ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:87.50KB ,
资源ID:1466167      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1466167.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语综合类B级-16及答案解析.doc)为本站会员(孙刚)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语综合类B级-16及答案解析.doc

1、职称英语综合类 B 级-16 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.The high-speed trains can have a major impact on travel preferences.(分数:1.00)A.forceB.influenceC.surpriseD.power2.Up to now, the work has been easy.(分数:1.00)A.SoB.So longC.So thatD.So far3.Accordingly, a number of other met

2、hods have been employed.(分数:1.00)A.ThereforeB.AfterwardsC.HoweverD.Furthermore4.The union representative put across her argument very effectively.(分数:1.00)A.explainedB.inventedC.consideredD.accepted5.The report advocated setting up day training colleges.(分数:1.00)A.supposedB.excitedC.suggestedD.discu

3、ssed6.The outlook from the top of the mountain is breathtaking.(分数:1.00)A.viewB.sightC.lookD.point7.Even in a highly modernized country, manual work is still needed.(分数:1.00)A.physicalB.mentalC.naturalD.hard8.The fuel tanks had a capacity of 140 liters.(分数:1.00)A.functionB.abilityC.powerD.volume9.Ou

4、r lives are intimately bound up with theirs.(分数:1.00)A.tenselyB.nearlyC.carefullyD.closely10.In the latter case the outcome can be serious indeed.(分数:1.00)A.resultB.judgmentC.decisionD.event11.Can you follow the plot so far?(分数:1.00)A.changeB.investigateC.writeD.understand12.He talks tough but has a

5、 tender heart.(分数:1.00)A.heavyB.mildC.kindD.wild13.Our statistics show that we consume all that we are capable of producing.(分数:1.00)A.wasteB.buyC.useD.sell14.It is no use debating the relative merits of this policy.(分数:1.00)A.makingB.takingC.discussingD.expecting15.Norman Blarney is an artist of de

6、ep convictions.(分数:1.00)A.statementsB.beliefsC.suggestionsD.claims二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.The job that had been offered to George in Birmingham paid better.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.Henry Manleys company was making enough profits to raise the workers wages.(分数:1.0

7、0)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.George Strong was the best engineer in Henry Manleys company.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.Henry Manleys company was in deep trouble.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.If George took the job in Birmingham, he would h

8、ave to leave his family at Wyeford.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.Henry Manley had no idea at all why George Strong wanted to see him.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned22.Henry Manley was already deeply in debt.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第

9、 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 5 1.(分数:1.00)填空项 1:_27.A few simple facts will help you keep cut flowers 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.Respiration plays a key role 1.(分数:1.00)填空项 1:_29.The aging of c

10、ut flowers can be slowed down 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.Another important way to prolong the life of cut flowers is 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Thousands of Irish people starved during the “Potato Famine“ because(分数:3.00)A.they were so dependent on potatoes that they refused to e

11、at anything else.B.they were forced to leave their homeland and move to America.C.the weather conditions in Ireland were not suitable for growing potatoes.D.the potato harvest was bad.32.According to the passage, which of the following has changed the most in the last 500 years?(分数:3.00)A.Food.B.Clo

12、thing.C.Ideology.D.Language.33.Which of the following statements is NOT true, according to the passage?(分数:3.00)A.One third of the worlds population drinks coffee.B.Coffee is native to Colombia.C.Coffee can keep one awake.D.Coffee drinks were first made by Arabs.34.“Some“ in the last sentence of the

13、 first paragraph refers to(分数:3.00)A.some cocoa trees.B.some chocolate drinks.C.some shops.D.some South American Indians.35.Which country is the largest coffee producer?(分数:3.00)A.Brazil.B.Colombia.C.Ethiopia.D.Egypt.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.Which of the following is NOT mentioned as a function of

14、 poetry?(分数:3.00)A.Extending your life.B.Saving your life.C.Criticizing life.D.Heightening life.37.According to the writer, One of the purposes of teaching English is to get students(分数:3.00)A.to understand life.B.to enjoy poetry.C.to become teachers.D.to become poets.38.To have a better understandi

15、ng of a poem, one should A. discuss It with others. B. analyze it by oneself. C. copy It down in a notebook. D practise reading it aloud.(分数:3.00)A.B.C.D.39.The phrase “make room“ in the last paragraph could be best replaced by(分数:3.00)A.“build a booth“.B.“provide equipment“.C.“leave a certain amoun

16、t of time“.D.“set aside enough space“.40.What does the last sentence in the third paragraph imply?(分数:3.00)A.More stress should be laid on the teaching of poetry.B.The teaching of poetry is more important than any other subject.C.One cannot enjoy life fully without an understanding of poetry.D.Poetr

17、y is the foundation of all language and literature courses.六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.Which of the following is NOT mentioned as a cause of the problem discussed in the passage?(分数:3.00)A.Natural barriers to sea water have been destroyed,B.The water table has gone down after droughts.C.Sea level has

18、 been continuously rising.D.Evaporation of water leaves salt behind.42.The attitude of the author towards the research project is(分数:3.00)A.positive.B.negative.C.suspicious.D.indifferent.43.Flowers and Yeo have started a programme(分数:3.00)A.to find ways to prevent water pollution.B.to identify genes

19、 that promote growth in salty soil.C.to breed rice plants that taste salty.D.to find ways to remove excessive salt from soil.44.Which of the following statements about Flowers and Yeo is true?(分数:3.00)A.They are students at Sussex University.B.They are rice breeders.C.They are husband and wife.D.The

20、y are colleagues at an institution of higher learning.45.The word “affect“ in Paragraph 6 could be best replaced by(分数:3.00)A.“influence“.B.“effect“,C.“stop“.D.“present“.七、B第 5 部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.onlyB.usuallyC.sometimesD.se

21、ldomA.dependentB.independentC.sureD.secureA.reachedB.comeC.arrivedD.developedA.break upB.break intoC.break throughD.break away fromA.watchedB.followedC.understoodD.graspedA.whatB.thatC.whichD.whenA.eventsB.problemsC.mattersD.affairsA.gainB.welcomeC.suitD.estimateA.onB.upC.fromD.beyondA.rewardB.criti

22、cismC.failureD.successA.ButB.ThereforeC.In contrastD.On the other handA.set forthB.set asideC.set upD.set downA.forB.onC.withoutD.inA.tooB.almostC.nearlyD.soA.seniorB.juniorC.oldD.young职称英语综合类 B 级-16 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.The high-speed trains can have a major

23、impact on travel preferences.(分数:1.00)A.forceB.influence C.surpriseD.power解析:2.Up to now, the work has been easy.(分数:1.00)A.SoB.So longC.So thatD.So far 解析:3.Accordingly, a number of other methods have been employed.(分数:1.00)A.Therefore B.AfterwardsC.HoweverD.Furthermore解析:4.The union representative

24、 put across her argument very effectively.(分数:1.00)A.explained B.inventedC.consideredD.accepted解析:5.The report advocated setting up day training colleges.(分数:1.00)A.supposedB.excitedC.suggested D.discussed解析:6.The outlook from the top of the mountain is breathtaking.(分数:1.00)A.view B.sightC.lookD.po

25、int解析:7.Even in a highly modernized country, manual work is still needed.(分数:1.00)A.physical B.mentalC.naturalD.hard解析:8.The fuel tanks had a capacity of 140 liters.(分数:1.00)A.functionB.abilityC.powerD.volume 解析:9.Our lives are intimately bound up with theirs.(分数:1.00)A.tenselyB.nearlyC.carefullyD.c

26、losely 解析:10.In the latter case the outcome can be serious indeed.(分数:1.00)A.result B.judgmentC.decisionD.event解析:11.Can you follow the plot so far?(分数:1.00)A.changeB.investigateC.writeD.understand 解析:12.He talks tough but has a tender heart.(分数:1.00)A.heavyB.mildC.kind D.wild解析:13.Our statistics sh

27、ow that we consume all that we are capable of producing.(分数:1.00)A.wasteB.buyC.use D.sell解析:14.It is no use debating the relative merits of this policy.(分数:1.00)A.makingB.takingC.discussing D.expecting解析:15.Norman Blarney is an artist of deep convictions.(分数:1.00)A.statementsB.beliefs C.suggestionsD

28、claims解析:二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.The job that had been offered to George in Birmingham paid better.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.Henry Manleys company was making enough profits to raise the workers wages.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.Georg

29、e Strong was the best engineer in Henry Manleys company.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.Henry Manleys company was in deep trouble.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.If George took the job in Birmingham, he would have to leave his family at Wyeford.(分数:1.00)

30、A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.Henry Manley had no idea at all why George Strong wanted to see him.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.Henry Manley was already deeply in debt.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Pa

31、ragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:24.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:25.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:26.Paragraph 5 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:27.A few simple facts will help you keep cut flowers 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:28.Respiration plays a key role 1.(分数:1.00

32、填空项 1:_ (正确答案:B)解析:29.The aging of cut flowers can be slowed down 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:30.Another important way to prolong the life of cut flowers is 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Thousands of Irish people starved during the “Potato Famine“ because(分数:3.0

33、0)A.they were so dependent on potatoes that they refused to eat anything else.B.they were forced to leave their homeland and move to America.C.the weather conditions in Ireland were not suitable for growing potatoes.D.the potato harvest was bad. 解析:32.According to the passage, which of the following

34、 has changed the most in the last 500 years?(分数:3.00)A.Food. B.Clothing.C.Ideology.D.Language.解析:33.Which of the following statements is NOT true, according to the passage?(分数:3.00)A.One third of the worlds population drinks coffee.B.Coffee is native to Colombia. C.Coffee can keep one awake.D.Coffee

35、 drinks were first made by Arabs.解析:34.“Some“ in the last sentence of the first paragraph refers to(分数:3.00)A.some cocoa trees.B.some chocolate drinks.C.some shops. D.some South American Indians.解析:35.Which country is the largest coffee producer?(分数:3.00)A.Brazil. B.Colombia.C.Ethiopia.D.Egypt.解析:五、

36、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.Which of the following is NOT mentioned as a function of poetry?(分数:3.00)A.Extending your life. B.Saving your life.C.Criticizing life.D.Heightening life.解析:37.According to the writer, One of the purposes of teaching English is to get students(分数:3.00)A.to understand life.B.t

37、o enjoy poetry. C.to become teachers.D.to become poets.解析:38.To have a better understanding of a poem, one should A. discuss It with others. B. analyze it by oneself. C. copy It down in a notebook. D practise reading it aloud.(分数:3.00)A.B.C.D. 解析:39.The phrase “make room“ in the last paragraph could

38、 be best replaced by(分数:3.00)A.“build a booth“.B.“provide equipment“.C.“leave a certain amount of time“. D.“set aside enough space“.解析:40.What does the last sentence in the third paragraph imply?(分数:3.00)A.More stress should be laid on the teaching of poetry. B.The teaching of poetry is more importa

39、nt than any other subject.C.One cannot enjoy life fully without an understanding of poetry.D.Poetry is the foundation of all language and literature courses.解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.Which of the following is NOT mentioned as a cause of the problem discussed in the passage?(分数:3.00)A.Natural bar

40、riers to sea water have been destroyed,B.The water table has gone down after droughts.C.Sea level has been continuously rising. D.Evaporation of water leaves salt behind.解析:42.The attitude of the author towards the research project is(分数:3.00)A.positive. B.negative.C.suspicious.D.indifferent.解析:43.F

41、lowers and Yeo have started a programme(分数:3.00)A.to find ways to prevent water pollution.B.to identify genes that promote growth in salty soil. C.to breed rice plants that taste salty.D.to find ways to remove excessive salt from soil.解析:44.Which of the following statements about Flowers and Yeo is

42、true?(分数:3.00)A.They are students at Sussex University.B.They are rice breeders.C.They are husband and wife.D.They are colleagues at an institution of higher learning. 解析:45.The word “affect“ in Paragraph 6 could be best replaced by(分数:3.00)A.“influence“. B.“effect“,C.“stop“.D.“present“.解析:七、B第 5 部分

43、补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:填空项 1:_ (正确答案:D)解析:填空项 1:_ (正确答案:E)解析:八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.onlyB.usually C.sometimesD.seldom解析:A.dependentB.independent C.sureD.secure解析:A.reached B.comeC.arrivedD.developed解析:A.break upB.break intoC.break

44、throughD.break away from 解析:A.watchedB.followed C.understoodD.grasped解析:A.what B.thatC.whichD.when解析:A.eventsB.problems C.mattersD.affairs解析:A.gainB.welcomeC.suit D.estimate解析:A.onB.upC.fromD.beyond 解析:A.rewardB.criticismC.failure D.success解析:A.But B.ThereforeC.In contrastD.On the other hand解析:A.set forthB.set asideC.set up D.set down解析:A.forB.onC.without D.in解析:A.too B.almostC.nearlyD.so解析:A.seniorB.juniorC.old D.young解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1