ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:21 ,大小:111.50KB ,
资源ID:1467305      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1467305.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(专业八级-665及答案解析.doc)为本站会员(花仙子)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

专业八级-665及答案解析.doc

1、专业八级-665 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、PART LISTENING COM(总题数:0,分数:0.00)二、SECTION A(总题数:0,分数:0.00)三、White neighborhoods (总题数:1,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_四、SECTION B(总题数:0,分数:0.00)五、Questions I to 5 are(总题数:1,分数:5.00)A.Andrew prefers filling the bad

2、 tooth to taking it out.B.Jackie prefers to have the bad tooth filled rather than pulled.C.Neither Andrew nor Jackie likes to have a tooth filled.D.Jackie and Andrew would rather have a tooth filled.A.prevent people from having trouble with teethB.stop teeth from falling outC.put men on the moonD.tr

3、ansplant hearts and other organsA.will not be realized in the near futureB.is still at a trial periodC.is but a dreamD.has been widely practicedA.She was sure Andrew was joking.B.She had never heard about it.C.She thought it totally impossible.D.It had never been mentioned anywhere.A.Andrews toothac

4、heB.teeth made of plasticsC.tooth transplantingD.the Georgetown University Hospital六、SECTION C(总题数:0,分数:0.00)七、Questions 6 to 8 are(总题数:1,分数:3.00)A.According to the movement and vibrations of hot gassesB.The trade winds blow on EarthC.The riversD.The sound travel through the spaceA.answer questions

5、about its temperatureB.translate the sounds into imagesC.know how gases inside ebb and flowD.measure the pitchA.An equatorial belt of faster moving material.B.The solar sound.C.A sun orbiting satellite.D.An other planter.八、Questions 9 and 10 a(总题数:1,分数:2.00)A.C the EU would try to resolve the trade

6、dispute with China quicklyB.D the EU promised to intensify dialogue in all areasC.B the EU had decided to lift the arms ban later this yearD.Which one was not mentioned in the conclusion document issued by the summit ?E.the EU would develop a strategic partnership with ChinaA.the strategic partnersh

7、ip between the ELI and ChinaB.the dialogue in all areasC.the British effort to strike a deal on the ELI code of Conduct on arms exportsD.the US-EU relationship九、PART READING COMPR(总题数:0,分数:0.00)十、TEXT A(总题数:0,分数:0.00)十一、The destruction of o(总题数:5,分数:5.00)1.We can infer from the first two paragraphs

8、that the industrialists disregard environmental protection chiefly because _.(分数:1.00)A.they are unaware of the consequences of what they are doingB.they are reluctant to sacrifice their own economic interestsC.time has not yet come for them to put due emphasis on itD.it is difficult for them to tak

9、e effective measures2.The word tunnel-versioned (Line 2, Para.4) most probably means _.(分数:1.00)A.narrow-mindedB.blind to the factsC.short-sightedD.able to see only one aspect3.According to the text, why destruction of our natural resources and contamination of our food supply continue to occur?(分数:

10、1.00)A.inevitable phenomenon of social developingB.few people are aware of itC.the tax exerted on manufacturer is too heavyD.difficulty in affixing legal responsibility on the people who caused the problem4.Which of the following, according to the author, should play the leading role in the solution

11、 of environmental problems?(分数:1.00)A.Legislation and government intervention.B.The industrys understanding and support.C.The efforts of environmental health professionals.D.The cooperation of ecologists, environmental activists and conservationists.5.The main task now facing ecologists, environment

12、al activists and conservationists is _.(分数:1.00)A.to prevent pollution by legislation, economic incentives and persuasionB.to arouse public awareness of the importance of environmental protectionC.to take radical measures to control environmental pollutionD.to improve the quality of life by enforcin

13、g environmental standards十二、TEXT B(总题数:0,分数:0.00)十三、The United States ha(总题数:5,分数:5.00)6.People are surprised to learn that _.(分数:1.00)A.Negroes achievements are not shown in history books.B.Phillis Wheatley learned English.C.Negroes are good at mathematics.D.Negroes have a very long history in Amer

14、ica.7.From the passage we know that Negroes _.(分数:1.00)A.have no self-respect.B.have no history.C.need to have an interest in history.D.need to learn what they have done for America.8.According to the passage what is unknown to many people is that _.(分数:1.00)A.the drip cup benefited light industry.B

15、the truth about carver was twisted or concealed.C.sugar-refining owes a lot to a Negro.D.a Negro invented the frying pan.9.Which of the following statements is true?(分数:1.00)A.That Negroes were docile was denied by the slaveholders.B.That Negroes were docile was not quite true.C.That Negroes were d

16、ocile was a lie fostered by their masters.D.That Negroes were docile was sheer nonsense.10.How were the Negroes treated in the history books?A. They were ignored. B. They were condemned.B. They were belittled. D. They were praised.(分数:1.00)A.They were belittled.B.They were praised.C.They were condem

17、ned.D.How were the Negroes treated in the history books?E.They were ignored.十四、TEXT C(总题数:0,分数:0.00)十五、Ever since it appear(总题数:4,分数:4.00)11.The Enlightenment thinkers are deeply concerned about _.(分数:1.00)A.what kinds of communities people are born intoB.the various traits of races and culturesC.wh

18、at makes people so variousD.what brings people together12.The Enlightenment thinkers see persons as “citizens of the world“. That means _.(分数:1.00)A.they think people in the world should obey the same rulesB.people shouldnt have their own religion and livesC.people dont belong to any particular grou

19、psD.people should be ruled by the same laws13.Which statement is not true, according to Enlightenment thinkers?(分数:1.00)A.People are first a human being, then a social memberB.Common humanity will conflict with the membership of a particular groupC.Humanity is above the particularity of race, religi

20、on and so onD.Particularism and its divisiveness dont belong to todays world14.What is the difference between “salad bowls“ and “melting pot“?(分数:1.00)A.The difference between rationalism and materialismB.the former represents disintegration and the latter represents integrationC.the former emphasiz

21、es differences and individual identity, the latter emphasizes common humanityD.The former is for Enlightenment and the latter is opposed to Enlightenment十六、TEXT D(总题数:0,分数:0.00)十七、When you are small, (总题数:2,分数:2.00)15.What are the authors present feelings about his or her children?(分数:1.00)A.Their b

22、ehavior is improving.B.They are approaching a difficult age.C.They dont spend enough time at home.D.They are choosing strange friends.16.Young people often feel that the age of eighteen is the _.(分数:1.00)A.right age to get marriedB.gateway to happinessC.hardest part of lifeD.best time of life十八、TEXT

23、 E(总题数:0,分数:0.00)十九、Patients tend to fee(总题数:4,分数:4.00)17.According to the passage, the proper way towards a pain is _.(分数:1.00)A.taking different medicinesB.paying no attention to itC.visiting famous physiciansD.none of the above18.As soon as person gets “threshold pains“, he should _.(分数:1.00)A.te

24、lephone the doctor immediatelyB.first relieve the stress and tension which cause the painsC.wait to let the pains reach a certain pointD.take pain-killer19.Some people suffering from a pain do not go to hospital because _.(分数:1.00)A.they are horrified to get the bad newsB.they think no medicine is e

25、ffectiveC.they think the pain will disappear as soon as you forget itD.they are too busy.20.Which of the following is TRUE?(分数:1.00)A.A pain can only be caused by physical harm.B.Some people are complaining of a pain which does not exist.C.A pain can be caused by psychogenic factors.D.Educated peopl

26、e do not complain of nonexistent pain.二十、PART GENERAL KNOWL(总题数:10,分数:10.00)21.The main rivers parting in Britain run from _.(分数:1.00)A.north to southB.south to northC.east to westD.west to east22.The Franklin Roosevelt came into power in the period of _.(分数:1.00)A.DepressionB.WWC.WW D.Civil War23.S

27、hakespeares greatest tragedies are _.(分数:1.00)A.Hamlet, Othello, King Lear and MacbethB.Hamlet, Othello, King Lear and Romeo and JulietC.Hamlet, Carolinas, King Lear and MacbethD.Hamlet, Julius caesar, Othello and Macbeth24.Which band is from Britain?(分数:1.00)A.MLTRB.BackstreetC.M2MD.U225.m, from th

28、e manner of articulation, it is _.(分数:1.00)A.bilabialB.plosiveC.nasalD.latral26.Which of the following ways of word-formation doesnt change the grammatical class of the stems?(分数:1.00)A.compoundB.inflectionC.derivationD.coinage27.Distinctive sound refers to _.(分数:1.00)A.allomorphB.phonemeC.phoneD.mi

29、nimal pairs28.In 1964-1966, major resource of natural gas were discovered in the British sector of _.(分数:1.00)A.North SeaB.IrelandC.WalesD.London29.The Tale of Two Cities is about a story happened in time of _.(分数:1.00)A.Napoleon WarB.British Civil WarC.WW D.French Revolution30._ is the central conc

30、ern to Blakes concern in the Song of Innocence and Song of Experience.(分数:1.00)A.childhoodB.womanC.poetryD.happiness二十一、PART PROOFREADDING(总题数:0,分数:0.00)二十二、For a clearer pictur(总题数:10,分数:10.00)31.(分数:1.00)填空项 1:_32.(分数:1.00)填空项 1:_33.(分数:1.00)填空项 1:_34.(分数:1.00)填空项 1:_35.(分数:1.00)填空项 1:_36.(分数:1.00

31、填空项 1:_37.(分数:1.00)填空项 1:_38.(分数:1.00)填空项 1:_39.(分数:1.00)填空项 1:_40.(分数:1.00)填空项 1:_二十三、PART TRANSLATION(总题数:0,分数:0.00)二十四、SECTION A CHINESE TO(总题数:1,分数:10.00)41.那时河里热闹极了:船大半泊着,小半在水上穿梭似的来往。停泊着的都在近市的那一边,我们的船自然也夹在其中。因为这边略略的挤,便觉得那边十分的疏了。在每一只船从那边过去时,我们能画出它的轻轻的影和曲曲的波,在我们的心上;这显示着是空,且显着是静了。那时处处都是歌声和凄厉的胡琴声,

32、圆润的歌喉,确乎是很少的。但那生涩的,尖脆的调子能使人有少年的,粗率不拘的感觉,也正可快我们的意。况且多少隔开些儿听着,因为想象与渴慕的作美,总觉得更有滋味;而竞发的喧嚣,抑扬的不齐,远近的杂沓,和乐器的嘈嘈切切,合成另一意味的谐音,也使我们无所适从,如随着大风而走。这实在因为我们的心枯涩已久了,变为脆弱:故偶然润泽一下,便疯狂似的不能自主了。(分数:10.00)_二十五、SECTION B ENGLISH TO(总题数:1,分数:10.00)42.Cell phones may help busy executives keep in constant touch with importan

33、t business associates, but they may also increase their risk of high blood pressure, preliminary research suggests. A study of 10 German mobfie phone users found that when they switched on their phone, their blood pressure shot up by 5 to 10 millimeters of mercury, researchers reported in this weeks

34、 issue of the international medical journal, The Lancet. Exactly how cell-phone use can lead to increases in blood pressure is unclear, but researchers speculate that the electromagnetic fields emitted by phones may somehow boost pressure. While the blood pressure increases found in the new study ar

35、e small, they may be detrimental to people who already suffer from hypertension, researchers led by S. Braune of the Neurologische Universitateklinik in Freiburg, Germany, explained.(分数:10.00)_二十六、PART WRITING(总题数:1,分数:20.00)43.You arc going to graduate from University, and during the rest time you

36、are more concerned with your occupation. Whats your plan for your job. Write an essay of about 400 words entitled “occupation planning“.In the first part of your writing you should present your thesis statement, and in the second part you should support the thesis statement with appropriate details.

37、 In the last part you should bring what you have written to a natural conclusion or a summary.Marks will be awarded for content, organization, grammar and appropriateness. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.Write your composition on ANSWER SHEET FOUR.(分数:20.00)_专业

38、八级-665 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、PART LISTENING COM(总题数:0,分数:0.00)二、SECTION A(总题数:0,分数:0.00)三、White neighborhoods (总题数:1,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:complexion)解析:填空项 1:_ (正确答案:upwardly)解析:填空项 1:_ (正确答案:apartheid)解析:填空项 1:_ (正确答案:periphery)解析:填空项 1:_ (正确答案:swelled)解析:填空项 1:_ (正确答案:available)解析:填空项 1:_

39、正确答案:precluded)解析:填空项 1:_ (正确答案:increasingly)解析:填空项 1:_ (正确答案:contributing)解析:填空项 1:_ (正确答案:average)解析:听力原文Questions-White neighborhoods are becoming darker in complexion and. more expensive. Analysts say that soaring house prices and booming car sales are being fueled by an upwardly mobile black m

40、iddle class emerging from the ashes of apartheid.Blacks, who make up about 75 percent of South Africa s 46.6 million people, are moving from the periphery of the economy into the mainstream thanks to policies aimed at redressing decades of injustice.Statistics compiled by the independent Human Scien

41、ces Research Council (HSRC) show that the black middle class has swelled to 7.8 percent of the total population in 2000 from 3.3 percent in 1994.“The development of a black middle class was deliberately stunted under segregation and apartheid,“ said the HSRC s Roger Southall.Although official figure

42、s are not available, analysts say the black middle class is behind the retail sales boom and strong house price growth.Before 1994, blacks were precluded by legislation from owning properties in suburbs exclusively reserved for whites and had limited access to bank credit.But the face of the former

43、white suburbs has changed as blacks increasingly move from the townships in search of security and better municipal services. Living in posh suburbs is seen by many as a status symbol.“The black middle class is contributing strongly to the growth of the property market and other sectors of the econo

44、my,“ says Jacques du Toit, an economist at banking group Absa.House prices rose by an average of 30.3 percent in real terms in 2004, the highest since 1967, and business is also booming for auto traders, with a growing number of sales attributed to black buyers.四、SECTION B(总题数:0,分数:0.00)五、Questions

45、I to 5 are(总题数:1,分数:5.00)A.Andrew prefers filling the bad tooth to taking it out.B.Jackie prefers to have the bad tooth filled rather than pulled.C.Neither Andrew nor Jackie likes to have a tooth filled. D.Jackie and Andrew would rather have a tooth filled.解析:听力原文Questions-Jackie: Andrew, How s your

46、 toothache?Andrew: It s gone, thanks, Jackie. I went to the dentist last night and he took care of it.Jackie: Which tooth was it?Andrew: The last one on the upper right-hand side. It has a huge filling in it now.Jackie: I hate having my teeth filled. It s not just the pain I hate. I hate the sound of drilling.Andrew: So do I. I d rather have a tooth pulled than filled.Jackie: Have you ever had one of your teeth pulled?Andrew: No, but the one the dentist just filled will have to come out someday. He says it can t be filled again.Jackie: Teeth keep causing trouble, and nobo

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1