ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:87.50KB ,
资源ID:1466169      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1466169.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语综合类B级-18及答案解析.doc)为本站会员(吴艺期)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语综合类B级-18及答案解析.doc

1、职称英语综合类 B 级-18 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.The sisters cant tolerate, each other.(分数:1.00)A.bearB.hateC.likeD.criticize2.Foreign money can be converted into the local currency at this bank.(分数:1.00)A.alteredB.changedC.boughtD.sold3.The old lady let her flat to an En

2、glish couple.(分数:1.00)A.offeredB.rentedC.providedD.sold4.His handwriting is flowing and graceful.(分数:1.00)A.pleasingB.formalC.informalD.flowery5.The nursery is bright and cheerful.(分数:1.00)A.pleasantB.colorfulC.fashionableD.different6.Human facial expressions differ from those of animals in the degr

3、ee to which they can be deliberately controlled and modified.(分数:1.00)A.sufficientlyB.noticeablyC.intentionallyD.absolutely7.Gunpowder was used extensively in firearms prior to 1990.(分数:1.00)A.inB.aroundC.fromD.before8.A ship was reported to be in distress a few miles out at sea.(分数:1.00)A.disorderB

4、formationC.serviceD.danger9.He is but a child.(分数:1.00)A.probablyB.notC.onlyD.hardly10.The childs abnormal behavior puzzled the doctor.(分数:1.00)A.funnyB.frighteningC.repeatedD.unusual11.Merge the following two short sentences into one new sentence.(分数:1.00)A.SplitB.CombineC.BreakD.Divide12.You shou

5、ld cultivate the habit of reading carefully.(分数:1.00)A.inventB.beginC.developD.initiate13.The dentist has decided to extract her bad tooth.(分数:1.00)A.pull outB.repairC.takeD.dig14.The price of vegetables varies according to the weather.(分数:1.00)A.jumpsB.risesC.fallsD.changes15.Did you do that to irr

6、itate her?(分数:1.00)A.teaseB.attractC.annoyD.protect二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.People have lived by the River Wensum for at least 2,000 years.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.Norwich has always been one of the smallest English cities.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not m

7、entioned18.The football team is called “The Canaries“ because of the colours the players wear.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.It took more than two years to build “The Castle Mall“.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.The number of foreign students in Norwich bas b

8、een increasing since 1964.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.Norwich has been a city since its first cathedral was built.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned22.The River Wensum flows by Norwich.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分

9、数:8.00)23.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 5 1.(分数:1.00)填空项 1:_27.Each day we get a lot of messages from 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.Television, radio and books are all important media of 1.(分数:1.00)填空项 1:_29.For most people televi

10、sion is the most important 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.The mass media are important to us because they shape 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.What percentage of the earths water can man actually use at present?(分数:3.00)A.Nearly 75 per cent.B.About 97 per cent.C.Exactly 3 per cent.D.Less

11、 than 3 per cent.32.Which of the following statements, according to the passage, is NOT true?(分数:3.00)A.A limited water supply will affect industrial production.B.Every large city purifies and reuses its water.C.Purified water is not exactly as fresh as spring water.D.Oceans are the largest water so

12、urce.33.According to the passage, we can avoid a worldwide water shortage in the future by(分数:3.00)A.increasing rainfall.B.reusing water and utilizing sea-water.C.cutting down our consumption of water.D.reducing the number of factories producing steel.34.According to the passage, sea-water can be tu

13、rned into fresh water by(分数:3.00)A.heating it up.B.treating it with chemicals.C.taking salt out of it.D.drying it up.35.The phrase “the world“ in the first line of the passage refers to(分数:3.00)A.“man“.B.“you“.C.“woman“.D.“they“.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.At the end of the passage the author suggest

14、s that(分数:3.00)A.it is impossible for life to exist on other planets.B.earthlike life could only exist on a few planets.C.life could exist on only one planet in a million.D.life could exist on a great number of planets.37.The passage mentions all of the following factors for the existence of life EX

15、CEPT(分数:3.00)A.the right amount of atmosphere.B.a steady supply of water.C.steady heat and light.D.the right distance from the sun.38.Which of the following statements is INCORRECT?(分数:3.00)A.Astronomers believe that the universe is built of the same matter.B.Proper conditions are essential to the e

16、xistence of life.C.Double stars can provide steady light and heat.D.Astronomers believe that other solar systems are similar in structure to ours.39.What kind of planet elsewhere in the universe can support life?(分数:3.00)A.Those double stars planets.B.Those planets much hotter than our earth.C.Those

17、 planets similar to the earth.D.Those planets very close to their suns.40.Astronomers believe that matter in different parts of the universe(分数:3.00)A.obeys different laws.B.obeys one common law.C.obeys the same laws.D.obeys no common law.六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.According to politicians, when chi

18、ldren commit crimes, they should be treated in the same way as(分数:3.00)A.murderers.B.criminals.C.victims.D.adults.42.Which of the following does the writer cite as a source of moral void?(分数:3.00)A.Official corruption.B.Social injustice.C.Family instability.D.Racial discrimination43.The two boys in

19、Chicago were(分数:3.00)A.shot.B.murdered.C.accused.D.sentenced.44.The boys in Jonesboro and Chicago apparently lacked a sense of(分数:3.00)A.right and wrong.B.discipline,C.shame.D.safety.45.Which of the statements is NOT true according to this passage?(分数:3.00)A.Parents should strengthen moral instructi

20、on.B.Schools should help create a moral sense in children.C.Law enforcement agencies should do more to help children understand laws.D.Youth organizations play no role in building character.七、B第 5 部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.thenB.al

21、soC.forD.withA.climbsB.extendsC.growsD.raisesA.acceptedB.obtainedC.offeredD.discoveredA.expressionB.descriptionC.satisfactionD.limitationA.managementB.functionC.boardD.companyA.conceptsB.suppliesC.wantsD.resourcesA.plentifulB.scarceC.poorD.enoughA.createB.depressC.restrainD.meetA.limitedB.unlimitedC

22、exhaustedD.abundantA.alwaysB.sometimesC.oftenD.neverA.necessitiesB.possibilitiesC.needsD.methodsA.in timeB.in practiceC.in realityD.in turnA.soB.greatC.suchD.such anA.thoseB.someC.othersD.manyA.formB.studyC.meansD.source职称英语综合类 B 级-18 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.The

23、 sisters cant tolerate, each other.(分数:1.00)A.bear B.hateC.likeD.criticize解析:2.Foreign money can be converted into the local currency at this bank.(分数:1.00)A.alteredB.changed C.boughtD.sold解析:3.The old lady let her flat to an English couple.(分数:1.00)A.offeredB.rented C.providedD.sold解析:4.His handwri

24、ting is flowing and graceful.(分数:1.00)A.pleasing B.formalC.informalD.flowery解析:5.The nursery is bright and cheerful.(分数:1.00)A.pleasant B.colorfulC.fashionableD.different解析:6.Human facial expressions differ from those of animals in the degree to which they can be deliberately controlled and modified

25、分数:1.00)A.sufficientlyB.noticeablyC.intentionally D.absolutely解析:7.Gunpowder was used extensively in firearms prior to 1990.(分数:1.00)A.inB.aroundC.fromD.before 解析:8.A ship was reported to be in distress a few miles out at sea.(分数:1.00)A.disorderB.formationC.serviceD.danger 解析:9.He is but a child.(

26、分数:1.00)A.probablyB.notC.only D.hardly解析:10.The childs abnormal behavior puzzled the doctor.(分数:1.00)A.funnyB.frighteningC.repeatedD.unusual 解析:11.Merge the following two short sentences into one new sentence.(分数:1.00)A.SplitB.Combine C.BreakD.Divide解析:12.You should cultivate the habit of reading ca

27、refully.(分数:1.00)A.inventB.beginC.develop D.initiate解析:13.The dentist has decided to extract her bad tooth.(分数:1.00)A.pull out B.repairC.takeD.dig解析:14.The price of vegetables varies according to the weather.(分数:1.00)A.jumpsB.risesC.fallsD.changes 解析:15.Did you do that to irritate her?(分数:1.00)A.tea

28、seB.attractC.annoy D.protect解析:二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.People have lived by the River Wensum for at least 2,000 years.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.Norwich has always been one of the smallest English cities.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.The

29、 football team is called “The Canaries“ because of the colours the players wear.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.It took more than two years to build “The Castle Mall“.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.The number of foreign students in Norwich bas been incr

30、easing since 1964.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.Norwich has been a city since its first cathedral was built.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.The River Wensum flows by Norwich.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,

31、分数:8.00)23.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:24.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:25.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:26.Paragraph 5 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:27.Each day we get a lot of messages from 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:28.Television, radio and books are all i

32、mportant media of 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:29.For most people television is the most important 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:30.The mass media are important to us because they shape 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.What percentage of the earths water can man actu

33、ally use at present?(分数:3.00)A.Nearly 75 per cent.B.About 97 per cent.C.Exactly 3 per cent.D.Less than 3 per cent. 解析:32.Which of the following statements, according to the passage, is NOT true?(分数:3.00)A.A limited water supply will affect industrial production.B.Every large city purifies and reuses

34、 its water. C.Purified water is not exactly as fresh as spring water.D.Oceans are the largest water source.解析:33.According to the passage, we can avoid a worldwide water shortage in the future by(分数:3.00)A.increasing rainfall.B.reusing water and utilizing sea-water. C.cutting down our consumption of

35、 water.D.reducing the number of factories producing steel.解析:34.According to the passage, sea-water can be turned into fresh water by(分数:3.00)A.heating it up.B.treating it with chemicals.C.taking salt out of it. D.drying it up.解析:35.The phrase “the world“ in the first line of the passage refers to(分

36、数:3.00)A.“man“. B.“you“.C.“woman“.D.“they“.解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.At the end of the passage the author suggests that(分数:3.00)A.it is impossible for life to exist on other planets.B.earthlike life could only exist on a few planets.C.life could exist on only one planet in a million.D.life could

37、 exist on a great number of planets. 解析:37.The passage mentions all of the following factors for the existence of life EXCEPT(分数:3.00)A.the right amount of atmosphere.B.a steady supply of water. C.steady heat and light.D.the right distance from the sun.解析:38.Which of the following statements is INCO

38、RRECT?(分数:3.00)A.Astronomers believe that the universe is built of the same matter.B.Proper conditions are essential to the existence of life.C.Double stars can provide steady light and heat. D.Astronomers believe that other solar systems are similar in structure to ours.解析:39.What kind of planet el

39、sewhere in the universe can support life?(分数:3.00)A.Those double stars planets.B.Those planets much hotter than our earth.C.Those planets similar to the earth. D.Those planets very close to their suns.解析:40.Astronomers believe that matter in different parts of the universe(分数:3.00)A.obeys different

40、laws.B.obeys one common law.C.obeys the same laws. D.obeys no common law.解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.According to politicians, when children commit crimes, they should be treated in the same way as(分数:3.00)A.murderers.B.criminals.C.victims.D.adults. 解析:42.Which of the following does the writer cit

41、e as a source of moral void?(分数:3.00)A.Official corruption.B.Social injustice.C.Family instability. D.Racial discrimination解析:43.The two boys in Chicago were(分数:3.00)A.shot.B.murdered.C.accused. D.sentenced.解析:44.The boys in Jonesboro and Chicago apparently lacked a sense of(分数:3.00)A.right and wron

42、g. B.discipline,C.shame.D.safety.解析:45.Which of the statements is NOT true according to this passage?(分数:3.00)A.Parents should strengthen moral instruction.B.Schools should help create a moral sense in children.C.Law enforcement agencies should do more to help children understand laws.D.Youth organi

43、zations play no role in building character. 解析:七、B第 5 部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:D)解析:填空项 1:_ (正确答案:E)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.thenB.alsoC.for D.with解析:A.climbsB.extendsC.grows D.raises解析:A.acceptedB.obtained C.offered

44、D.discovered解析:A.expressionB.descriptionC.satisfaction D.limitation解析:A.managementB.functionC.board D.company解析:A.conceptsB.suppliesC.wants D.resources解析:A.plentifulB.scarce C.poorD.enough解析:A.createB.depressC.restrainD.meet 解析:A.limited B.unlimitedC.exhaustedD.abundant解析:A.alwaysB.sometimesC.oftenD.never 解析:A.necessitiesB.possibilitiesC.needsD.methods 解析:A.in timeB.in practiceC.in reality D.in turn解析:A.soB.greatC.such D.such an解析:A.those B.someC.othersD.many解析:A.formB.study C.meansD.source解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1