ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:23 ,大小:118.50KB ,
资源ID:1467397      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1467397.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(专业八级-779及答案解析.doc)为本站会员(刘芸)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

专业八级-779及答案解析.doc

1、专业八级-779 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、PART LISTENING COM(总题数:0,分数:0.00)二、SECTION A(总题数:0,分数:0.00)三、Seven Types of Evide(总题数:1,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_四、SECTION B(总题数:0,分数:0.00)五、Questions 1 to 5 are(总题数:1,分数:5.00)A.athletic talentsB.extremely sm

2、art mindsC.musical giftsD.strong scientific interestA.They spend most time playing.B.They spend most time studying.C.They try to learn how to get along with other kids.D.They go on tours of various universities.A.smart kids should be allowed to skip grades for further developmentB.children should st

3、ay within the same group, however smart they may beC.parents complaints are important in deciding grade skippingD.children can skip piano class, but not reading or algebra classA.act more politely thanB.act more rudely thanC.act just in a same way asD.hate to stay withA.intelligence can decide futur

4、e successB.nerd campers will become extremely successfulC.intelligence can be very important for successD.intelligence makes it difficult to define success六、SECTION C(总题数:0,分数:0.00)七、Questions 6 to 8 are(总题数:1,分数:3.00)A.Some incidents had demonstrated its security problem.B.The Royal family found it

5、 necessary to do so.C.The House of Parliament proposed to do so.D.The European Union suggested it doing so.A.paying too little attention to this issueB.following the US too closelyC.too much confidence about its own abilityD.lack of experience of terrorist attackA.the worry about terrorist attack wa

6、s totally unnecessaryB.the government had been well prepared for possible security problemC.the government bad been too optimistic about its anti-terrorism effortsD.the legislators usually could do nothing except making empty talks八、Questions 9 and 10 a(总题数:1,分数:2.00)A.nostrils determine nose sizeB.

7、the size of nostrils can change in ones lifeC.big nostrils help people tell different smellsD.size of nostrils may be a cause of smell problemsA.explore how nose worksB.find ways to treat deformed nosesC.study the relation between nostrils and smelling powerD.find ways to deal with smelling problems

8、九、PART READING COMPR(总题数:0,分数:0.00)十、TEXT A(总题数:0,分数:0.00)十一、An assumption is som(总题数:4,分数:4.00)1.Assumptions are important for critical readers because they can help readers to _.(分数:1.00)A.grasp the topic exactlyB.understand the argument passage exactlyC.evaluate the argument passageD.compare the

9、argument passage with similar argument passages2.The authors attitude toward Sophocless statement is _.(分数:1.00)A.positiveB.negativeC.neutralD.not mentioned3.What can we infer from the passage?(分数:1.00)A.A good writer should clearly state all his assumptions.B.Once we find assumptions, we will find

10、the writers problems.C.We need not clearly express our assumptions in oral communication.D.Major assumptions are important for both the writer and the reader.4.According to this passage, an assumption is _.(分数:1.00)A.something that everyone knowsB.the idea the writer wants to emphasizeC.the readers

11、knowledge about the topicD.foundation of the writers reasoning十二、TEXT B(总题数:0,分数:0.00)十三、Computer programmers(总题数:6,分数:6.00)5.The author suggests that a mathematician asked to solve a problem in an ill-defined situation would first attempt to _.(分数:1.00)A.identify an analogous situationB.simplify an

12、d define the situationC.vary the underlying assumptions of a description of the situationD.determine what use would be made of the solution provided6.The author implies that scientists develop a healthy skepticism because they are aware that _.(分数:1.00)A.mathematicians are better able to solve probl

13、ems than scientistsB.changes in axiomatic propositions will inevitably undermine scientific argumentsC.well-defined situations are necessary for the design of reliable experimentsD.some factors in most situations must remain unknown7.The author discusses computing machines in the first paragraph pri

14、marily in order to _.(分数:1.00)A.indicate the dangers inherent in relying to a great extent on machinesB.illustrate his views about the approach of mathematicians to problem solvingC.compare the work of mathematicians with that of computer programmersD.provide one definition of intelligence8.Accordin

15、g to the author, how is the approach of physicists to solving scientific problems?(分数:1.00)A.Practical for scientific purposes.B.Detrimental to scientific progress.C.Unimportant in most situations.D.Expedient, but of little long-term value.9.According to the passage, scientists are skeptical toward

16、their equations because scientists _.(分数:1.00)A.work to explain real, rather than theoretical or simplified situationsB.know that well-defined problems are often the most difficult to solveC.are unable to express their data in terms of multiple variablesD.are unwilling to relax the axioms they have

17、developed10.According to the passage, mathematicians present a danger to scientists because _.(分数:1.00)A.mathematicians may provide theories that are incompatible with those already developed by scientistsB.mathematicians may define situation in a way that is incomprehensible to scientistsC.mathemat

18、icians may convince scientists that theoretical assumptions are factsD.scientists may come to believe that axiomatic statements are untrue十四、TEXT C(总题数:0,分数:0.00)十五、Just a few weeks ago(总题数:3,分数:3.00)11.The underlined word “upbeat“ in paragraph 2 probably means _.(分数:1.00)A.hopefulB.defeatedC.consci

19、entiousD.uncertain12.The author believes that more houses were bought last year because_.(分数:1.00)A.the economic recession was less seriousB.many people earned more beforeC.the interest rate was very lowD.real-estate developers lowered their prices13.The weekly unemployment data show that _.(分数:1.00

20、A.more unemployed are being employed nowB.less workers are being dismissed nowC.workers are being better paid nowD.workers are more confident about their income now十六、TEXT D(总题数:0,分数:0.00)十七、If you are told that(总题数:4,分数:4.00)14.The underlined phrase “to boot“ in the third paragraph means _.(分数:1.0

21、0)A.besidesB.againC.especiallyD.completely15.It can be inferred from the passage that _.(分数:1.00)A.women should be made leaders of human societyB.God used to be a woman before he became a manC.a world ruled by women may be a peaceful oneD.a male-dominated society seem to be more stable16.According t

22、o the writer, people start to be interested in possible female-dominant societies in the past be cause _.(分数:1.00)A.their society has developed very wellB.they support equality between men and womenC.they have been better educated than people in the pastD.some historians have found something about i

23、t17.The author has mentioned all but _ as reasons for the destruction of goddess society.(分数:1.00)A.environmental changeB.poor economic situationC.lack of fighting experienceD.physical disadvantage十八、TEXT E(总题数:0,分数:0.00)十九、Since the Titanic va(总题数:3,分数:3.00)18.What important role did the diary real

24、ly play?(分数:1.00)A.It corrected injustice.B.It was as vivid as the movie “Titanic“.C.It proved what Masabumi said was true.D.It made the Japanese believe what Masabumi had said.19._ was among the descendants of the Liners only Japanese survivor.(分数:1.00)A.Masabumi HosonoB.YurikoC.CameronD.Findley20.

25、Why was Masabumi denounced as a disgrace to Japan?(分数:1.00)A.Because he killed some people on the Titanic.B.Because he was then an official.C.Because he was dismissed from his ministry post.D.Because the culture of shame was too strong.二十、PART GENERAL KNOWL(总题数:10,分数:10.00)21.Raising ones open hand

26、with palm down to ones throat means“ _ “in English culture.(分数:1.00)A.Shame on you.B.Im full.C.Kill yourself.D.Youre shorter thanI.22.In the late 17th century, the most famous writers were _.(分数:1.00)A.John Bunyan and John MiltonB.John Bunyan and John DonneC.John Donne and John MiltonD.John Donne an

27、d Francis Bacon23._ River flows through New York state and into New York city.(分数:1.00)A.The MississippiB.The Rio GrandC.The OhioD.The Hudson24.The novel Pride and Prejudice was written by the famous woman writer _.(分数:1.00)A.Charlotte BronteB.Emily BronteC.Jane AustenD.Jane Eyre25.Which group of wo

28、rds belongs to the close class?(分数:1.00)A.Adjectives.B.Adverbs.C.Prepositions.D.Nouns.26.During the British Civil War, the supporters of the king was called _.(分数:1.00)A.CavaliersB.merchantC.RoundheadsD.Scots27.Which of the following is the correct way to transcribe a phrase structure rule?(分数:1.00)

29、A.NPNB.SNP VPC.VP VD.PP=P NP28.The Renaissance began in _ in the early 14th century.(分数:1.00)A.BritainB.ItalyC.FranceD.Greek29.Speech act theory is an important theory in the _ study of language.A. semantic B. pragmaticB. phonetic D. morphological(分数:1.00)A.B.C.D.30.British English is spoken in _.(分

30、数:1.00)A.Great BritainB.AustraliaC.New ZealandD.A, B, and C二十一、PART PROOFREADDING(总题数:0,分数:0.00)二十二、Revision is rethinki(总题数:10,分数:10.00)31.(分数:1.00)填空项 1:_32.(分数:1.00)填空项 1:_33.(分数:1.00)填空项 1:_34.(分数:1.00)填空项 1:_35.(分数:1.00)填空项 1:_36.(分数:1.00)填空项 1:_37.(分数:1.00)填空项 1:_38.(分数:1.00)填空项 1:_39.(分数:1.00

31、填空项 1:_40.(分数:1.00)填空项 1:_二十三、PART TRANSLATION(总题数:0,分数:0.00)二十四、SECTION A CHINESE TO(总题数:1,分数:10.00)41.我最大的爱好是沉思默想。我可以一个人长时间地独处而感到愉快。独享欢乐是一种愉快,独自忧伤也是一种愉快。孤独的时候,精神不会是一片纯粹的空白,它仍然是一个丰富多彩的世界。情绪上的大欢乐和大悲痛往往都是在孤独中产生的。孤独中,思维可以不依照逻辑进行。孤独更多地产生人生的诗情激昂的和伤感的。孤独可以使人的思想向更遥远更深邃的地方伸展,也能使你对自己或环境作更透彻的认识和检讨。(分数:10.00

32、二十五、SECTION B ENGLISH TO(总题数:1,分数:10.00)42.The form may be simple, and the language plain as daylight, but the inner meaning, the latent content, of a masterpiece will not be perceived without a certain imaginative and emotional effort. In this sense, the great artist makes every one of his reader

33、s into a philosopher and poet, to a greater or lesser degree, according to that readers powers. The novelist of genius, by presenting the particular instance, indicates the general truth. He indicates, but he does not attempt to state it-for to state the general truth is to circumscribe it, to make

34、it less than itself. The final verdict, the ultimate synthesis, must be left to the reader; and each reader will modify it in accordance with his needs. The aggregate of all these individual syntheses is the measure of the impact of a work of art upon the world. It is, in fact, a part of that work.

35、In this way, masterpieces, throughout the ages, actually undergo a sort of organic growth.(分数:10.00)_二十六、PART WRITING(总题数:1,分数:20.00)43. Nowadays many novels are adapted into films or TV plays. What do you think of film adaptations of literature? Write a comment of about 400 words on this issue.In t

36、he first part of your writing you should present your thesis statement, and in the second part you should support the thesis statement with appropriate details. In the last part you should bring what you have written to a natural conclusion or a summary.Marks will be awarded for content, organizatio

37、n, grammar and appropriateness. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.Write your composition on ANSWER SHEET FOUR.(分数:20.00)_专业八级-779 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、PART LISTENING COM(总题数:0,分数:0.00)二、SECTION A(总题数:0,分数:0.00)三、Seven Types of Evide(总题数:1,分数:10.00)填空项 1:_

38、正确答案:speculations)解析:填空项 1:_ (正确答案:statistics)解析:填空项 1:_ (正确答案:up to date/new)解析:填空项 1:_ (正确答案:make reading entertaining/fun/interesting)解析:填空项 1:_ (正确答案:too limited/too narrow/too insufficient)解析:填空项 1:_ (正确答案:easy to approach/easy to understand)解析:填空项 1:_ (正确答案:readers/everybody)解析:填空项 1:_ (正确答案:

39、factual evidence/facts as evidence)解析:填空项 1:_ (正确答案:representative)解析:填空项 1:_ (正确答案:accurate)解析:听力原文Questions-Seven Types of EvidenceGood morning. Today we will talk about how to use evidence in writing. In much of your college writing, you will try to persuade your readers to see things your way. W

40、ithout good evidence to support your ideas, you will hardly persuade anyone of anything, So today well look at seven kinds of evidence that are widely used in argumentative writing.The first type of evidence is expert testimony. An expert is someone who has special skill and knowledge based on caref

41、ul study and wide experience in a certain area. More than that, an expert has tested his or her skill and knowledge in a public forum.Once your opinion is firm, you can use expert testimony to support it. To use expert testimony wisely, you need to be both respectful and critical. You will need to d

42、ifferentiate among three kinds of evidence that experts provide: facts, informed opinions, and speculations. Generally, you can use facts and informed opinions, but must be cautious with speculations. This is because speculations are just what one person thinks is plausible, so they should be treate

43、d as something that could be true.The second type of evidence is statistics. Statistics are numerical data gathered and tabulated to yield information. Whether they are raw data or translated into charts and figures, numbers are powerful evidence. If they are properly used, data can prove a claim ra

44、pidly and conclusively. When a survey shows that 95 per cent of senior students are satisfied with the courses they have taken at a university, we can persuade readers that the university is a good one.But you must be careful with numbers. Only when the data are valid, accurate and up to date can th

45、ey really support your point So when you want to use data, examine carefully before putting them down in your article.Next comes the third evidence, examples. Every day you use examples as evidence for your claims. You might write to your parents, “Sorry I havent written much but Ive been very busy.

46、 I spent last week in the library, bent over the books studying for two midterms.“ In this case, you establish your claim and back it up with a specific example.Examples serve three purposes. First, they clarify meaning. Your parents may not know exactly what you mean by busy until you show them. Second, examples demonstrate why, at least in one instance, you are justified in making your claim. Studying for two midterms does sound like being busy. Third, examples make for entertaining reading. Abstractions are dry. Claiming that you are busy isnt very intere

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1