, Asia, Africa and the South Pacific. The war did not help at all-the move

29、ment of supplies and troops aided the spread of the Spanish Flu, as well as the trench warfare. Imagine the speed at which a virus can spread in a crowded ditch. The fast emergence of the virus in the trenches caused some soldiers to believe that the Spanish Flu was a new form of biological warfare.

30、 Luckily, the Spanish Flu simply vanished by 1920. It is believed the flu simply ran out of fuel to spread.(分数:7.00)(1).The Spanish Flu started during World War I.(分数:1.00)A.Right B.WrongC.Not mentioned解析:解析 根据第一段最后一句话和第二段第一句话可知,第一轮流感开始于第一次世界大战末,最有名的就是西班牙流感,所以题目说法正确。(2).The Spanish Flu posed a great

31、er threat to the old and the sick.(分数:1.00)A.RightB.Wrong C.Not mentioned解析:解析 根据第二段第三句话可知,西班牙流感倾向于危害年轻人和健康者,所以题目说法错误。(3).As the Spanish Flu was spreading, people in Australia were worried.(分数:1.00)A.RightB.WrongC.Not mentioned 解析:解析 根据第三段内容可知,西班牙流感传播速度非常快,但两年后,突然快速消失了,文中并未提到澳大利亚人担心。(4).The Spanish

32、Flu disappeared two years after it broke out.(分数:1.00)A.Right B.WrongC.Not mentioned解析:解析 根据第三段最后一句话可知,突然,西班牙流感在蹂躏地球两年后,像当初发生的一样,快速消失了,所以题目说法正确。(5).The Spanish Flu was named after the place where it started.(分数:1.00)A.RightB.Wrong C.Not mentioned解析:解析 根据第四段第一句话可知,尽管西班牙流感有别名,但并不发源于西班牙,所以题目说法错误。(6).Ab

33、out half of the people in the world suffered from the Spanish Flu.(分数:1.00)A.RightB.Wrong C.Not mentioned解析:解析 根据第四段最后一句话可知,最后,世界五分之一的人口遭受这种疾病,共有 2.5%的死亡率,所以题目说法错误。(7).Biological warfare originated in the 20th century.(分数:1.00)A.RightB.WrongC.Not mentioned 解析:解析 根据第五段最后一句话和最后一段第一句话可知,有的士兵认为西班牙流感是生物战

34、的一种新形式,幸运的是,西班牙流感在 1920 年就快速消失了,文中并未提到生物战开始于 20 世纪。三、第三部分:概括大意与完成句子(总题数:1,分数:8.00)The iPad1. The iPad is a tablet computer (平板电脑) designed and developed by Apple. It is particularly marketed as a platform for audio and visual media such as books, periodicals, movies, music, and games, as well as web

35、 content. At about 1.5 pounds (680 grams), its size and weight are between those of most contemporary smartphones and laptop computers. Apple released the iPad in April 2010, and sold 3 million of the devices in 80 days. 2. The iPad runs the same operating system as iPod Touch and iPhone. It can run

36、 its own applications as well as ones developed for iPhone. Without modification, it will only run programs approved by Apple and distributed via its online store. 3. Like iPhone and iPod Touch, the iPad is controlled by a muhi-touch displaya break from most previous tablet computers, which uses a p

37、ressure triggered stylus(触控笔). The iPad uses a Wi-Fi data connection to browse(浏览) the Internet, load and stream media, and install software. Some models also have a 3G wireless data connection which can connect to GSM 3G data networks. The device is managed and synchronized by iTunes on a personal

38、computer via USB cable. 4. An iPad has different features and applications. One can use it to execute different and interesting things. There are lots of iPad appliations that the owner can use to enhance the way they communicate. Some of these are how to use social networking sites and other online

39、 options. One of the most common uses is for e-mail services. The iPad applications like Markdown Mail allow the adoption of specific and particular options. They enable the owner to personalize their email accounts. 5. While the iPad is mostly used by consumers, it also has been taken up by busines

40、s users. Some companies are adopting iPads in their business offices by distributing or making available iPads to employees. Examples of uses in the workplace include lawyers responding to clients, medical professionals accessing health records during patient exams and managers approving employee re

41、quests. A survey by Frost & Sullivan shows that iPad usage in workplaces is linked to the goals of increased employee productivity, reduced paperwork and increased revenue.(分数:8.00)(1).Paragraph 2 1. A. Features and Applications B. Display and Data Connection C. Online Stores D. Differences from iPh

42、one E. Business Usage F. Operating System(分数:1.00)解析:F解析 根据第二段的第一句:“iPad 的操作系统与 iPod Touch 和 iPhone 的相同。”可判断 F项“操作系统”正确。(2).Paragraph 3 1.(分数:1.00)解析:B解析 根据第三段的第一句:“,iPad 是由多次触击显示控制的,和第二句:“iPad 利用无线数据连接”可判断 B 项“显示和数据连接”正确。(3).Paragraph 4 1.(分数:1.00)解析:A解析 根据第四段的第一句:“iPad 具有不同的特点和应用程序”可判断 A 项“特点和应用程序

43、正确。(4).Paragraph 5 1.(分数:1.00)解析:E解析 根据第五段的第一句:“,一些商业人员也在使用”可判断 E 项“商业使用”正确。(5).In April 2010 the iPad developed by Apple was 1. A. distributed B. personalized C. modified D. increased E. browsed F. released(分数:1.00)解析:F 解析 题意:2010 年 4 月,由苹果公司研发的 iPad -|_|-。 根据第一段的最后一句,很明显应选 F 项。(6).The iPad will o

44、nly run programs approved by Apple if not 1.(分数:1.00)解析:C 解析 题意:如果不 -|_|-,iPad 只能运行苹果公司批准的应用程序。 根据第二段的最后一句,很明显应选 C 项。(7).iPad applications enable the owner“s Email accounts to be 1.(分数:1.00)解析:B 解析 题意:使用 iPad 可以 -|_|-用户的电子邮件账户。 根据第四段的最后一句,很明显应选 B 项。(8).iPad usage in offices enables employee producti

45、vity to be 1.(分数:1.00)解析:D 解析 题意:办公室内使用 iPad 能够使雇员的生产率 -|_|-。 根据最后一段的最后一句,很明显应选 D 项。四、第四部分:阅读理解(总题数:0,分数:0.00)五、第一篇(总题数:1,分数:15.00)Internet-based InstructionBy almost any measure, there is a boom in Internet-based instruction. In just a few years, 34 percent of American universities have begun offer

46、ing some form of distance learning (DL), and among the larger schools, it“s closer to 90 percent. If you doubt the popularity of the trend, you probably haven“t heard of the University of Phoenix. It grants degrees entirely on the basis of online instruction. It enrolls 90,000 students, a statistic

47、used to support its claim to be the largest private university in the country. While the kinds of instruction offered in these programs will differ, DL usually signifies a course in which the instructors post syllabi (课程大纲), reading assignments, and schedules on Websites, and students send in their

48、assignments by e-mail. Generally speaking, face-to-face communication with an instructor is minimized or eliminated altogether. The attraction for students might at first seem obvious. Primarily, there“s the convenience promised by courses on the Net: you can do the work, as they say, in your pajama

49、s (睡衣). But figures indicate that the reduced effort results in a reduced commitment to the course. While drop-out rates for all freshmen at American universities is around 20 percent, the rate for online students is 35 percent. Students themselves seem to understand the weaknesses inherent in the setup. In a survey conducted for eCornell, the DL division of Cornell University, less than a third of the respondents expected the quality of the online course to be as good as the classroom

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1