ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:7 ,大小:34.60KB ,
资源ID:934380      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-934380.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)2019中考英语高分复习第一篇教材梳理篇课时训练11Units3_4(八下)习题人教新目标版.docx)为本站会员(arrownail386)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)2019中考英语高分复习第一篇教材梳理篇课时训练11Units3_4(八下)习题人教新目标版.docx

1、1课时训练(十一) Units34(八下)(限时:30 分钟).单项填空1.Would you like some milk or coffee, sir? . Just a glass of water, please. A.Both B.Either C.Neither D.None2.A little monkey might feel sad because of having a new baby sister or brother!Yeah. I didnt know that I saw the film BorninChina. A.if B.until C.since D.a

2、lthough3.If you want to know more about space, please the book ABriefHistoryofTime. A.look through B.look aroundC.look after D.look down upon4.Allen, your bedroom is . Sorry, Mom. Ill keep it tidy next time.A.in a mess B.in orderC.in good health D.in an end5.I looked through my test paper again and

3、again I wouldnt make any mistakes. A.so B.becauseC.so that D.in order to6.How is Tom now?I hear the company him a good job, but he refused it. A.provided B.offered C.passed D.introduced7.2018黄石 Its too hot. I swim in the lake? No, you . Thats too dangerous! A.Should; cant B.Need; mustntC.Must; needn

4、t D.Could; cant8.As one of the school rules, middle school students are not to smoke. A.ordered B.prepared C.allowed D.made9.The best way of the problem is by asking the teacher for help. A.dealing with B.agreeing with2C.looking up D.giving up10.Could you look after my plants while Im away on busine

5、ss, please? . Ill water them on time. A.Come on B.With pleasureC.Take it easy D.Youre welcome.完形填空A giant panda ran away from the zoo in London. He walked and walked and became 11 . He walked into a restaurant, where he found a 12 at an empty table. The waiter took the pandas order. After he 13 his

6、dinner, the panda stood up, calmly pulled out a gun which he had hidden, and fired into the air. 14 he turned around and walked toward the door. Naturally, the waiter was horrified (恐惧的), but he tried hard to pull himself together and stopped him for a(n) 15 . The panda said to him, “What do I look

7、like to 16 ?” The waiter answered, “Well, a giant panda, of course.”“Thats right,” said the panda. “Look it up.” And he walked out.The waiter called the 17 . When they arrived, the waiter told them the whole story, 18 the pandas words “looking it up”. So the police officer 19 a young man out to get

8、an encyclopedia(百科全书). The young man returned with the encyclopedia. The officer 20 “panda” and there was the answer, “Giant panda, lives in China, eats shoots(竹笋) and leaves.” 11.A.tired B.angry C.crazy D.hungry12.A.seat B.note C.waiter D.newspaper13.A.ordered B.finished C.served D.cooked14.A.So B.

9、Once C.Then D.Also15.A.talk B.excuse C.question D.explanation16.A.us B.him C.you D.them17.A.bosses B.police C.neighbors D.customers18.A.about B.like C.without D.including19.A.sent B.took C.drove D.invited20.A.turned to B.asked for 3C.looked up D.called on.2018衢州阅读理解I have read plenty of articles abo

10、ut self-improvement these past few months, and most of them tell you that you need to wake up and keep positive(积极的). When you wake up, you need to think that something great is going to happen today, and that you are going to have a great day. This kind of positive attitude( 态度) is supposed to chan

11、ge your whole day.So this morning I woke up and decided to give it a whirl. The sun was shining brightly through my bedroom window, and it immediately gave me this warm feeling inside. I thought to myself, “Today is going to be a great day. One of the best days ever!” I got out of bed, took my morni

12、ng shower and began to get dressed. I put on a pair of dress pants I have not warned in a while, followed by my dress shirt and that is when it began. I reached into my left pocket and pulled out what felt like some paper. You know that feeling of finding a $20 bill in your pants and it feels like f

13、ree money? Because you forgot all about it and thought you never did?I pulled out a $100 bill and a $50 bill in the same pocket. It seemed like the best thing that had happened to me these days. Yes, $150 starts off my day! Im sure if someone could have seen the smile on my face, they would have und

14、erstood. I shouted in joy, with my poor dog looking at me like I was crazy!Start your morning off thinking you are going to have the best day ever and you just might! I really want to know what will happen next.21. made the writer think in a positive way. A.A person he knew B.A message he received C

15、The articles he read D.The pants he wore22.The meaning of the underlined phrase “give it a whirl” is probably similar to “ ”. A.get dressed B.have a try C.read books D.make money23.The underlined word “It” in Paragraph 4 refers to . 4A.finding money in the pocket B.receiving help from othersC.getti

16、ng up early in the morning D.enjoying the morning sunshine24.What does the passage mainly tell us?A.It is important to be honest. B.Confidence leads us to success.C.Sharing with others brings us happiness. D.A positive attitude may bring a good result. .2019原创回答问题阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题后面的词数要求) 。As a

17、 teenager, do you want to look cool? Of course you do. But not every student can afford to keep up with the changing fashion trends. Chloe Murray, an eighth-grader at Jefferson Middle School in the US, realized this problem. Then she decided to set up a charitable clothes closet(衣橱) to help her scho

18、olmates.Her school supported her idea and let her use a room for the project. Chloes classmates joined her as well. Her closet is called Chloes Closet. Its filled with trendy clothes for girls and boys to help them look their best.“Confidence is very important in middle school, especially when it co

19、mes to clothing,” Chloe said.Where are the clothes from? Many people from the schools community and neighboring schools donated(捐赠) used or new clothes. The clothes closet is only open after school. Students come to “buy” these clothes by earning “money” when they hand in their schoolwork on time, m

20、ake corrections on homework, or take part in a school activity.Chloes business seems to be very successful. Hundreds of clothes have been sold to students so far.25.What did Chloe Murray do to help her schoolmates? (不超过 10个词)26.What is very important in middle school? (不超过 10个词)27.Where are Chloes C

21、losets clothes from?(不超过 15个词)5.单词拼写根据首字母及汉语提示,完成下列单词的拼写,使句意明确,语言通顺。28.Talking with others is the fastest way ofc (交流). 29.Can you e (解释) why you were late this morning? 30.There are no r (关系) between the two things. 31.Young children usually c (竞争) for their mothers attention. 32.Free-time activiti

22、es, such as going camping and reading books, are good for childrens d (发展).6参考答案.1.C both 表示“两者都”;either 表示“两者任一个”;neither 表示“两者都不”;none 表示“三者或者三者以上都不” 。根据答语“Just a glass of water”可知,牛奶和咖啡都没有选择,故选 C。2.B 考查连词辨析。if 意为“如果”;until 意为“直到”;since 意为“自从”;although 意为“ 尽管” 。notuntil意为“直到才” 。故选 B。3.A 4.A 5.C 6.

23、B 7.D 8.C 9.A10.B could 引导的一般疑问句表示委婉的请求,用 with pleasure(很高兴帮忙)来应答对方的请求。come on意为“加油”;take it easy 意为“慢慢来”;youre welcome 意为“不用谢,不客气” 。.主旨大意 本文是一篇记叙文,讲的是一只从伦敦动物园里逃出来的大熊猫在餐馆用餐的故事。11.D 根据后一句“He walked into a restaurant”可知,他走着走着感到饿了,故选 D。12.A 根据句意可知,在餐馆里应该是发现了空桌旁边的一个座位。故选 A。13.B 前一段提到服务员让熊猫点餐,故此处表示他吃完了饭,

24、所以用 finished。14.C 联系前后句内容可知,这只大熊猫吃完饭站起来,沉着地拔出所藏匿的枪,朝空中开了一枪,然后他转身,朝门走去。then 意为“然后”,符合题意。15.D talk 意为“谈话”;excuse 意为“借口”;question 意为“问题”;explanation 意为“解释;说明” 。虽然服务员很害怕,但是他还想要一个“解释”,故选 D。16.C 根据前面“The panda said to him,”可知这是在问对方,故要用第 二人称 you。17.B 根据后面的内容及“the police officer”可知,这个服务员报警了,故选 B。18.D 句意:警察来

25、后,服务员告诉了他们这个故事,包括熊猫说的话。故空格处要用介词 including,意为“包括” 。19.A 句意:警官派了一个年轻人去找百科全书 。故选 A。20.C 根据后面的“and there was the answer, Giant panda, lives in China, eats shoots and leaves. ”可知,警官在查阅百科全书 。look up 意为“查找;查阅” 。故选 C。.主旨大意 本文作者以关于自我完善的观点为依据,以积极的态度对待生活,并以自己的实践证明了“以积极的态度对待生活”这一结论的有效性。21.C 细节理解题。根据第一段第一句“I hav

26、e read plenty of articles about self-improvement these past few months, and most of them tell you that you need to wake up and keep positive.”可知,作者以积极的态度对待生活始于他所读过的一些关于自我完善的文章。故选 C。22.B 词义猜测题。根据画线句子后 面两句“The sun was shining brightly through my bedroom window, and it immediately gave me this warm fee

27、ling inside. I thought to myself, Today is going to be a great day. One of the best days ever!”及第一段内容可知,读了一些关于自我完善的文章之后,作者决定以积极的态度对待生活,于是他开始尝试。故选 B。723.A 推理判断题。根据 It前面的“I pulled out a $100 bill and a $50 bill in the same pocket.”及后面的“Yes, $150 starts off my day!”可推知,it 在此指的是在口袋里发现钱。故选 A。24.D 主旨大意题。本文作者主要讲述了以积极的态度对待生活可能会给人们带来意料不到的好处,并以自己的实践证明了这一结论的有效性。故选 D。.25.She set up a charitable clothes closet.26.Confidence is very important.27.Many people from the schools community and neighboring schools donated munication 29.explain30.relations pete 32.development

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1