ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:14 ,大小:86KB ,
资源ID:1467697      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1467697.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(专业八级分类模拟188及答案解析.doc)为本站会员(刘芸)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

专业八级分类模拟188及答案解析.doc

1、专业八级分类模拟 188 及答案解析(总分:81.90,做题时间:90 分钟)一、READING COMPREHENSIO(总题数:1,分数:100.00)Section A Multiple-Choice Questions In this section there are several passages by fourteen multiple choice questions. For each multiple choice qutestion, there are four suggested answers marked A. B, C and D. Choose the on

2、e that you think is the best answer and mark your answers on ANSWER SHEET TWO. PASSAGE ONE Anyone believing the global economic crisis to be over should have taken a look around Europe this week. Desperate to revive his country“s feeble economy, Irish Finance Minister Brian Lenihan promised $6 billi

3、on worth of savings in a budget aimed at taming the country“s stubborn deficit. The plan is his second budget this year, and Ireland“s harshest in decades. In a mini-budget announced a couple of hours earlier, Britain“s Alistair Darling unveiled his government“s latest plan to fix the U.K.“s broken

4、economy, including a punitive tax on bankers“ bonuses, a rise in social security contributions and a cap on public-sector workers“ pay. In other parts of Europe, things are looking even worse. Shares on the Greek stock market have fallen 9% over the past two days. The parlous state of Greece“s publi

5、c finances has prompted credit-rating agency Fitch to lower the country“s debt rating to BBB+, the lowest in the euro zone, Europe“s single-currency region. Further blows could follow: rival agencies Moody“s and Standard the test scored on a scale of 36. Both the ACT and SAT have found their niche.

6、The ACT is more commonly accepted in the Midwest and South, while schools on the coast show a preference for the SAT. Students also show a propensity for one test or the other: the SAT is geared toward testing logic, while the ACT is considered more a test of accumulated knowledge. One thing both te

7、sts have in common? Their names no longer have any official meaning. Any pretense of the letters standing for acronyms was dropped decades ago. They“re now simply the ACT and SAT. In the 21st century, however, the SAT and ACT are just part of a gauntlet of tests students may face before reaching col

8、lege. The College Board also offers SAT II tests, designed for individual subjects ranging from Biology to Geography. The marathon, four-hour Advanced Placement examinationswhich some universities accept for students who want to opt out of introductory college-level classesremain popular: nearly 350

9、000 took the AP U.S. History test last year, the most popular subject test offered. There“s also the PSAT, taken in the junior year as preparation for the full-blown SAT and as an assessment for the coveted National Merit Scholarships. And we“ve still only covered high schoolone of the main critici

10、sms of President Bush“s 2001 “No Child Left Behind“ education reform was its expansion of state-mandated standardized testing as means of assessing school performance. Now most students are tested each year of grade school as well. That means that by the time they graduate to collegewhere the essay,

11、 the experiment and the case study still rulethe reprieve from bubble-filling and time limits is a welcome one, indeed.(分数:81.90)(1).Which of the following is NOT the measure taken to improve UK“s economy?(PASSAGE ONE)(分数:4.55)A.A shift of its economy.B.A severe tax on bankers“ bonuses.C.A limit on

12、public-sector workers“ pay.D.A rise in social security contributions.(2).What can be inferred from the passage about the E.U.?(PASSAGE ONE)(分数:4.55)A.It can do nothing to stop the dangerous situation in euro zone.B.It has played a limited role in economic matters in euro zone.C.It has played an impo

13、rtant role in economic matters in euro zone.D.It has played an important role in keeping its members out of financial crisis.(3).Which of the following is NOT true about Greece?(PASSAGE ONE)(分数:4.55)A.Its economy is based on exports.B.It is very likely to be the next Dubai.C.Its people have realized

14、 their situation.D.Its debt rating is the lowest in the euro zone.(4).According to Marcus Buckingham, which of the following is true?(PASSAGE TWO)(分数:4.55)A.Men are luckier than women.B.Men and women do things differently.C.Men and women have different demands on themselves.D.Men and women meet each

15、 other on the halfway of their life.(5).According to Betsey Stevenson, which one can be inferred?(PASSAGE TWO)(分数:4.55)A.Women will have no children.B.Women know that having children make them less happy.C.Women will feel less happy if they cannot afford to support their children.D.Women are doomed

16、to unhappiness because they will definitely have children.(6).What can be inferred from the passage?(PASSAGE TWO)(分数:4.55)A.The feminist revolution did not improve women“s position.B.A woman who has more choices will be less happy.C.Men and women have different roles in society.D.Women are unluckier

17、 than men.(7).Which of the following is NOT true about Zazi?(PASSAGE THREE)(分数:4.55)A.He is a terrorist.B.He was born in Afghan.C.He was once in Pakistan.D.He is a driver at Denver airport.(8).Which of the following is NOT true about the Taliban?(PASSAGE THREE)(分数:4.55)A.The Taliban and the global j

18、ihad are separate terrorist groups.B.The Afghan jihadis wanted to become members of the Taliban.C.The Taliban is becoming a major composite of the global jihad.D.The Taliban tend to regard themselves as part of the global jihad.(9).What can be inferred from Zazi“s arrest?(PASSAGE THREE)(分数:4.55)A.It

19、 may have prevented a terrorism attack.B.It might greatly benefit U.S. Intelligence.C.It might force U.S. to change its policies in Afghan.D.It may prove Afghans“ malicious attitude toward U.S(10).Zazi“s issue shows the following EXCEPT -|_|-.(PASSAGE THREE)(分数:4.55)A.Afghans are angry with U.S. pol

20、icies.B.The Taliban are not alone in fighting against the U.SC.The Taliban is training Afghans to attack U.S. targets.D.The Taliban may make use of Afghans“ hatred to U.S(11).What does “scourge“ mean in Paragraph 1?(PASSAGE FOUR)(分数:4.55)A.partB.compositeC.wayD.suffering(12).Which of the following i

21、s NOT true about standardized testing?(PASSAGE FOUR)(分数:4.55)A.It originated from China.B.It is favored by colleges as well as students.C.It became the usual way of testing by World War .D.It plays an important role in college admission process.(13).Which of the following is NOT true about SAT and A

22、CT?(PASSAGE FOUR)(分数:4.55)A.The two tests score on different scales.B.The two tests are focused on different subjects.C.The ACT stands for American College Testing.D.The ACT was designed to compete against the SAT.(14).It can be inferred from the last paragraph that -|_|-.(PASSAGE FOUR)(分数:4.55)A.St

23、andardized testing is very popular in the States.B.Standardized testing is used to assess school performance.C.Standardized testing is efficient in choosing elite students.D.People dislike the practice of assessing schools by means of standardized testing.(15).Section B Short Answer Questions In thi

24、s section there are eight short answer questions based on the passages in Section A. Answer each question in NO more than 10 words in the space provided on ANSWER SHEET TWO. What does “parlous“ mean in Paragraph 2?(PASSAGE ONE)(分数:4.55)填空项 1:_(16).According to the passage, what is the reason that wo

25、men feel unhappy?(PASSAGE TWO)(分数:4.55)填空项 1:_(17).What does “menace“ mean in Paragraph 1?(PASSAGE THREE)(分数:4.55)填空项 1:_(18).What is the author“s attitude towards standardized testing?(PASSAGE FOUR)(分数:4.55)填空项 1:_专业八级分类模拟 188 答案解析(总分:81.90,做题时间:90 分钟)一、READING COMPREHENSIO(总题数:1,分数:100.00)Section

26、A Multiple-Choice Questions In this section there are several passages by fourteen multiple choice questions. For each multiple choice qutestion, there are four suggested answers marked A. B, C and D. Choose the one that you think is the best answer and mark your answers on ANSWER SHEET TWO. PASSAGE

27、 ONE Anyone believing the global economic crisis to be over should have taken a look around Europe this week. Desperate to revive his country“s feeble economy, Irish Finance Minister Brian Lenihan promised $6 billion worth of savings in a budget aimed at taming the country“s stubborn deficit. The pl

28、an is his second budget this year, and Ireland“s harshest in decades. In a mini-budget announced a couple of hours earlier, Britain“s Alistair Darling unveiled his government“s latest plan to fix the U.K.“s broken economy, including a punitive tax on bankers“ bonuses, a rise in social security contr

29、ibutions and a cap on public-sector workers“ pay. In other parts of Europe, things are looking even worse. Shares on the Greek stock market have fallen 9% over the past two days. The parlous state of Greece“s public finances has prompted credit-rating agency Fitch to lower the country“s debt rating

30、to BBB+, the lowest in the euro zone, Europe“s single-currency region. Further blows could follow: rival agencies Moody“s and Standard the test scored on a scale of 36. Both the ACT and SAT have found their niche. The ACT is more commonly accepted in the Midwest and South, while schools on the coast

31、 show a preference for the SAT. Students also show a propensity for one test or the other: the SAT is geared toward testing logic, while the ACT is considered more a test of accumulated knowledge. One thing both tests have in common? Their names no longer have any official meaning. Any pretense of t

32、he letters standing for acronyms was dropped decades ago. They“re now simply the ACT and SAT. In the 21st century, however, the SAT and ACT are just part of a gauntlet of tests students may face before reaching college. The College Board also offers SAT II tests, designed for individual subjects ran

33、ging from Biology to Geography. The marathon, four-hour Advanced Placement examinationswhich some universities accept for students who want to opt out of introductory college-level classesremain popular: nearly 350,000 took the AP U.S. History test last year, the most popular subject test offered. T

34、here“s also the PSAT, taken in the junior year as preparation for the full-blown SAT and as an assessment for the coveted National Merit Scholarships. And we“ve still only covered high schoolone of the main criticisms of President Bush“s 2001 “No Child Left Behind“ education reform was its expansion

35、 of state-mandated standardized testing as means of assessing school performance. Now most students are tested each year of grade school as well. That means that by the time they graduate to collegewhere the essay, the experiment and the case study still rulethe reprieve from bubble-filling and time

36、 limits is a welcome one, indeed.(分数:81.90)(1).Which of the following is NOT the measure taken to improve UK“s economy?(PASSAGE ONE)(分数:4.55)A.A shift of its economy. B.A severe tax on bankers“ bonuses.C.A limit on public-sector workers“ pay.D.A rise in social security contributions.解析:解析 事实题。由第一段可知

37、2).What can be inferred from the passage about the E.U.?(PASSAGE ONE)(分数:4.55)A.It can do nothing to stop the dangerous situation in euro zone. B.It has played a limited role in economic matters in euro zone.C.It has played an important role in economic matters in euro zone.D.It has played an impo

38、rtant role in keeping its members out of financial crisis.解析:解析 推断题。由最后一段可知,欧盟的作用是有限的。(3).Which of the following is NOT true about Greece?(PASSAGE ONE)(分数:4.55)A.Its economy is based on exports. B.It is very likely to be the next Dubai.C.Its people have realized their situation.D.Its debt rating is

39、the lowest in the euro zone.解析:解析 事实题。由第六段可知,希腊经济是以国内消费为主,而非依赖出口。(4).According to Marcus Buckingham, which of the following is true?(PASSAGE TWO)(分数:4.55)A.Men are luckier than women. B.Men and women do things differently.C.Men and women have different demands on themselves.D.Men and women meet each

40、 other on the halfway of their life.解析:解析 推断题。Marcus Buckingham 认为女性对自己的要求比男性更高。(5).According to Betsey Stevenson, which one can be inferred?(PASSAGE TWO)(分数:4.55)A.Women will have no children. B.Women know that having children make them less happy.C.Women will feel less happy if they cannot afford

41、to support their children.D.Women are doomed to unhappiness because they will definitely have children.解析:解析 推断题。Betsey Stevenson 认为孩子是导致女性不快乐的原因。(6).What can be inferred from the passage?(PASSAGE TWO)(分数:4.55)A.The feminist revolution did not improve women“s position. B.A woman who has more choices

42、 will be less happy.C.Men and women have different roles in society.D.Women are unluckier than men.解析:解析 推断题。由 Marcus Buckingham 的观点可知。(7).Which of the following is NOT true about Zazi?(PASSAGE THREE)(分数:4.55)A.He is a terrorist. B.He was born in Afghan.C.He was once in Pakistan.D.He is a driver at

43、Denver airport.解析:解析 事实题。虽然 FBI 认为 Zazi 是一名恐怖分子,但还需几个星期来证明这一推测。(8).Which of the following is NOT true about the Taliban?(PASSAGE THREE)(分数:4.55)A.The Taliban and the global jihad are separate terrorist groups. B.The Afghan jihadis wanted to become members of the Taliban.C.The Taliban is becoming a m

44、ajor composite of the global jihad.D.The Taliban tend to regard themselves as part of the global jihad.解析:解析 事实题。由第三段可知,塔利班已成为吉哈德组织的一部分。(9).What can be inferred from Zazi“s arrest?(PASSAGE THREE)(分数:4.55)A.It may have prevented a terrorism attack. B.It might greatly benefit U.S. Intelligence.C.It mi

45、ght force U.S. to change its policies in Afghan.D.It may prove Afghans“ malicious attitude toward U.S解析:解析 推理概括题。由全文可知,Zazi 的被捕对美国情报局是一大利好。(10).Zazi“s issue shows the following EXCEPT -|_|-.(PASSAGE THREE)(分数:4.55)A.Afghans are angry with U.S. policies. B.The Taliban are not alone in fighting agains

46、t the U.SC.The Taliban is training Afghans to attack U.S. targets.D.The Taliban may make use of Afghans“ hatred to U.S解析:解析 事实题。由第六段可知,对于塔利班是否训练阿富汗人袭击国际目标,美方尚不得而知。(11).What does “scourge“ mean in Paragraph 1?(PASSAGE FOUR)(分数:4.55)A.part B.compositeC.wayD.suffering解析:解析 词义理解题。结合上下文可知,标准化测试对学生来说是一种痛苦

47、12).Which of the following is NOT true about standardized testing?(PASSAGE FOUR)(分数:4.55)A.It originated from China. B.It is favored by colleges as well as students.C.It became the usual way of testing by World War .D.It plays an important role in college admission process.解析:解析 事实题。由第一、二、三段可知,选项

48、B 是正确答案。(13).Which of the following is NOT true about SAT and ACT?(PASSAGE FOUR)(分数:4.55)A.The two tests score on different scales. B.The two tests are focused on different subjects.C.The ACT stands for American College Testing.D.The ACT was designed to compete against the SAT.解析:解析 事实题。由第四、五段可知,ACT

49、 就是 ACT,已不代表任何名称。(14).It can be inferred from the last paragraph that -|_|-.(PASSAGE FOUR)(分数:4.55)A.Standardized testing is very popular in the States. B.Standardized testing is used to assess school performance.C.Standardized testing is efficient in choosing elite students.D.People dislike the practice of assessing schools by means of standardized testing.解析:解析 推断题。由最后一段可知,人们批评美国前总统布什 2001 年教育改革中将标准化测试作为衡量学校的一种方式

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1