ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:19 ,大小:115KB ,
资源ID:1466662      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1466662.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(专业八级-249及答案解析.doc)为本站会员(周芸)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

专业八级-249及答案解析.doc

1、专业八级-249 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、BPART LISTENIN(总题数:1,分数:10.00)BCommunicating Through Internet/B The history of the Internet can be dated back to the 1960s, when the Department of (1)_of America sought (1)_ to (2)_together some research institutions and those across (2)_ the country for the pur

2、pose of data sharing. In the 1970s it was used (3)_by colleges and universities and some (3)_ other research institutions. It developed rapidly in the 1980s as more and more universities joined the net. In the early 90s, HTML and Mosaic were develped with which one could see (4)_real time off the In

3、ternet, rather than downloading (4)_ them. Email is an important (5)_of the Internet, but now (5)_ the World Wide Web is increasingly the largest part of our Internet (6)_ (6)_ With the web e-commerce-electronic commerce came into being. Compared to newspapers, radio and television, the Internet mad

4、e (7)_far less expensive. Whats more, (7)_ it provided far more detailed data collection and allowed for built in electronic (8)_All this made commerce the (8)_ driving force for the Internet and World Wide Web. The Internet changes all the time and yet provides no complete (9)_Finding information h

5、as been made easier (9)_ by such attempts as gopher, hotlists,Yahoo and many others. Generally we use commonly searched terms. Most of the search (10)_use double quotation marks to designate (10)_ a phrase to narrow down the search. Now meta-search engines have been developed. They speed up searches

6、 quite a bit and provide more complete searches.(分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_二、BSECTION B INTER(总题数:1,分数:5.00)(1).According to the secretary of the Department of Education, the general situation of American education is_.(分数:1.00)A.satisfactoryB.enc

7、ouragingC.hopelessD.imperfect(2).Which of the following groups of children are NOT mentioned as those underprivileged?(分数:1.00)A.Inner-city children.B.Minority children.C.Handicapped children.D.Rural children.(3).Some parents choose to home-school their children because_.(分数:1.00)A.public schools ma

8、y fail to meet their expectationsB.private schools are too religiousC.they are teachers themselvesD.they cannot afford their childrens education(4).The secretary regards _ as the biggest challenge facing the American education system.(分数:1.00)A.inadequate political supportB.shortage of fundsC.improp

9、er beliefsD.lack of security(5).The secretary is _ about Christian world view on education.(分数:1.00)A.reticentB.positiveC.well-informedD.optimistic三、BSECTION C NEWS (总题数:2,分数:5.00)(1).Where and when did the tornadoes strike Bangladesh?(分数:1.00)A.western Bangladesh on Wednesday nightB.northern Bangla

10、desh on Monday nightC.northern Bangladesh on Wednesday nightD.western Bangladesh on Monday night(2).How many people were killed in the disaster?(分数:1.00)A.at least 35B.at least 55C.nearly 100D.nearly 700(3).Bangladesh _ suffers from tornadoes.(分数:1.00)A.seldomB.rarelyC.oftenD.occasionallyIQuestions

11、9 and 10 are based on the following news. At the end of the news item, you will be given 10 seconds to answer each question. Now listen to the news./I(分数:2.00)(1).McDonalds has been criticized for its_.(分数:1.00)A.high pricesB.fatty foodsC.sanitation problemsD.poor nutrition(2).According to this pass

12、age, more than _of Americans are obese.(分数:1.00)A.20%B.30%C.40%D.50%四、BPART READING (总题数:3,分数:3.00)1.Which of the following is NOT true?(分数:1.00)A.Serious flaw uncovered in a core Internet technology had attracted international attention.B.The Internet is held together by the glue.C.Normal Internet

13、operations may survive the hacker attacks.D.Hackers could attack computers without getting online.2.At the end of the article, the author seems to suggest_.(分数:1.00)A.there is no solution to the flaw in the Internet technologyB.there is much worry within the academic circle about Internet securityC.

14、US government is indifferent to the hacker attacksD.Internet traffic is easily vulnerable to hack attacks3.“Somebody“ in “somebody released some tigers“ in Para. 5 refers specifically to_.(分数:1.00)A.Internet providersB.Internet usersC.routersD.hackers五、BTEXT B/B(总题数:4,分数:4.00)4.Which of the followin

15、g is NOT true according to the passage?(分数:1.00)A.Christianity draws a distinction between beauty and excellence.B.People has lost their admiration for beauty throughout Christian society.C.“Handsome“ is the equivalent of “beautiful“ in meaning.D.Women are thought to be inferior.5.The author means _

16、 by “whole persons“ in Para. 1.(分数:1.00)A.persons of beautyB.persons of virtueC.persons of excellenceD.none of the above6.Why does the author speculate that Socrates disciples may have resisted his lessons?(分数:1.00)A.Because Socrates was ugly.B.Because Socrates taught them to be critical.C.Because t

17、hey had a different expectation.D.Because they were innocent.7.The author does not think of it as a(n)_to call women the beautiful sex.(分数:1.00)A.complimentB.insultC.abuseD.humiliation六、BTEXT C/B(总题数:4,分数:4.00)8.The author mentions all BUT _ of the following assumptions that people may have.(分数:1.00

18、A.bad things should not happen to good peopleB.people always get what they deserveC.good people are intrinsically goodD.no good people intentionally hurt anyone9.By saying “suffering can be a blessing“, the author means that_.(分数:1.00)A.a bad thing is generally followed by a good thingB.it is hard

19、to tell a bad thing from a good thingC.a bad thing sometimes can do good to peopleD.a thing bad to One person may be good to another10.The author uses the “little Billy“ example to_.(分数:1.00)A.drive home the meaning of overjustification effectB.prove bad things do happen to good peopleC.dissociate o

20、ne group of “good“ people from anotherD.show sympathy for people like Billy11.According to the author, the possibility of an overjustification effect may suggest_.(分数:1.00)A.some so-called good people may not be intrinsically goodB.all good people are intrinsically goodC.some people are more resista

21、nt to extrinsic factorsD.some people may be good for the sake of being good itself七、BTEXT D/B(总题数:4,分数:4.00)12.Some black parents claimed Californias ball on IQ testing as a discrimination against their children possibly because they thought_.(分数:1.00)A.their children have not been fairly treatedB.t

22、heir children may have proved highly intelligentC.their children were not intelligently inferiorD.their children might have proved intellectually low enough to qualify for special education13.Intelligence testing became unpopular because_.(分数:1.00)A.it was thought to be a discrimination against mino

23、rity childrenB.it failed to measure childrens intellectual level preciselyC.schools arc forbidden to do itD.it became useless14.It can be deduced from the passage that the author_the practice of intelligence testing.(分数:1.00)A.disapproves ofB.resentsC.favorsD.challenges15.To improve poor performance

24、 all EXCEPT _ of the following are thought to be important.(分数:1.00)A.getting to know the causeB.law regulationsC.good willD.proper procedures八、BTEXT E/B(总题数:5,分数:5.00)16.Which of the following statements is NOT true?(分数:1.00)A.Title IX prohibits single-sex schooling.B.Single-sex public schooling m

25、ay threaten equality in education.C.Single-sex schooling has both advantages and disadvantages.D.Civil rights have long been under protection.17.The author is most probably a(n)_.(分数:1.00)A.senatorB.parentC.columnistD.education researcher18.It can be inferred from the first paragraphs that_.(分数:1.00

26、A.private single-sex schools are welcomeB.single-sex schools involve sex discriminationC.math and science are majors for boys and girls alikeD.the changes proposed by Bush administration are encouraging19.“Sweeten the pot“ in Para. 8 is equal to _ in meaning.(分数:1.00)A.deceiveB.supportC.praiseD.ris

27、k20.The authors main objection to Bushs proposal seems to be_.(分数:1.00)A.that it is not effectiveB.that it ignores sound educational policyC.that it is not well groundedD.that it is no innovation九、BPART GENERAL (总题数:10,分数:10.00)21.The minimal unit of meaning is the_.(分数:1.00)A.morphemeB.phonemeC.syl

28、lableD.word22.As a consequence of the Norman Conquest, many of todays English expressions have a(n)_origin.(分数:1.00)A.GermanB.DanishC.ItalianD.French23._is famous for his detective stories whose hero is Sherlock Holmes.(分数:1.00)A.Conan DoyleB.Agatha ChristieC.Dorothy SayersD.G. Chesterton24.Harlem,

29、which was _ by origin, is located in_.(分数:1.00)A.Spanish. New YorkB.Dutch. New YorkC.Dutch. ChicagoD.Spanish. Chicago25.Which of the following is a central vowel?(分数:1.00)A.eB.iC.uD.26.In 1974,_resigned as a consequence of the Watergate Scandal.(分数:1.00)A.KennedyB.NixonC.TrumanD.Roosevelt27.Ralph Wa

30、ldo Emerson was a representative of_.(分数:1.00)A.romanticismB.realismC.surrealismD.transcendentalism28.Leaves of Grass was composed by_.(分数:1.00)A.Walt WhitmanB.Henry LongfellowC.Emily DickensonD.John Whittier29.The famous trial scene between Portia and Shylock comes from_.(分数:1.00)A.A Midsummer Nigh

31、ts DreamB.Twelfth NightC.The Merchant of VeniceD.As You lake It30.The three great Germanic tribes which invaded Britain and form the basis of the modern English race were_.(分数:1.00)A.the Angles, the Saxons and the NormansB.the Danes, the Saxons and the JutesC.the Angles, the Saxons and the JutesD.th

32、e Normans, the Saxons and the Angles十、BPART PROOFREA(总题数:10,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十一、BPART TRANSLAT(总题数:1,分数:10.00)41.第二天清早,她起早出了门。她走进批发行商业区,但是每当她走到一个商号,打算进去申请工作时,她的勇气就消失了。她心里骂自己是胆小鬼,所以她继续往前走,走了又走,最后终于走进了一家商号。结果还是老样子。她出来时感到命运在和她作对,因此一切努力都是徒劳的。

33、 她不知不觉中来到一个大商场,门口有成群的顾客。这些立刻使她改变了想法。她原先就是打算到这里来买新衣服的。现在为了解愁,她决定进去瞧瞧。她很想看看那些外套。有时,一个人尽管想买东西,可是又因心里拿不定主意,所以在心里不断掂量权衡。世界上再没有比这种中间状态更令人愉悦了。(分数:10.00)_十二、BSECTION B ENGLI(总题数:1,分数:10.00)42.As a result, the modern world is increasingly populated by intelligent robots whose presence we barely notice but wh

34、ose universal existence has removed much human labor. And thanks to the continual miniaturization of electronics and micro-mechanics, there are already robot systems that can perform some kinds of brain and bone surgery with far greater precision than highly skilled physicians can achieve with their

35、 hands alone. But if robots are to reach the next stage of laborsaving utility, they will have to be able to make at least a few decisions for themselves. Despite a spell of initial optimism in the 1960s and 1970s when it appeared that transistor circuits and microprocessors might be able to copy th

36、e action of the human brain by the year 2010, researchers lately have begun to extend that forecast by decades if not centuries.(分数:10.00)_十三、BPART WRITING(总题数:1,分数:20.00)43.Combating Piracy As a Necessary Job In the first part of your writing you should present your thesis statement, and in the sec

37、ond part you should support the thesis statement with appropriate details. In the last part you should bring what you have written to a natural conclusion with a summary. Marks will be awarded .for content, organization, grammar and appropriacy. Failure to follow the above instructions may result in

38、 a loss of marks. Write your composition on ANSWER SHEET FOUR.(分数:20.00)_专业八级-249 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、BPART LISTENIN(总题数:1,分数:10.00)BCommunicating Through Internet/B The history of the Internet can be dated back to the 1960s, when the Department of (1)_of America sought (1)_ to (2)_together

39、some research institutions and those across (2)_ the country for the purpose of data sharing. In the 1970s it was used (3)_by colleges and universities and some (3)_ other research institutions. It developed rapidly in the 1980s as more and more universities joined the net. In the early 90s, HTML an

40、d Mosaic were develped with which one could see (4)_real time off the Internet, rather than downloading (4)_ them. Email is an important (5)_of the Internet, but now (5)_ the World Wide Web is increasingly the largest part of our Internet (6)_ (6)_ With the web e-commerce-electronic commerce came in

41、to being. Compared to newspapers, radio and television, the Internet made (7)_far less expensive. Whats more, (7)_ it provided far more detailed data collection and allowed for built in electronic (8)_All this made commerce the (8)_ driving force for the Internet and World Wide Web. The Internet cha

42、nges all the time and yet provides no complete (9)_Finding information has been made easier (9)_ by such attempts as gopher, hotlists,Yahoo and many others. Generally we use commonly searched terms. Most of the search (10)_use double quotation marks to designate (10)_ a phrase to narrow down the sea

43、rch. Now meta-search engines have been developed. They speed up searches quite a bit and provide more complete searches.(分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:Defense)解析:填空项 1:_ (正确答案:link)解析:填空项 1:_ (正确答案:largely/mainly)解析:填空项 1:_ (正确答案:images)解析:填空项 1:_ (正确答案:component)解析:填空项 1:_ (正确答案:experience)解析:填空项 1:_ (正确答

44、案:advertising)解析:填空项 1:_ (正确答案:ordering)解析:填空项 1:_ (正确答案:index)解析:填空项 1:_ (正确答案:engines)解析:听力原文1-10 BCommunicating Through Internet/B Today were going to be talking about the brief history of the Internet, and particularly the development of the World Wide Web, and also introduce you to finding your way around the Internet. As you may recall, in the 1960s the Department of Defense recognized the need to link together those research institutions that were working on DOD projects. And in particular they were interested in linking those across the country so that they could share

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1