ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:415KB ,
资源ID:936395      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-936395.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019中考英语八上Unit5Doyouwanttowatchagameshow阅读练习人教新目标版.doc)为本站会员(livefirmly316)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019中考英语八上Unit5Doyouwanttowatchagameshow阅读练习人教新目标版.doc

1、12019中考(人新)英语八上 U5 阅读练习及答案AThere are many things we need to know that we do not learn at school. For example, if we want to use our money wisely, we need to shop carefully. We need to know how to compare the prices of things in different shops. We need to be able to compare the quality of different

2、brands (品牌)We need to know how to make a sensible (明智的) choice when we shop. Knowing how to make such choices is a “life skill“, and we need these skills if we want to live useful and happy lives. Most life skills are about making choices. Everyday we have to make many choices. For example, will I e

3、at healthy food for lunch or will I eat junk food because it is tasty? Will I work hard in all my classes or will I waste time? We make choices like this every day. Making the wrong choices can bring unhappiness. We have realized that the choices we make can affect the rest of our lives. Just as imp

4、ortantly, our choices can also affect other people. The next time you misbehave in class or fight with your brother or sister, think about this: who else does your choice affect?1. In the passage “careful shopping” means _.A. going to lots of different shops B. comparing prices and brandsC. comparin

5、g shops D. going to sensible shops2. According to the passage life skills can make us _.A. get to school early B. know how to make choicesC. live useful and happy lives D. go shopping 3. The underlined word “misbehave” means _.A. misunderstand B. pay attention C. act badly D. fall asleep 4. From the

6、 passage, we know that your choices affect _.A. you and your parents B. you and other people C. lots of other people D. everybody except you5. The main idea of this passage is _.2A. its important to know how to shop carefullyB. its important to know how to compare prices C. its important to make the

7、 right choicesD. we learn everything we need to know at school【参考答案】15、BCCBC B2018广州改编Science for KidsThis months most popular booksWomen in Science by Rachel IgnotofskyPrice $25We all know the story of Marie Curie and her many scientific achievements. But many other brilliant female scientists are

8、far less well known. This book is a great introduction to the lives and works of some of the most important and up-to-now unknown women in science.Recommended for Ages: 1215First Big Book of How by Jill EsbaumPrice $15An excellent book about sea life for young children. The book is divided into 4 pa

9、rts, one for each of the Pacific, Atlantic, Indian and Arctic oceans. It focuses on the different animals found in each of these seas, along with interesting facts and amazing pictures.Ages: 510Special OfferFor this month only, all Bestbooks Book Club members will pay 20% less for every book ordered

10、. Join our club for free and saving big money!DeliveryWe bring every book you order right to your door within three days. For Bestbooks Book Club members thisis free. Non-membersmust pay an extra $2 per book.3A Really Short History of Nearly Everything by Bill BrysonPrice $15Bill Bryson takes reader

11、s on a very funny and educational trip through the history of modern sciencefrom its unexpected successes to its great failures and everything in between.Ages:14 and overNational Geographic Kids Little Kids First Big Book of the World by Elizabeth Carney Price $20This book is the perfect introductio

12、n to the seven continents. It tells young readers about the different animals that live on each of these lands and gives a simple description of the peoples history and culture.Ages: 512 1.Which is TRUE about the book Women in Science?A.It is mainly about Marie Curies history.B.It lists all the impo

13、rtant scientific achievements.C.It includes women scientists that arent famous.D.It is mostly about the development of modern science.2.How much will a Bestbooks Book Club member pay in total if he orders First Big Book of How and A Really Short History of Nearly Everything today?A.$34. B.$30. C.$26

14、. D.$24.3.What is the main purpose of this webpage?A.To sell books to young readers. B.To attract new book club members.C.To encourage students interest in science.D.To review books young readers might like.4参考答案:主旨大意 本文是一篇应用文。某网站刊登了四本畅销书的书名、价格、内容、阅读对象以及打折情况。1.C 细节理解题。根据“This book is a great introdu

15、ction to the lives and works of some of the most important and up-to-now unknown women in science.”可知,这本书主要是介绍在科学方面有重要的著作,但迄今为止还不出名的女人的。故选 C。2.D 数字计算题。从信息中可知,First Big Book of How 售价 15美元,A Really Short History of Nearly Everything售价 15美元;从最右栏可知,如果是俱乐部会员,可以优惠20%。据此计算:(15+15)(1-20%)=24(美元)。故选 D。3.A 推

16、理判断题。从信息中可知,这些书的主要读者是 5到 15岁的儿童。因此这些信息目的就是向这些年轻读者群体出售这些书。故选 A。C阅读下列短 文,从每小题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。Last summer I sat at a long picnic table near a breathtaking mountain. While the parents were eating dinner, the kids ran up a trail in search of a secret fort. Twenty minutes later one excited little

17、boy, James, interrupted the adult conversation.“Mom, Mom, you cant believe what we found!”Lovingly, his mother smiled and whispered, “I cant wait to hear, James, but grown-ups are talking, and there will be a pause in the conversation. Please wait for the pause.”On my other side, another boy came ru

18、nning up to his mother with equal enthusiasm.“Mom, Mom, we had so much fun”“I am talking! Dont interrupt,” she said.“But, Mom”“Be quiet! Cant you see that I am talking?”“But Mom we found the”“Shut up, Steve!” she yelled.My heart sank. I knew what was coming. James, on my right, patiently waited for

19、the pause, enthusiasm still alive and well. Steve, on my left, walked away from 5the table, looking shamed, carrying with him stories of secret forts never to be shared.What markedly different messages to the child! “Wait for the pause” versus “Shut up” gets incorporated (包含)so differently into a ch

20、ilds developing sense of self.Harsh(刺耳的) words have bad effects. Thats why I want you to promise to delete the phrases “Shame on you” or “You should be ashamed” from your vocabulary. I have seen countless patients whose parents thoughtless words echoed in their heads and chipped(消除) away at their se

21、lf-worth, even decades later.So we have to discipline ourselves to make our instructions constructive. One great tool is to look for positive behavior to reinforce. Dont ignore the things that your kids are doing right. Thank your children. Tell them that you noticed how they waited patiently or cle

22、ared their plate without being asked. Chances are that they will do it again. Let them feel noticed, appreciated, and valued. Theres no better way to shape behavior.1. Why does the writer tell us the story at the beginning?A. To praise James mother. B. To introduce the topic.C. To stress Steves bad

23、manners. D. To describe the beauty of nature.2. The writer suggests parents not use harsh phrases such as “Shame on you” because_.A. they can show parents weaknessB. kids may be likely to copy themC. their meanings are hard to understandD. harsh words have bad effects on kids3. Which of the followin

24、g is not proper for parents when offering advice?A. I like the way you deal with it.B. Awesome, you just make it.C. Fantastic! D. Must I keep repeating?64. Which of the following is the best title for the passage?A. Love kids through proper languageB. Let kids realize their mistakes aloneC. Never ig

25、nore kids mental growthD. Learn to share secrets with kids1. 答案:B。推理判断题。文章结构先叙后议, 先讲故事主要是为了引出下文要谈论的话题。故答案为 B。2. 答案:D。细节理解题。根据文章倒数第三段内容 Harsh words have bad effects可知。3. 答案:D。推理判断题。结合文章主旨思想, 作者提倡对孩子要耐心, 要从正面去引导和强化, 故 D答案不适合父母。4. 答案:A。文章标题题。文章主要讲述父母在孩子的成长过程中要恰当使用一些鼓励性的语言来促进孩子成长, 而不是一棒子打死, 故答案为 A。DOnce

26、 upon a time, a tortoise lived in a pond(池塘) with two ducks. She enjoyed being with them because she could talk as much as she liked.After many years, the pond became very low in a dry season and finally it dried up. The two ducks decided to fly to another place. They went to say goodbye to the tort

27、oise.“Oh, dont leave me behind!” begged(恳求) the tortoise. “Take me with you. I must die if I am left here.”“ ” said the ducks. “How can we take you with us?” Finally, the ducks had a nice idea. They said, “We will each take hold of one end of a stick, and you take the middle in your mouth. Then we w

28、ill fly up in the air and carry you with us. But remember not to talk! If you open your mouth, youll be lost.”The tortoise said she would not say a word.When they were above the treetops, the tortoise wanted to say, “How high we are!” But she remembered what the ducks said and kept still. When they

29、passed the church(教堂), she wanted to say, “What is that which shines?” But she remembered what the ducks said and held her peace. Then they came over the village square. Many people looked up and shouted, “Look! The ducks are 7carrying a tortoise!”The tortoise forgot everything and said, “Hush, you

30、silly people! Its none of your business.” She opened her mouth and fell to the ground. And that was the end of the tortoise.1.Which of the following can be put in the blank in Paragraph 4?A.But you cannot fly. B.Its a long story. C.Dont be so sad! D.Well come back soon.2.What do you think of the two

31、 ducks?A.Lazy. B.Silly. C.Helpful. D.Humorous.3.Which of the following is the RIGHT order according to the story?They flew over the village square.They flew above the treetops.The tortoise opened her mouth and fell to the ground.They passed the church.A. B. C. D.4.What does the writer mainly want to

32、 tell us?A.We should not help people like the tortoise.B.It is a very good thing to be able to keep silent.C.The people at the village square are really silly.D.What others think of you is none of your business.参考答案:主旨大意 这是一则寓言故事。因为池塘干涸,一只乌龟和两只鸭子要迁徙,但乌龟不会飞,她乞求鸭子带上她一起飞。两只鸭子叼着一根木棒的两端,乌龟用嘴咬住木棒,飞行途中乌龟不得开口说话,但她还是忍不住说话了,最终乌龟跌落地面,终结了生命。1.A 2.C 3.D 4.B 主旨大意题。鸭子曾告诉乌龟不要说话,但乌龟最终忘记了,从空中掉落而摔死。作者主要想告诉我们:保持沉默是一件好事。故选 B。8

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1