ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:20 ,大小:121.50KB ,
资源ID:1466414      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1466414.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(专业八级-120 (1)及答案解析.doc)为本站会员(boatfragile160)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

专业八级-120 (1)及答案解析.doc

1、专业八级-120 (1)及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、BPART LISTENIN(总题数:1,分数:10.00)Culture shock is a painful experience we go through when we encounter many new things in another country and we (1) _ in some very strange ways. There are (1) _ five phases or stages of culture shock: sensory overload, helplessne

2、ss, (2) _, depression and frustration (2) _ when we nm into obstacles in a new country. And here are six areas of life that cause culture shock: 1. The (3) _. We will see so ninny (3) _ strange new things when we set foot on a new land. 2. The greetings. A common way of greeting at home may lead to

3、a (4)_ in a new country because (4) _ we are thought to have poked into other peoples personal affairs. 3. (5) _. We may be shocked to find that (5) _ in the new country men and women hug and kiss much more in public than we are accustomed to. 4. Personal (6) _ between people talking. (6) _ We dont

4、understand why a person will be backing away from us or why a person may be (7) _ closer to us in the (7) _ process of communicating with us. That can be a shock to the system as well. 5. (8) _. We always struggle to understand (8) _ what people are saying. We usually have a very hard lime in the cl

5、assroom, when we struggle to follow the instructor who speaks very fast and to get the (9) _ needed for passing the (9) _ 6. Food, which is a very emotional part of life. In a new land, we find our favorite foods may not be available or are prepared quite differently. However, when we have eventuall

6、y overcome the culture shock, we will have the (10) _ to feel at home (10) _ anywhere in the world.(分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_二、BSECTION B/B(总题数:1,分数:5.00)(1).The interview with Dr. Mirkin was conducted by _.(分数:1.00)A.an athleteB.a journalistC.a

7、sick manD.a student(2).By mentioning the case of Harvard football players, Dr. Mirkin meant that _.(分数:1.00)A.too much exercise often leads to a shorter life spanB.American football is too violent to be good for ones healthC.to exercise when one is young doesnt guarantee a good health when one is ol

8、derD.Harvard students are physically inferior to students from other universities(3).Disco dancing is an excellent exercise because _.(分数:1.00)A.the dancer keeps on moving vigorouslyB.it is most popular among young people todayC.no other exercise can offer as much entertainmentD.it benefits the danc

9、er both physically and spiritually(4).Bicycling and jogging are good exercise to train ones heart because they_.(分数:1.00)A.require a lot of strengthB.are more interestingC.can reduce ones weightD.bring ones heartbeat to at least 120 a minute(5).Which of the following statements is TRUE?(分数:1.00)A.Yo

10、ung people need more exercise than other people.B.One can live longer than others if one has more exercise when one is young.C.Adults need more exercise than children.D.People can prolong their life span if they keep exercising.三、BSECTION C/B(总题数:2,分数:5.00)(1)._ civilians have been killed by Iraqi i

11、nsurgents since Prune Minister Ibrahim al-Jaafari announced his Cabinet five weeks ago.(分数:1.00)A.28B.38C.700D.814(2).According to the news item, the suicide car bombing in Tuz Khormato, was aimed at _.(分数:1.00)A.a convoy of civilian contract workersB.bodyguards for Iraqs Kurdish deputy prime mister

12、C.Prime Minister Ibrahim al-JaafariD.the innocent market-shoppersIQuestions 8 and 10 are based on the following news. At the end of the news item, you will be given 10 seconds to answer each question. Now listen to the news./I(分数:3.00)(1).It had been believed that Napoleon Bonaparte _.(分数:1.00)A.die

13、d of arsenic poisoningB.died of a stomach cancerC.was killed by British armyD.was murdered by Prussian forces(2).The hair samples used in experiment _.(分数:1.00)A.came from INS which keeps the samplesB.were offered by the emperors descendentsC.were offered by the emperors servantsD.were taken directl

14、y from the emperors body(3).Which of the following is used to support the claim that the emperor died of a natural death?(分数:1.00)A.He had a good appetite for various kinds of food.B.He had a habit of drinking little and mixed it with water.C.He had lost 11 kilos during the last five months of his l

15、ife.D.He was deported to the island of St Helena.四、BPART READING (总题数:4,分数:4.00)1.The author feels that as au adult one must _.(分数:1.00)A.achieve ones ambitious at all costsB.continue to be ambitiousC.find a compromise between ambition and realityD.give up all ones earlier ambitious2.The author main

16、tains that fantasies _.(分数:1.00)A.satisfy ambitionB.lessen ambitionC.stimulate ambitionD.frustrate ambition3.Young people often feel that the age of eighteen is the _.(分数:1.00)A.right age to get marriedB.gateway to happinessC.hardest part of lifeD.best time of life4.What interests the author about y

17、oung children is that they_.(分数:1.00)A.have so many unselfish ambitiousB.have such long term ambitionsC.dont all want to be spacemenD.all long for adult comforts五、BTEXT B/B(总题数:4,分数:4.00)5.Which of the following is the passage mainly concerned with?(分数:1.00)A.The cause for the recent upsurge in crim

18、e rate.B.The ill effects of certain bad judicial practice.C.The corruption of judges and prosecutors.D.The measures for cleaning up the “dirty“ courthouse.6.It can be inferred from the passage that in a guilty plea _.(分数:1.00)A.the defendant admits that he has committed some crimeB.the defendant beg

19、s the judge for mercyC.the defendant denies the charge against himD.the defendant is pardoned for the crime he committed7.Which of the following is a possible consequence of plea bargain?(分数:1.00)A.Criminals are abused by prison officers.B.Innocent defendants are found guilty.C.Lawsuits pile up.D.La

20、ws are often misinterpreted by judges.8.Which of the following gives rise to the problem?(分数:1.00)A.The accumulation of lawsuits.B.The bribery of judges and prosecutor by defendants.C.Tile constitutional fight to a trial for each defendant.D.The ignorance of judges and prosecutors.六、BTEXT C/B(总题数:4,

21、分数:4.00)9.Much research has been done on interviews in general _.(分数:1.00)A.so the training of journalistic interviewers has likewise been strengthenedB.though the study of the interviewing techniques hasnt received much attentionC.but journalistic interviewing as a specific field has unfortunately

22、been neglectedD.and there has also been a dramatic growth in the study of journalistic interviewing10.Westerners arc familiar with the journalistic interview,_.(分数:1.00)A.but most of them wish to stay away from itB.and many of them hope to be interviewed some dayC.and many of them would like to acqu

23、ire a/rue understanding of itD.but most of them may not have been interviewed in person11.The main idea of the first paragraph is that _.(分数:1.00)A.generalized principles for journalistic interviews are the chief concern for writers on journalism.B.importance should be attached to the systematic stu

24、dy of journalistic interviewingC.concepts and contextual implications are of secondary importance to journalistic interviewingD.personal experiences and general impressions should be excluded from journalistic interviews12.The passage is most likely a part of _.(分数:1.00)A.a news articleB.a journalis

25、tic interviewC.a research reportD.a preface七、BTEXT D/B(总题数:4,分数:4.00)13.According to the author, compared with an individual, a group _.(分数:1.00)A.may need more time to discover an answerB.needs an effective leader to provide directionC.often fails to resolve conflicts among its membersD.will always

26、 produce better suggestions14.It can be seen from the passage that a group will be more efficient in _.(分数:1.00)A.solving problems that need intensive studyB.analyzing information and dataC.dealing with national problemsD.selecting the best solution to a problem15.The underlined phrase “contend with

27、 (Para. 2) most probably means _.(分数:1.00)A.handleB.argue withC.satisfyD.compete with16.In this passage, the author argues that thinking in groups _.(分数:1.00)A.is the best way to solve any problemB.is by no means useful in problem-solvingC.may result in effective problem-solving under certain circu

28、mstancesD.will inevitably produce greater efficiency in problem solving than individual thinking八、BTEXT E/B(总题数:4,分数:4.00)17.Which of the following is NOT mentioned in the passage as a result of inflation?(分数:1.00)A.The increase of wages,B.The continuous rises in the prices of goods.C.The increase i

29、n unemployment.D.The increase of money circulating in a country.18.According to the author, inflation wi cease to upset us, when _.(分数:1.00)A.there is no war in the worldB.the government controls prices and wagesC.people within a country as well as different governments of the world work together to

30、 fight against itD.the government creates a new currency19.The characteristic of hyperinflation is _.(分数:1.00)A.prices jump up madlyB.the currency decreases in valueC.there is too much money availableD.all of the above20.With what topic is the passage primarily concerned?(分数:1.00)A.Different causes

31、of inflation,B.A significant economic issue-inflation.C.The trouble caused by inflation.D.The control of inflation.九、BPART GENERAL (总题数:10,分数:10.00)21._ is the capital city of Canada.(分数:1.00)A.VancouverB.OttawaC.MontrealD.Toronto22.The study of the way in which sound symbols are arranged to form wo

32、rds is _.(分数:1.00)A.psycholinguisticsB.historical linguisticsC.morphologyD.semantics23.John Miltons Paradise Lest was based on _.(分数:1.00)A.a Roman mythB.the BibleC.a Greek mythD.one of Shakespeares plays24.Which of the following is a CORRECT definition of a phone?(分数:1.00)A.It is a phonological uni

33、t.B.It is a speech sound.C.It is an abstract sound feature.D.It is an actual realization of a phoneme.25.In Britain the last stage for a bill to become law as Acts of Parliament is called _.(分数:1.00)A.First and Second ReadingsB.Royal AssentC.Third ReadingD.Committee stage26._ was the first country t

34、o give women the vote.(分数:1.00)A.The United StatesB.CanadaC.AustraliaD.New Zealand27.The novel Emma is written by _.(分数:1.00)A.Mary ShelleyB.Charlotte BrontC.Elizabeth C. GaskellD.Jane Austen28._ refers to a marginal language of few lexical items and simple grammatical rules, used as a medium of com

35、munication.(分数:1.00)A.CreoleB.Lingua FrancaC.DialectD.Pidgin29._ of the U.S. Senate stand for re-ejection every two years.(分数:1.00)A.4/5B.3/4C.2/3D.1/330._ is regarded as the most meaningful intellectual movement of the Renaissance.(分数:1.00)A.The Italian revivalB.The ReformationC.Geographical expans

36、ionD.Humanism十、BPART PROOFREA(总题数:10,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十一、BPART TRANSLAT(总题数:1,分数:10.00)41.我以为世间最可宝贵的就是“今”,最易丧失的也是“今”。因为它最容易丧失,所以更觉得它宝贵。为什么“今”最可宝贵呢?最好借哲人爱默森所说的话回答这个疑问:“尔若爱千古,尔当爱现在。昨日不能唤回来,明天还不确实,尔能确有把握的就是今日。今日一天当明日两天。” 为什么“今”最易丧失呢?因为宇宙大化刻刻

37、流转,绝不停留。(分数:10.00)_十二、BSECTION B ENGLI(总题数:1,分数:10.00)42.With our Metamucil orange juleps in lured, we toast being best friends. Its something to celebrate. No couple arrives at that point automatically. According to our research, what people want most from their mates is friendship. Its the greates

38、t indicator of a successful second-haft marriage. So to spice up your marriage, become best friends. When true friends talk they dont try to change one another. They relax and enjoy the conversation. How wonderful to feel safe with each other, to bare your soul without fear of rejection or unsolicit

39、ed advice! Thats true friend.(分数:10.00)_十三、BPART WRITING(总题数:1,分数:20.00)43.BOn Small Kindness/B In the first part of your writing you should present your thesis statement, and in the second part you should support the thesis statement with appropriate details. In the last part you should bring what

40、you have written to a natural conclusion or a summary. Marks will be awarded for content, organization, grammar and apprapriateness. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks. Write your composition on ANSWER SHEET FOUR.(分数:20.00)_专业八级-120 (1)答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、

41、BPART LISTENIN(总题数:1,分数:10.00)Culture shock is a painful experience we go through when we encounter many new things in another country and we (1) _ in some very strange ways. There are (1) _ five phases or stages of culture shock: sensory overload, helplessness, (2) _, depression and frustration (2)

42、 _ when we nm into obstacles in a new country. And here are six areas of life that cause culture shock: 1. The (3) _. We will see so ninny (3) _ strange new things when we set foot on a new land. 2. The greetings. A common way of greeting at home may lead to a (4)_ in a new country because (4) _ we

43、are thought to have poked into other peoples personal affairs. 3. (5) _. We may be shocked to find that (5) _ in the new country men and women hug and kiss much more in public than we are accustomed to. 4. Personal (6) _ between people talking. (6) _ We dont understand why a person will be backing a

44、way from us or why a person may be (7) _ closer to us in the (7) _ process of communicating with us. That can be a shock to the system as well. 5. (8) _. We always struggle to understand (8) _ what people are saying. We usually have a very hard lime in the classroom, when we struggle to follow the i

45、nstructor who speaks very fast and to get the (9) _ needed for passing the (9) _ 6. Food, which is a very emotional part of life. In a new land, we find our favorite foods may not be available or are prepared quite differently. However, when we have eventually overcome the culture shock, we will have the (10) _ to feel at home (10) _ anywhere in the world.(分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:react)解析:填空项 1:_ (正确答案:isolation)解析:填空项 1:_ (正确答案:arrival itself)解析:填空项 1:_ (正确答案:negative response)解析:填空项 1:_ (正确答案:Physical/Body contact)解析:填空项 1:_ (正确答案:space)解析:填空项 1:_ (正确答案:moving)解析:填空项 1:_

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1