ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:86KB ,
资源ID:1466291      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1466291.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(职称英语综合类C级-2及答案解析.doc)为本站会员(fatcommittee260)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

职称英语综合类C级-2及答案解析.doc

1、职称英语综合类 C 级-2 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.He often finds fault with my work.(分数:1.00)A.criticizesB.praisesC.evaluatesD.talks about2.He purchased a ticket and went up on the top deck.(分数:1.00)A.boughtB.tookC.showedD.made3.We cannot permit such conduct.(分数:1.00)A.move

2、mentB.wordsC.principleD.behavior4.They agreed to settle the dispute by peaceful means.(分数:1.00)A.completeB.determineC.untieD.solve5.He lacked the strength to deal with all these problems.(分数:1.00)A.think ofB.talk aboutC.copy downD.cope with6.I rarely wear a raincoat because I spend most of my time i

3、n a car.(分数:1.00)A.normallyB.continuouslyC.seldomD.usually7.He replied that this was absolutely impossible.(分数:1.00)A.statedB.answeredC.saidD.claimed8.John talked over the new job offer with his wife.(分数:1.00)A.discussedB.mentionedC.acceptedD.rejected9.He confesses that he has done it.(分数:1.00)A.agr

4、eesB.allegesC.admitsD.answers10.Foreign money can be converted into the local currency at this bank.(分数:1.00)A.writtenB.changedC.movedD.reported11.It was obvious that she was not going home.(分数:1.00)A.evidentB.necessaryC.possibleD.probable12.It is ridiculous to dispute about such things.(分数:1.00)A.f

5、oolishB.shockingC.frighteningD.amusing13.He looks like a crazy man.(分数:1.00)A.lazyB.patientC.madD.happy14.She started to clean the kitchen.(分数:1.00)A.stoppedB.beganC.continuedD.kept15.We explored the possibility of closer trade links at the conference,(分数:1.00)A.rejectedB.investigatedC.proposedD.pos

6、tponed二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.The turkey is a most popular food on Thanksgiving Day.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.Elizabeth enjoys going to work in downtown New York.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.Jesse had a good time in his friends home.(分数:1.00

7、A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.Thanksgiving Day falls on the 4th Thursday in November,(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.The children like Jesse because he once traveled around the world.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.Jesse and his boss are good fri

8、ends.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned22.Thanksgiving is not a truly American tradition.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 5

9、 1.(分数:1.00)填空项 1:_27.Some form of ideal society is 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.Books written by J. Verne are 1.(分数:1.00)填空项 1:_29.People enjoy 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.Works of modern science fiction have 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Why is there honor for the losers as well as for the

10、 winners?(分数:3.00)A.Because failure is the mother of success.B.Because losers need encouragement.C.Because losers and winners should be equally treated.D.Because what really matters is take part in the Olympic Games.32.Who takes the Olympic oath?(分数:3.00)A.A judge from a foreign country.B.An officer

11、 from the host country.C.A Greek sportsman.D.A sportsman from the host country.33.What are the most important events in the Olympic Games?(分数:3.00)A.The track and field events.B.The horse-riding events.C.The swimming events.D.The boat-racing events.34.When did women start taking part in the Olympic

12、Games?(分数:3.00)A.In 1912.B.In 1900.C.In 1928.D.In 1924.35.Which of the following is a long-established practice in the opening ceremony?(分数:3.00)A.Runners enter the stadium with torches.B.Each team puts on a wonderful display.C.The Greek team marches in first.D.Sportsmen and sportswomen wear magnifi

13、cent clothes.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.A supermarket usually has(分数:3.00)A.lots of rooms for shoppers to sit in.B.lots of rest rooms for shoppers to use.C.ample space for shoppers to move round.D.lots of rooms where new varieties of goods are on display.37.Who empties the basket?(分数:3.00)A.The shop

14、per.B.The cashier.C.The customer.D.The purchaser.38.What does the customer collect before he or she leaves?(分数:3.00)A.The bag.B.The printed slip.C.The metal basket.D.The cash.39.Which of the following statements is NOT true, according to the passage?(分数:3.00)A.Most supermarkets have a very large flo

15、or area.B.Most supermarkets have a floor area as large as that of an ordinary shop.C.Most supermarkets are on one floor only.D.Some supermarkets have a floor area at least ten times as big as that of an ordinary shop.40.In most supermarkets goods are stored(分数:3.00)A.upstairs or in rooms at the back

16、B.upstairs and in rooms at the back.C.downstairs or in rooms=at the back.D.downstairs and in rooms at the back.六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.Which of the following statements, according to the passage, is NOT true?(分数:3.00)A.A limited water supply will affect industrial production.B.Every large city p

17、urifies and reuses its water.C.Purified water is not exactly as fresh as spring water.D.Oceans are the largest water source.42.According to the passage, sea-water can be turned into fresh water by(分数:3.00)A.heating it up.B.treating it with chemicals.C.taking salt out of it.D.drying it up.43.The phra

18、se “the world“ in the first line of the passage refers to(分数:3.00)A.“man“.B.“you“.C.“woman“.D.“they“.44.What percentage of the earths water can man actually use at present?(分数:3.00)A.Nearly 75 per cent.B.About 97 per cent.C.Exactly 3 percent.D.Less than 3 per cent.45.According to the passage, we can

19、 avoid a worldwide water shortage in the future by(分数:3.00)A.increasing rainfall.B.reusing water and utilizing sea-water.C.cutting down our consumption of water.D.reducing the number of factories producing steel.七、B第 5 部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:

20、15,分数:15.00)A.produceB.utterC.speakD.meanA.reachB.comeC.arriveD.deriveA.makeB.takeC.bringD.goA.notB.noC.anyD.someA.districtB.regionC.areaD.scopeA.mightB.probableC.couldD.possibleA.lookB.seekC.look forD.findA.skyB.houseC.homeD.airA.walkingB.runningC.activitiesD.eatingA.noB.lessC.thanD.thenA.livesB.li

21、feC.livingD.liveA.littleB.muchC.lot ofD.manyA.oneB.secondC.thirdD.firstA.lectureB.opinionC.talkD.speechA.generallyB.scarcelyC.rarelyD.seldom职称英语综合类 C 级-2 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.He often finds fault with my work.(分数:1.00)A.criticizes B.praisesC.evaluatesD.talks a

22、bout解析:2.He purchased a ticket and went up on the top deck.(分数:1.00)A.bought B.tookC.showedD.made解析:3.We cannot permit such conduct.(分数:1.00)A.movementB.wordsC.principleD.behavior 解析:4.They agreed to settle the dispute by peaceful means.(分数:1.00)A.completeB.determineC.untieD.solve 解析:5.He lacked the

23、 strength to deal with all these problems.(分数:1.00)A.think ofB.talk aboutC.copy downD.cope with 解析:6.I rarely wear a raincoat because I spend most of my time in a car.(分数:1.00)A.normallyB.continuouslyC.seldom D.usually解析:7.He replied that this was absolutely impossible.(分数:1.00)A.statedB.answered C.

24、saidD.claimed解析:8.John talked over the new job offer with his wife.(分数:1.00)A.discussed B.mentionedC.acceptedD.rejected解析:9.He confesses that he has done it.(分数:1.00)A.agreesB.allegesC.admits D.answers解析:10.Foreign money can be converted into the local currency at this bank.(分数:1.00)A.writtenB.chang

25、ed C.movedD.reported解析:11.It was obvious that she was not going home.(分数:1.00)A.evident B.necessaryC.possibleD.probable解析:12.It is ridiculous to dispute about such things.(分数:1.00)A.foolish B.shockingC.frighteningD.amusing解析:13.He looks like a crazy man.(分数:1.00)A.lazyB.patientC.mad D.happy解析:14.She

26、 started to clean the kitchen.(分数:1.00)A.stoppedB.began C.continuedD.kept解析:15.We explored the possibility of closer trade links at the conference,(分数:1.00)A.rejectedB.investigated C.proposedD.postponed解析:二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.The turkey is a most popular food on Thanksgiving Day.(分数:1.0

27、0)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.Elizabeth enjoys going to work in downtown New York.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.Jesse had a good time in his friends home.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.Thanksgiving Day falls on the 4th Thursday in No

28、vember,(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.The children like Jesse because he once traveled around the world.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.Jesse and his boss are good friends.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.Thanksgiving is not a trul

29、y American tradition.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:24.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:25.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:26.Paragraph 5 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:27.Some form

30、of ideal society is 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:28.Books written by J. Verne are 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:29.People enjoy 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:30.Works of modern science fiction have 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.Why is there honor for the losers as

31、 well as for the winners?(分数:3.00)A.Because failure is the mother of success.B.Because losers need encouragement.C.Because losers and winners should be equally treated.D.Because what really matters is take part in the Olympic Games. 解析:32.Who takes the Olympic oath?(分数:3.00)A.A judge from a foreign

32、country.B.An officer from the host country.C.A Greek sportsman.D.A sportsman from the host country. 解析:33.What are the most important events in the Olympic Games?(分数:3.00)A.The track and field events. B.The horse-riding events.C.The swimming events.D.The boat-racing events.解析:34.When did women start

33、 taking part in the Olympic Games?(分数:3.00)A.In 1912.B.In 1900. C.In 1928.D.In 1924.解析:35.Which of the following is a long-established practice in the opening ceremony?(分数:3.00)A.Runners enter the stadium with torches.B.Each team puts on a wonderful display.C.The Greek team marches in first. D.Sport

34、smen and sportswomen wear magnificent clothes.解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.A supermarket usually has(分数:3.00)A.lots of rooms for shoppers to sit in.B.lots of rest rooms for shoppers to use.C.ample space for shoppers to move round. D.lots of rooms where new varieties of goods are on display.解析:37.Wh

35、o empties the basket?(分数:3.00)A.The shopper.B.The cashier. C.The customer.D.The purchaser.解析:38.What does the customer collect before he or she leaves?(分数:3.00)A.The bag. B.The printed slip.C.The metal basket.D.The cash.解析:39.Which of the following statements is NOT true, according to the passage?(分

36、数:3.00)A.Most supermarkets have a very large floor area.B.Most supermarkets have a floor area as large as that of an ordinary shop. C.Most supermarkets are on one floor only.D.Some supermarkets have a floor area at least ten times as big as that of an ordinary shop.解析:40.In most supermarkets goods a

37、re stored(分数:3.00)A.upstairs or in rooms at the back. B.upstairs and in rooms at the back.C.downstairs or in rooms=at the back.D.downstairs and in rooms at the back.解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.Which of the following statements, according to the passage, is NOT true?(分数:3.00)A.A limited water suppl

38、y will affect industrial production.B.Every large city purifies and reuses its water. C.Purified water is not exactly as fresh as spring water.D.Oceans are the largest water source.解析:42.According to the passage, sea-water can be turned into fresh water by(分数:3.00)A.heating it up.B.treating it with

39、chemicals.C.taking salt out of it. D.drying it up.解析:43.The phrase “the world“ in the first line of the passage refers to(分数:3.00)A.“man“. B.“you“.C.“woman“.D.“they“.解析:44.What percentage of the earths water can man actually use at present?(分数:3.00)A.Nearly 75 per cent.B.About 97 per cent.C.Exactly

40、3 percent.D.Less than 3 per cent. 解析:45.According to the passage, we can avoid a worldwide water shortage in the future by(分数:3.00)A.increasing rainfall.B.reusing water and utilizing sea-water. C.cutting down our consumption of water.D.reducing the number of factories producing steel.解析:七、B第 5 部分:补全

41、短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:填空项 1:_ (正确答案:C)解析:填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:B)解析:八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.produceB.utterC.speakD.mean 解析:A.reachB.come C.arriveD.derive解析:A.makeB.take C.bringD.go解析:A.notB.no C.anyD.some解析:A.districtB.regionC.areaD.scope 解析:

42、A.mightB.probableC.couldD.possible 解析:A.lookB.seekC.look forD.find 解析:A.skyB.houseC.homeD.air 解析:A.walkingB.runningC.activities D.eating解析:A.noB.lessC.than D.then解析:A.livesB.lifeC.living D.live解析:A.little B.muchC.lot ofD.many解析:A.oneB.secondC.thirdD.first 解析:A.lectureB.opinion C.talkD.speech解析:A.generally B.scarcelyC.rarelyD.seldom解析:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1