大学四级-812及答案解析.doc

上传人:livefirmly316 文档编号:1453764 上传时间:2020-02-04 格式:DOC 页数:30 大小:136.50KB
下载 相关 举报
大学四级-812及答案解析.doc_第1页
第1页 / 共30页
大学四级-812及答案解析.doc_第2页
第2页 / 共30页
大学四级-812及答案解析.doc_第3页
第3页 / 共30页
大学四级-812及答案解析.doc_第4页
第4页 / 共30页
大学四级-812及答案解析.doc_第5页
第5页 / 共30页
点击查看更多>>
资源描述

1、大学四级-812 及答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1. 简要叙述第一次发生的事情及基本情况;2. 描述事情发展的经过; 3. 我的感受。 My First(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)Y2.The age of the female and the quality of the habitat are two major factors affecting a female koalas reproduction.(分数:7.00)填空项 1:

2、3.A joey is born with well-developed senses of vision mid hearing.(分数:7.00)填空项 1:_4.Well-developed senses of vision and direction and strong forelimbs enable the joey to make its way from the birth canal to the pouch completely unaided.(分数:7.00)填空项 1:_5.Pap is soft, runny and yummy and becomes joey

3、s favorite.(分数:7.00)填空项 1:_6.The appearance outside the pouch of the next seasons joey signals time for the previous years joey to leave and find its own home range.(分数:7.00)填空项 1:_7.Koalas living in an undisturbed habitat or in a zoo are supposed to have a greater life span than those living in sub

4、urbia.(分数:7.00)填空项 1:_8.Female koalas generally have a longer life span than males as they arc less frequently involved in fights.(分数:7.00)填空项 1:_9.Pap, a rich souse of protein, allows the mother koala to give her baby micro-organisms present in 1.(分数:7.00)填空项 1:_10.Although it is not necessarily th

5、e case, it is sometimes said that koalas have a 1.(分数:7.00)填空项 1:_11.It is estimated that an wild adult male koala enjoys an average life-span of 1.(分数:7.00)填空项 1:_四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.Go to the football match with the w

6、oman.B.Ask the woman to help him do his assignment.C.Finish the last two chapters of his history assignment.D.Take part in the football match.A.Her arm needs an X-ray check.B.She played the basketball too long each time.C.She broke her arm in a basketball match.D.There is nothing serious with her ar

7、m.A.He is optimistic about final cures.B.He is confident that will help.C.He is doubtful that it helps.D.He is pessimistic about modem medicine.A.He prefers to see a reporter this afternoon.B.He has to read the report first.C.He is ready to help the woman.D.He cant help the woman at present.A.Famili

8、es with cars.B.Americans heavy dependence on cars.C.Roads and highways.D.Traffic problems in America.A.The movie will not be shown.B.All the tickets have been sold out.C.The movie is interesting.D.The movie was shown last night.A.He hates his job.B.He enjoys his job.C.He wants to find another job.D.

9、He is indifferent to his job.A.The work is being done slowly.B.He needs someone to do the corrections.C.He will finish the translation in time.D.His dictionary is very helpful.七、Questions 19 to 21 a(总题数:1,分数:21.00)A.A customer.B.A travel agent.C.A bank clerk.D.A passenger.A.To go sightseeing.B.To at

10、tend a conference.C.To visit a friend.D.To go to college.A. 1,104.B. 1,004.C. 1,204.D. 1,304.八、Questions 22 to 25 a(总题数:1,分数:28.00)A.At a television studio.B.On a radio program.C.In a job interview.D.In a factory.A.He thinks people are more likely to buy music than books.B.He believes that there is

11、a demand for books on music.C.He thinks that there isnt much future for c-books.D.He thinks that there is a good chance that the business will develop.A.The prize was worth $ 100,000.B.It was for the best book published in electronic from.C.It was for the best book at the Frankfurt Book Fair.D.It wa

12、s for the best software company.A.To boost book sales.B.To encourage publishers to publish e-books.C.To advertise their machine.D.In order to advertise their software.九、Section B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:21.00)A.English settlers.B.Native farmers, herdsmen and hunters.C.Missionaries, civi

13、l servants and professional people.D.German settlers.A.To win over control of Kenya from the Germans.B.To take strategic resources from Kenya.C.To control Kenya before all others.D.To see the Kenyans lives improved.A.Because the British didnt have the right to do so.B.Because the soldiers didnt know

14、 fainting.C.Because the soldiers didnt like to go to Kenya.D.Because the land in Kenya is unfit for farming.十一、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.Five.B.Two.C.Four.D.Three.A.Business people.B.People on vacation.C.People who want to live in a hotel.D.People who want to live at the seashore.A.Ten rooms.B.Th

15、irty thousand rooms.C.Several hundred rooms.D.About three thousand rooms.十二、Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.New York City.B.Harlem.C.Silver, South Carolina.D.California.A.He was a close friend of her family.B.He fell in love with her.C.He realized she was so good.D.He wanted her to play for his music

16、A.Althea became a star.B.Althea won many medals.C.There was no tournaments because of the war.D.Althea went on winning the games in spite of the war.A.In 1946.B.In 1957.C.In 1959.D.In 1960.十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、Technological invent(总题数:1,分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空

17、项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十五、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总题数:0,分数:0.00)十七、Most people would ag(总题数:10,分数:89.00)12.(分数:8.90)填空项 1:_13.(分数:8.90)填空项 1:_14.(分数:8.90)填空项 1:_15.(分数:8.90)填空项 1:_16.(分数:8.90)填空项 1:_17.(分数:8.90)填空项 1:_18.(分数:8.90)填空项 1:_19.(分数:8.90)填空项 1:_20.(分数:8.90)

18、填空项 1:_21.(分数:8.90)填空项 1:_十八、Section B(总题数:0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)22.It can be concluded from the passage that the author_.(分数:8.90)A.loves football onlyB.hates baseballC.loves various sportsD.likes baseball23.According to the passage, the author probably accepts that_.(分数:8.90)A.ba

19、seball is more appealing than footballB.baseball is too peaceful for the youngC.baseball is more interesting than footballD.baseball may seem boring on TV24.What can we lifter from the passage?(分数:8.90)A.Baseball is the most boring and quiet sport.B.The author has some knowledge ,about baseball.C.Ba

20、seball is the same as chamber music.D.The author prefers watching baseball game to playing it.25.What would those who dislike baseball complain?(分数:8.90)A.It is only to the taste of the old.B.It is pretentious and looks funny.C.Its not exciting enough.D.Its too difficult to play.26.What does the aut

21、hor mean by saying “I could have had my eyes closed“(Para. 4)?(分数:8.90)A.The third baseman would rather sleep than play the game.B.The third baseman could achieve the success with his eyes closed.C.It makes no difference to the result even if the third baseman closed his eyes.D.The third baseman was

22、 so excited to see the good result.二十、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)27.According to the passage, the writer thinks that_.(分数:8.90)A.war is the only way to solve international disputesB.war will be, less dangerous because, of the improvement of weaponsC.war must be abolished if man wants to surviveD.it

23、is impossible for people to live without war28.According to the writer, the only way to abolish war is to_.(分数:8.90)A.solve international disputes through negotiationB.improve the chemical weaponsC.prevent from producing nuclear weaponsD.let the powerful nations manage the world29.The last paragraph

24、 suggests that_.(分数:8.90)A.international agreements can be reached more easily nowB.world opinion welcomes nuclear warC.man begins to realize the danger of nuclear warD.nuclear war will definitely not take place30.It can be implied from the passage that war is at present_.(分数:8.90)A.as necessary as

25、in the pastB.as bad as in the pastC.worse than in the pastD.not so dangerous as in the past31.From the second paragraph, we learn that the writer of the passage_.(分数:8.90)A.does not suspect the ,truth of any ideologiesB.does not think that the adoption of any ideology could prevent warC.is an adhere

26、nt of some modern ideologiesD.believes that the adoption of some ideologies could prevent war二十一、Part Cloze(总题数:0,分数:0.00)二十二、Life is full of dang(总题数:20,分数:70.00)32.(分数:3.50)A.contributionsB.distributionsC.retributionsD.attributions33.(分数:3.50)A.arbitraryB.voluntaryC.involuntaryD.obligatory34.(分数:3

27、50)A.noteB.cardC.ruleD.policy35.(分数:3.50)A.publicB.privateC.commonD.secret36.(分数:3.50)A.partiesB.groupsC.individualsD.departments37.(分数:3.50)A.upB.inC.outD.over38.(分数:3.50)A.occasionB.basisC.conditionD.foundation39.(分数:3.50)A.savingsB.earningsC.belongingsD.pensions40.(分数:3.50)A.consideredB.concerne

28、dC.regardedD.combined41.(分数:3.50)A.assureB.ensureC.guaranteeD.insure42.(分数:3.50)A.upB.offC.downD.away43.(分数:3.50)A.inB.soC.suchD.now44.(分数:3.50)A.AsB.UnlessC.IfD.When45.(分数:3.50)A.extendedB.intendedC.attendedD.pretended46.(分数:3.50)A.breakB.hurtC.damageD.crack47.(分数:3.50)A.compulsoryB.optionalC.signi

29、ficantD.elementary48.(分数:3.50)A.explainB.showC.proveD.present49.(分数:3.50)A.extensiveB.exclusiveC.excessiveD.comprehensive50.(分数:3.50)A.thatB.whichC.whoseD.what51.(分数:3.50)A.putB.enlistedC.attachedD.stuck二十三、Part Translation(总题数:5,分数:35.00)52.Mary is too proud 1(以至于看不到自己的缺点).(分数:7.00)填空项 1:_53.They 1

30、想当然地认为)that they would succeed in their experiment.(分数:7.00)填空项 1:_54.I 1(可能告诉过你)about it, but I dont remember it now.(分数:7.00)填空项 1:_55.Some people assume that all managers do 1(与决策有关).(分数:7.00)填空项 1:_56.Americans eat 1(两倍的)protein as they actually need every day.(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-812 答案解析(总分:7

31、11.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1. 简要叙述第一次发生的事情及基本情况;2. 描述事情发展的经过; 3. 我的感受。 My First(分数:106.00)_正确答案:(Model Essay OneMy First Formal Soccer MatchThough Ive enjoyed soccer for several years, my first formal soccer match remained its deep impression in my mind.Last month I was select

32、ed to my universitys soccer team and participated in a match against another colleges. In the first half I showed up as a substitute I can still remember my fiercely beating heart and shivering legs. My awkward performance resulted in scolding and complaints from the teammates.At the second half, my

33、 team waged a swift counterattack. The ball was lobbed over the opponents head to the penalty area. I secretly appeared, and then the hall mysteriously stuck to my left foot. I couldnt believe I nearly made the shooting, if without hitting the post. To my surprise, I got the cheer from the veterans

34、and they tapped my shoulder triumphantly.That was certainly not the most striking and fantastic match I have ever played, but it was memorable enough to let me cherish the precious moment forever!Model Essay TwoMy First JobBefore I started at university, I took my first job as a waitress in a nice r

35、estaurant. At the night before my first day, 1 was too excited to go to sleep and as a result, I got up late in the morning. I threw on my clothes and rushed over to the restaurant.In a great hurry, I didnt hear clearly the head waiters instruction that we should go into the kitchen through one door

36、 and out from the other. So when I took two plates of eggs and bacon and an orange juice out to the restaurant, I went straight towards the wrong door and collided with another waiter coming in!Worst of all was that I wore a pair of smart shoes but with high heels ! A few hours later I was in agony

37、yet had no time to change them. By the time I finished serving dinner at about 10:30 I was completely exhausted. Nevertheless, I learnt something through my experience.)解析:二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)Y2.The age of the female and the quality of the habitat are two major factors affecting a fem

38、ale koalas reproduction.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:3.A joey is born with well-developed senses of vision mid hearing.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:4.Well-developed senses of vision and direction and strong forelimbs enable the joey to make its way from the birth canal to the pouch completely unaided.

39、分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:5.Pap is soft, runny and yummy and becomes joeys favorite.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:6.The appearance outside the pouch of the next seasons joey signals time for the previous years joey to leave and find its own home range.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:7.Koalas living in

40、an undisturbed habitat or in a zoo are supposed to have a greater life span than those living in suburbia.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:8.Female koalas generally have a longer life span than males as they arc less frequently involved in fights.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:9.Pap, a rich souse of protei

41、n, allows the mother koala to give her baby micro-organisms present in 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:her own digestive system)解析:10.Although it is not necessarily the case, it is sometimes said that koalas have a 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:backward-opening pouch)解析:11.It is estimated that an wild adult mal

42、e koala enjoys an average life-span of 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:ten years)解析:四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.Go to the football match with the woman.B.Ask the woman to help him do his assignment.C.Finish the last two chapters of hi

43、s history assignment. D.Take part in the football match.解析:听力原文W:Are you going to come with us to football match this evening?M:Id love toBut my history assignment is due tomorrow,and I still have two chapters unfinishedQ:What will the man probably do this evening?解析 推理判断题。本题属于中 but 题,解题关键在于 but 之后的

44、内容:男士明天要交历史作业,但他还有两章没有完成。由此可推断出,男士今晚不能和女士起去看足球赛,而要留下来完成剩下的两章历史作业。A.Her arm needs an X-ray check.B.She played the basketball too long each time.C.She broke her arm in a basketball match.D.There is nothing serious with her arm. 解析:听力原文W:Will this keep me from playing basketball for a long time?M:Not t

45、oo longI thought you might have broken your arm,but the X-ray showed that the bone isnt injured.Q:What do you learn about the woman from this conversation?解析 理解归纳题。男士原以为女士可能已经摔断了胳膊,但 x 光表明骨头并没有受伤,过不了多久女士:就可以打篮球了。由此可知,女士的胳膊受伤并不严重。A.He is optimistic about final cures.B.He is confident that will help.C

46、He is doubtful that it helps. D.He is pessimistic about modem medicine.解析:听力原文W:These days of taking medicine for this cold hasnt resulted in any improvement at allM:We always think we should take something. But whether it does any good is another matterQ:How does the man feel about taking medicine for a cold?解析 观点态度题。女士说她吃了很多大的感冒药没有任何效果。男士表明自己的观点:人们都认为应该吃药,但是否有效则是另外一回事。由此可知,他怀疑药物是否有帮助。A.He prefers to see a reporter this aftern

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
  • BS 8466-2006 Hats - Protection against solar UVR - Method of test and performance requirements《头盔 紫外线辐射防护 试验方法和性能要求》.pdf BS 8466-2006 Hats - Protection against solar UVR - Method of test and performance requirements《头盔 紫外线辐射防护 试验方法和性能要求》.pdf
  • BS 8467-2006 Protective clothing - Personal protective ensembles for use against chemical biological radiological and nuclear (CBRN) agents - Categorization performance requirement.pdf BS 8467-2006 Protective clothing - Personal protective ensembles for use against chemical biological radiological and nuclear (CBRN) agents - Categorization performance requirement.pdf
  • BS 8468-1-2006 Respiratory equipment for use against chemical biological radiological and nuclear (CBRN) agents - Positive pressure self-contained open-circuit breathing apparatus .pdf BS 8468-1-2006 Respiratory equipment for use against chemical biological radiological and nuclear (CBRN) agents - Positive pressure self-contained open-circuit breathing apparatus .pdf
  • BS 8468-2-2006 Respiratory protective devices for use against chemical biological radiological and nuclear (CBRN) agents - Negative pressure air purifying devices with full face ma.pdf BS 8468-2-2006 Respiratory protective devices for use against chemical biological radiological and nuclear (CBRN) agents - Negative pressure air purifying devices with full face ma.pdf
  • BS 8468-3 1-2009 Respiratory protective devices nfor use against chemical nbiological radiological and nnuclear (CBRN) agents nPart 3 1 Self-contained open circuit ncompressed air .pdf BS 8468-3 1-2009 Respiratory protective devices nfor use against chemical nbiological radiological and nnuclear (CBRN) agents nPart 3 1 Self-contained open circuit ncompressed air .pdf
  • BS 8468-3 2-2009 Respiratory protective devices for use against chemical biological radiological and nuclear (CBRN) agents - Air-purifying devices incorporating a hood for escape -.pdf BS 8468-3 2-2009 Respiratory protective devices for use against chemical biological radiological and nuclear (CBRN) agents - Air-purifying devices incorporating a hood for escape -.pdf
  • BS 8468-4-2008 Respiratory protective devices for use against chemical biological radiological and nuclear (CBRN) agents - Part 4 Powered air-purifying respirators - Specification《.pdf BS 8468-4-2008 Respiratory protective devices for use against chemical biological radiological and nuclear (CBRN) agents - Part 4 Powered air-purifying respirators - Specification《.pdf
  • BS 8468-5-2011 Respiratory protective devices for use against chemical biological radiological and nuclear (CBRN) agents Dual-mode apparatus Specification《化学 生物 放射线学和核(CBRN)试剂防护用呼吸.pdf BS 8468-5-2011 Respiratory protective devices for use against chemical biological radiological and nuclear (CBRN) agents Dual-mode apparatus Specification《化学 生物 放射线学和核(CBRN)试剂防护用呼吸.pdf
  • BS 8468-6 1-2011 Respiratory protective devices for use against chemical biological radiological and nuclear (CBRN) agents Positive-pressure compressed airline equipment Specificat.pdf BS 8468-6 1-2011 Respiratory protective devices for use against chemical biological radiological and nuclear (CBRN) agents Positive-pressure compressed airline equipment Specificat.pdf
  • 相关搜索

    当前位置:首页 > 考试资料 > 职业资格

    copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
    备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1