ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:377.01KB ,
资源ID:928332      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-928332.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(四川省绵阳市2019中考英语总复习第一篇教材梳理篇课时训练02Units5_9(七上)习题.docx)为本站会员(hopesteam270)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

四川省绵阳市2019中考英语总复习第一篇教材梳理篇课时训练02Units5_9(七上)习题.docx

1、1课时训练(二) Units 59(七上)(限时:30 分钟).阅读理解A 2017海南改编Fast walking is the exercise between walking and race walking. A study shows that fast walking has become the most popular exercise in China and many people walk more than 5,000 steps a day. The results of the study are from QQ users. About 37% of the pe

2、ople choose fast walking as their favorite exercise; over 23% choose running and more than 14% choose riding bikes. Fast walking and running are easy, cost little and work well, so they are popular. And many people would rather do exercise in nature than go to gyms(健身房). Its best to walk fast for at

3、 least 10 minutes at one time and walk up to 6,000 steps every day.The study also shows that people in Guiyang, Guizhou love sports most. On average(平均), everyone there walks 5,941 steps every day. It seems that people in places with better environment and air are more willing to(更愿意) do sports.1.Ma

4、ny people in China walk more than steps a day. A.6,000 B.5,941 C.5,000 D.5002.Over 23% of the Chinese people choose as their favorite exercise. A B C D3.Many people prefer to do exercise . A.at home B.in natureC.in the gym D.at the office4.The writer probably agrees that . A.people living in big cit

5、ies are more willing to do sportsB.fast walking is not difficult, costs little and works wellC.its bad for people to walk fast for more than 10 minutes at one timeD.people in Guiyang dont love sports5.We can read this passage in the column(栏目) of a newspaper. A.MomsKitchen B.MusicTodayC.Health&Sport

6、s D.FavoriteStarsB 2018武汉26.We may read the advertisement above . A.in a geography bookB.in a history magazineC.on a travel websiteD.in a city newspaper7.The advertisement offers information mainly to people from . A.China B.AmericaC.England D.Canada8.If you want to get an event pack, you need to .

7、A.text CHINA to 82727B.learn about the Great WallC.visit nspcc.org.uk/chinatrekD.e-mail9.We learn from the material that . A.you can sign up on October 30thB.you can call for more informationC.the Great Wall Trek lasts for half a monthD.the joiners can trek on the whole Great Wall10.NSPCC has someth

8、ing to do with . A.nature B.childrenC.the Great Wall D.standard network.2018乐山完形填空Once upon a time, there lived a kind king. But the king was also very 11 . He would not do anything other than eat and sleep. He became fatter and fatter, and finally found it difficult to move his 12 even his feet. Th

9、e king invited doctors from different parts of his country to make him 13 . But no one could help the king lose weight. One day, an old man visited the country. He heard about the kings 14 . He volunteered(自愿 ) to help the king lose some weight. The king decided to let him 15 . The old man lived 16

10、 He said that the king had to come to him and asked the king to come for treatment the next day. But the king would have to 17 there, the old man added. The king came the next day. 18 , the old man was not there. His son asked the king to come and meet his father the next day. The king came every d

11、ay 19 two weeks, but he never once saw the old man. But he did notice that he felt a lot 20 . He had lost some weight. He finally realized why the old man had asked him to walk so far. 11.A.lazy B.shy C.strict D.stupid12.A.head B.eyes C.body D.hand13.A.active B.happy C.strong D.healthy14.A.story B.p

12、roblem C.dream D.discovery15.A.try B.start C.go D.pass16.A.alone B.far awayC.freely D.nearby17.A.work B.move C.walk D.stay18.A.Especially B.SuddenlyC.Immediately D.Unluckily19.A.on B.for C.from D.in20.A.lighter B.angrier3C.happier D.busier.语法填空阅读下面材 料,在空白处填入 1 个恰当的词或括号内单词的正确形式。Dogs were wild animals

13、 a long time ago. They were not like the 21. (one) we have now and they were like 22. (wolf) before. They often came near humans 23. (steal) some food. But some of the young people trained the dogs and they 24. (grow) up with people. Humans believed the dogs were a help 25. them in many ways. The do

14、gs helped them to hunt. They could 26. (smell) and hear danger before people could. They helped keep people 27. (warm) on cold nights. So they were 28. (use). Since those early days, humans and dogs have always 29. (be) together. We should protect them 30. they are really our friends. .信息摘录阅读短文,然后在文

15、后表格内完成内容摘要,每空不超过三个词。Some teens think they are being snooped on(窥探 ) by parents. They will usually refuse to tell their parents any information. So parents are supposed to let the child have independence and keep a close eye on him. A teen needs a little privacy(隐私). Here are some tips.Parents should

16、 make it clear what privacy the teen can have. For example, going into the teens room to do some chores isnt snooping, but parents need to make that fact clear.Snooping is starting when parents think that their child is doing something secret. Rather than snooping, though, start a conversation. The

17、child may refuse to tell about it, but at least the conversation has begun. Snooping before talking to the teen shows that his parents dont trust him.Parents should give children right privacy with friends. They can set rules, such as dates are welcome at home, but closing doors is not allowed. If p

18、arents hear a discussion about them by accident, they shouldnt get in. Instead, they should pull the teen aside at the proper time and share what they hear. This allows teens to give parents the whole picture of what they are discussing.In fact, the teens are learning how to make proper decisions on

19、 their own. Parents should give them the privacy to do so, and encourage them to ask for advice.Children need privacyParents should make it 31. what privacy the teen can have. Parents should 32. the teen about the privacy he wants to keep. Parents should allow children to date with their friends at

20、home but 33. the action of keeping the door closed. Tips on giving kids privacy Parents should avoid getting in at once when they hear the kids 34. them. Instead, talk with the kid at the right time. ConclusionParents should give children the privacy to make decisions 35. , and encourage them to ask

21、 for advice. 4参考答案.A 主旨大意 本文是一篇说明 文。健康离不开运动,快走已经成为一种十分流行的运动方式,既简单又有效。1.C 细节理解题。根据第一段第二句“many people walk more than 5,000 steps a day.”可知,在中国,许多人每天行走 5 000 多步。故选 C。2.A 细节理解题。根据第一段最后一句中的“over 23% choose running”可知,超过 23%的中国人选择跑步作为他们最喜欢的锻炼方式。故选 A。3.B 细节理解题。根据第二段第二句中的“And many people would rather do exe

22、rcise in nature”可知,许多人更喜欢在大自然中锻炼。故选 B。4.B 细节理解题。根据第二段第一句“Fast walking and running are easy, cost little and work well”可知,快走非常容易,并且花费少、效果好。故选 B。5.C 推理判断题。本文主要介绍了快走这种运动方式,运动与健康有关。故选 C。B 主旨大 意 本文是一则广告,主要介绍了报名参加 2018 长城徒步义走的相关情况。6.D 细节理解题 。根据“London Times”可知,本则广告出自伦敦时报 。故选 D。7.C 细节理解题。 伦敦时报是英国的报纸,所以阅读群体

23、为英国人。故选 C。8.A 细节理解题。根据“Text CHINA to 82727 for an event pack”可知,如果你想得到一个活动包,编辑短信“CHINA”发送给 82727。故选 A。9.B 推理判断题。根据图片内容可知,我们可以打电话来获得更多信息。故选 B。10.B 细节理解题。根据“EVERY CHILDHOOD IS WORTH FIGHTING FOR(每个童年都值得为之奋斗)”可知,NSPCC 与孩子们有关。故选 B。.主旨大意 本文是一篇记叙文。本文讲述了一个善良但懒惰的国王减肥的故事。这个国王邀请了不同地方的医生来帮他减肥,但没有效果。有一天,一位老人自愿帮

24、助国王减肥,但国王必须到他那里去治疗,可连续两周这位老人都避而不见。最后,国王终于明白了老人的用意。11.A 根据文中的“He would not do anything other than eat and sleep.”可知,这个国王很懒惰。故选 A。12.C 根据上文可知,这个国王越来越胖,所以很难移动他的“身体” 。故选 C。13.D 根据上文可知,这个国王胖得不能移动身体,这说明他不健康,所以国王邀请医生来使他健康起来。故选 D。14.B 根据上文可知,这位老人是听说了国王减肥遇到了困扰这个问题后才自荐帮国王减肥的。故选 B。15.A 根据上文可知,这位老人自愿帮国王减肥,所以国王让

25、他“试一试” 。故选 A。16.B 根据上文“an old man visited the country”以及文章最后一句中“the old man had asked him to walk so far”可知,这位老人住得“很远” 。故选 B。17.C 根据下文内容可知,这位老人是想让国王多走路来达到减肥的目的。故选 C。18.D 根据句意可知,空白处应用 unluckily,表示“不幸的是,偏巧”,其实是这位老人有意不见国王。故选 D。19.B 这个国王连续两周每天都来找这个老人。for 强调持续了多长时间。故选 B。20.A 根据上文内容可知,国王步行了两周,及下文“He had lost some weight.”可推知国王体重“变轻了” 。故选A。.21.ones 22.wolves 23.to steal 24.grew 25.to 26.smell 27.warm 28.useful 29.been 30.becaus e.31.clear 32.talk with 33.refuse 34.discuss/discussing35.on their own/by themselves

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1