ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:33.36KB ,
资源ID:928340      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-928340.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(四川省绵阳市2019中考英语总复习第一篇教材梳理篇课时训练10Units1_2(八下)习题.docx)为本站会员(ideacase155)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

四川省绵阳市2019中考英语总复习第一篇教材梳理篇课时训练10Units1_2(八下)习题.docx

1、1课时训练(十) Units 12(八下)(限时:30 分钟).2018乌鲁木齐阅读理解Clothes Donation(捐赠) BoxHave you ever put your old clothes into the donation box in your neighborhood? If not, you can do it right now because the clothes donation is becoming a trend(趋势) in Urumqi.“From time to time, my mother clears out the clothes which

2、 I no longer wear. You know, we teenagers are growing fast. I think its a good way to help others,” Lin Tao, a junior student says.“I often pick out some of my clothes which are out of style after going shopping. Then Ill put them into the donation box,” Miss Li, a pretty young lady says.“That seems

3、 like a good idea. Some clothes in the box are quite new. People can either wear them or use them to make things such as handbags and pencil cases,” Mrs. Wang, an old woman says. “Sometimes I also look through the box for some nice clothes.”However, there are some problems along with the popularity

4、of clothes donation. Recently, a UTV reporter from FocusontheCity has made a survey. Here are the results:The box is full of clothes in a short time. There is no more room for people to give away clothes.Some people sell the clothes in the donation box for making money instead of wearing them.Some c

5、ommunities set the box in unsuitable places. So there are few clothes in it.Many clothes are too old and shabby(破烂的).“Whats worse,” one of the staff in a community added, “we quite often see people throw rubbish into the box when they pass by. Weve tried to stop them several times but failed. It has

6、 been the most serious problem since we set the box.”In order to make the donation box work in an efficient(有效的) way, our government is taking action. Clothes donation will be better-organized and itll be more convenient for people in need to take the clothes away.1.Miss Li gives away her clothes be

7、cause . A.her clothes are out of styleB.her mother clears out her clothesC.she is growing too fastD.she wants to make something2.The reporter from UTV has collected . A.4 problems B.5 problemsC.6 problems D.7 problems3.All the problems about the donation box are included EXCEPT that . A.theres no mo

8、re room for people to donate clothesB.people choose unsuitable places to set the boxC.sometimes the box is broken by someoneD.the clothes in the box are too old and shabby4.The underlined word “them” in Paragraph 4 means . A.the clothes donation boxesB.the old peopleC.handbags and pencil casesD.some

9、 clothes in the box5.We can infer(推断) from the passage that . A.the clothes donation will be better-organized to help donators and people in needB.the clothes donation becomes less popular than before because of serious problems2C.the clothes donation can prevent some girls from wearing clothes that

10、 are out of styleD.the clothes donation gives the traders a good idea to sell old clothes for making money.2018广州完形填空Before graduating college, Jackie began to look for a job.She aimed at a famous company, but the 6 for such jobs was very strong.The company Jackie chose planned to employ only one pe

11、rson, but more than twenty people applied for the job. 7 , Jackie was one of the three people invited for the final interview.The interview was very 8 .The interviewer asked just a few questions and it was all over in less than 10 minutes.Then the interviewer said to them, “All of you are very good.

12、Please go home and 9 our response.” Three days later, Jackie received a message saying she would not be 10 the job.She felt deeply disappointed.That evening, however, she received another 11 .This time it said that she got the job. Jackie later found out that the first message sent to her phone was

13、part of the interviewa 12 to see if she was suitable for the job.All the three people received the 13 text, but only Jackies reply 14 the company.Of the three, one did not reply.The other said “goodbye” and Jackie said “thank you”.This reply showed that Jackie was a(n) 15 person, so the company offe

14、red her the job. 6.A.exam B.workC.competition D.plan7.A.Thankfully B.UnluckilyC.Hopefully D.Immediately8.A.long B.strict C.interesting D.simple9.A.pick up B.wait for C.deal with D.think of10.A.offered B.returned C.refused D.shown11.A.letter B.e-mail C.call D.message12.A.guide B.conversationC.test D.

15、lesson13.A.same B.other C.second D.whole14.A.reached B.satisfied C.helped D.surprised15.A.brave B.clever C.polite D.honest.语法填空阅读下面材料,在空白处填入 1 个恰当的词或括号内单词的正确形式。We all know the universe is very large. Many 16. (science) are exploring the universe. There are too many heavenly 17. (body) in the univers

16、e. If you stand in space, you will see many beautiful stars and planets. But it is impossible for people 18. (reach) them. The earth and seven other planets are in the solar system. The sun is very, very hot. Its gravitation(引力) is very strong. So the earth goes 19. the sun. The earth is the 20. (be

17、autiful) planet in space. We are living on the beautiful planet. It has a great environment for 21. (we) to live in. How about the moon? Some astronauts have already 22. (travel) there. The moon goes around the earth. In the universe, its the closest planet to the earth. 23. , many other planets are

18、 too far 24. the earth for us to get there. And 25. of them may be a great place for us to live on. .信息摘录阅读短文,然后在文后表格内完成内容摘要,每空不超过三个词。Summer vacation means long days, sleeping in or enjoying the summer sun. It is quite true for students to enjoy a rest after a long and difficult year. But more and m

19、ore parents fear their kids forgetting a lot of knowledge, so they send their children to summer schools. Because summer schools 3can help children go over the knowledge that they have learnt during the school year.In summer schools, students probably study in a more relaxing situation and can come

20、up with interesting topics for discussion with their teachers. Usually, the number of students attending summer schools is smaller, so this gives them a good chance to connect with other students and teachers better. If a student has failed a course, summer schools may help him or her. Moreover, the

21、y are building their creativity(创造力) and imagination(想象力) as well as learning social skills.On the other hand, summer schools bring children problems at the same time. It takes children the whole summer vacation to learn without playing. That is too long. As a result, it may make them less intereste

22、d in school during the coming year.For many students, taking summer classes can be a tiring experience. Teachers teach the subjects too quickly, which only harms the whole education of students. Summer schools are usually expensive. They usually offer only a few subjects. So many students have to ta

23、ke classes that they dont like.A summer school can be a good chance for students who need it, but it can be difficult for students who need a rest. So you can decide whether a summer school is suitable for your children.Title 26. Summer schools help kids go over a lot of knowledge that they have lea

24、rnt.Students in summer schools feel more relaxed in the situation.They can think of interesting topics to 27. their teachers. With the small number of students, summer schools give students a good chance to connect with other students and teachers.AdvantagesSummer schools may be helpful for the stud

25、ents who has failed a course.Summer schools help students build their creativity and imagination and 28. . Children spend the whole summer vacation learning without playing.Summer schools may make students less interested in school during the coming year.Teaching too fast is harmful for the whole ed

26、ucation of students.DisadvantagesSummer schools usually cost 29. . Some students are made to take classes they dislike.30. You can decide whether to send your children to summer schools or not.4参考答案.主旨大意 本文是一篇议论文。人们对于在社区里放置衣物捐赠箱是非常认可的,然而,随着衣物捐赠箱的普及,也出现了一些问题。为了使这项活动更有效,政府部门正在采取行动。1.A 细节理解题。根据第三段中的“I

27、often pick out some of my clothes which are out of style after going shopping.”可知,李小姐把不时尚的衣服捡出来,捐赠出去。故选 A。2.A 3.C 细节理解题。文中共叙述了衣物捐赠箱出现的五点问题,包括 A、B、D 项,没有提到捐助箱被破 坏。故选 C。4.D 代词指代题。根据画线词的上一句“Some clothes in the box are quite new.”可知,该句中的 them 指的是some clothes in the box。故选 D。5.A 推理判断题。根据文章最后一句“Clothes do

28、nation will be better-organized and itll be more convenient for people in need to take the clothes away.” 可知,对于捐助者来说衣物捐助将更有组织性,而对于需要衣服的人来说也会更便利。故选 A。.主旨大意 本文是一篇记叙文。Jackie 到一家竞争非常激烈的公司应聘工作,最终因为她的礼貌回复而被录用了。可见,礼貌待人也是取胜的重要法宝。6.C 根据下文“从 20 多个竞争者中选一个”的描述可知,找工作的竞争是激烈的。故选 C。7.A 根据上下文语境可知,从 20 多个竞争者,最终只确定三个候

29、选人,这说明 Jackie 很幸运。故选 A。8.D 根据下句“The interviewer asked just a few questions and it was all over in less than 10 minutes.”可知,面试官仅仅问了几个问题,而且不到 10 分钟 就都结束了。可见面试是很简单的。故选 D。9.B 根据常识可知,面试过后,面试官肯定会让应聘者回家等待答复。故选 B。10.A offer 意为“提供”;return 意为“返回”;refuse 意为“拒绝”;show 意为“显示” 。根据下句“She felt deeply disappointed.”可

30、推知,三天后,Jackie 收到了一条信息,说不会为她提供工作。故选 A。11.D 根据上文“Jackie received a message”和下句 “This time it said that she got the job.”可知,那天晚上 Jackie 又收到了另外一条信息。故选 D。12.C 句意:后来,Jackie 发现第一条发送到电话里的信息也是面试的一部分是看看她是否能胜任这份工作的一个测试。故选 C。13.A 句意:事实上,三个人都收到了同样(没被录用)的信息。故选 A。14.B 根据下文 Jackie 被该公司录用的描述可知,只有 Jackie 的回答让公司满意。故选 B。15.C 根据上句可知,Jackie 在收到没有被录用的信息之后没有抱怨,而是说了声“谢谢” 。由此说明,Jackie 是一个有礼貌的人。故选 C。.16.scientists 17.bodies 18.to reach 19.around20.most beautiful 21.us 22.traveled 23.However 24.from 25.none.26.Summer schools 27.discuss with28.learn social skills29.too much/too much money/lots of money30.Conclusion

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1