公共英语四级-79及答案解析.doc

上传人:terrorscript155 文档编号:1460339 上传时间:2020-02-16 格式:DOC 页数:19 大小:128.50KB
下载 相关 举报
公共英语四级-79及答案解析.doc_第1页
第1页 / 共19页
公共英语四级-79及答案解析.doc_第2页
第2页 / 共19页
公共英语四级-79及答案解析.doc_第3页
第3页 / 共19页
公共英语四级-79及答案解析.doc_第4页
第4页 / 共19页
公共英语四级-79及答案解析.doc_第5页
第5页 / 共19页
点击查看更多>>
资源描述

1、公共英语四级-79 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、BSection Liste(总题数:1,分数:5.00)BPart A/BI For Questions 1 5, you will hear a conversation about the WTO. While you listen, fill out the table with the information youre heard. Some of the information has been given to you in the table. Write only 1 word in each n

2、umbered box. You will hear the recording twice. You now have 25 seconds to read the table below./IFull name The World Trade OrganizationTime to come into being 1995Place of headquarter Geneva, SwitzerlandObjective To make sure that trade flows as smoothly, predictably and freely as possible. Adminis

3、tering trade _. 1.Acting as a forum for trade talks.Setting trade _. 2.Reviewing national trade policies.Helping developing countries in trade policy issues, through technical _ and training programs.3.TasksCooperating with other international organizations.Members Over _ are developing countries or

4、 least-developed countries. 4.WTO agreementsWTO members operate a fair trading system that spells out their rights and their _. 5.(分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_二、BPart B/B(总题数:1,分数:5.00)(1).At college, John is going to _.(分数:1.00)填空项 1:_(2).Thomas would probably go to America with _.(分

5、数:1.00)填空项 1:_(3).Steven would like to be _.(分数:1.00)填空项 1:_(4).According to Simon, the kind of job that has more pleasant future is _.(分数:1.00)填空项 1:_(5).Peter thinks that job-hunting _.(分数:1.00)填空项 1:_三、BPart C/B(总题数:3,分数:10.00)Questions 11 13 are based on the following conversation between a pati

6、ent and a doctor. You now have 15 seconds to read Questions 11 13.(分数:3.00)(1).How does the man feel?(分数:1.00)A.Sick.B.Dizzy.C.Exhausted and weak.D.Painful.(2).What happened to the man four years ago?(分数:1.00)A.He had a minor operation.B.He had pneumonia.C.He had a car accident.D.He had long afteref

7、fects.(3).What seems to be the problem with the man?(分数:1.00)A.He overworks.B.He has a cold.C.He does not stay at home often enough.D.The work he does.Questions 14 16 are based on the talk. You now have 15 seconds to read Questions 14 16.(分数:3.00)(1).Which of the following is true about the Internet

8、 according to the talk?(分数:1.00)A.The Internet is different from television in which its more convenient.B.The Internet may greatly affect the ways of college education and business.C.The Internet is the cheapest way of communication with other people.D.The Internet is composed of many computers.(2)

9、What is the most common type of computer network used in companies?(分数:1.00)A.The databases of information.B.The public access networks.C.The super computer networks.D.Intranets.(3).According to the talk, the Internet has grown in _.(分数:1.00)A.the amount of information available on itB.the number o

10、f Internet societiesC.the profit it makesD.the number of networksQuestions 17 20 are based on a passage about Isadora Duncan, a famous dancer. You now have 20 seconds to read Questions 17 20.(分数:4.00)(1).According to the passage, what did nature represent to Isadora Duncan?(分数:1.00)A.Something to co

11、nquer.B.A model for movement.C.A place to find peace.D.A symbol of disorder.(2).Which of the following is NOT mentioned in the passage as an area of dance that Isadora Duncan worked to change?(分数:1.00)A.The music.B.The stage sets.C.Costumes.D.Movements.(3).Compared to those of the ballet, Isadora Du

12、ncans costumes were less _.(分数:1.00)A.costlyB.colorfulC.gracefulD.restrictive(4).What is the passage mainly about?(分数:1.00)A.The evolution of dance in the 20th century.B.Artists of the last century.C.Natural movement in dance.D.A pioneer in modem dance.四、BSection Use o(总题数:20,分数:20.00)A.filledB.load

13、edC.stuffedD.scatteredA.StrippedB.ParedC.PeeledD.RemovedA.processesB.actsC.modesD.proceduresA.OnB.WithC.ForD.ByA.animalB.animalsC.creaturesD.creatureA.abilitiesB.potentialsC.capabilitiesD.possibilitiesA.Apart fromB.With regard toC.With the exception ofD.In spite ofA.artificialB.fakeC.unrealD.unauthe

14、nticA.add upB.break upC.make upD.cut upA.meaningB.judgementC.perspectiveD.senseA.maneuverB.manageC.manipulateD.manufactureA.intellectB.equipmentC.competenceD.cultureA.infiniteB.unknownC.boundlessD.ceaselessA.residenceB.colonyC.homeD.empireA.forB.toC.withD.byA.barelyB.hardlyC.nearlyD.scarcelyA.connec

15、tionsB.relationsC.activitiesD.accessesA.intelligentB.impressiveC.influentialD.incentiveA.thisB.thusC.henceD.thatA.betB.chanceC.factD.luck五、BSection Readi(总题数:5,分数:5.00)21.Marion Brando symbolizes an artistic generation _.(分数:1.00)A.of conformistsB.that is incredibly romanticC.that is in the throes o

16、f revolutionD.which must reconcile itself to the realism of this world22.Brandos success is evidenced by his ability to _.(分数:1.00)A.modulate his voice as well as change his appearance for any role he may playB.retain his own personality while playing other peopleC.“become“ the character he portrays

17、D.utilize make-up effectively23.The artistic vein of the 20th century is _.(分数:1.00)A.realismB.wild romanticismC.elaborate majestyD.classic elegance24.Brandos style is characterized by _.(分数:1.00)A.understatementB.the liberal use of pausesC.Both A and BD.Neither A nor B25.The author suggests that Br

18、andos success as an actor is due, in part, to _.(分数:1.00)A.his great sizeB.his manly chestC.his magnetic voiceD.the physical impression which he creates六、BPassage 2/B(总题数:5,分数:5.00)26.The underlined sentence in Paragraph 2 means that _.(分数:1.00)A.the schools and parents are connected by the Internet

19、 so that teachers will leave schoolB.parents can find out what happens with their children in school by visiting the Internet and so will the teachersC.parents and educators may discover that schools are strange by using computersD.the schools are online; parents now can teach their children and the

20、 teachers are to go27.Many parents now remember the teachers E-mail address and the schools website because _.(分数:1.00)A.by doing so they neednt go to the store to buy stationery for their childrenB.they can reach their childrens school and the teachers without traveling thereC.the E-mail and the we

21、bsite can help them find out what their children doD.they can observe how the Internet affect their childrens education every day28.The passage can be best titled as _.(分数:1.00)A.Get Ready to Go to SchoolB.Spread School Online TechnologyC.Start School with a ClickD.Become School Webmaster29.Accordin

22、g to the content of this passage _.(分数:1.00)A.the relationship between teachers and schools will be changed mostB.the connection between students and schools will be changed mostC.the relationship between parents and schools will be changed mostD.the association between websites and schools will be

23、changed most30.The example of Ithaca high school is used to show _.(分数:1.00)A.how important the school website is for parents to be involved in educationB.that the school online can reassure the parents about what their children doC.how the parents of the students got to be part of a class trip to E

24、uropeD.it is more likely for parents to send teachers E-mails than to phone them七、BPassage 3/B(总题数:5,分数:5.00)31.What does “greater discomfort accrues to us“ in Paragraph 1 mean here?(分数:1.00)A.We get greater discomfort over a period of time.B.We are tortured by greater discomfort.C.Greater discomfor

25、t exists in our body.D.Greater discomfort makes us miserable.32.What does the author imply in the last sentence of the passage?(分数:1.00)A.If you want to get pleasure, you have to be rich.B.If you are rich, youll create for yourself unlimited fears and troubles and have a lot of trouble.C.A poor but

26、fearless person will feel more happiness than a rich one who has a lot of trouble.D.Poorer people will acquire more pleasure than the rich.33.Through which of the following cant unhappiness come according to the author?(分数:1.00)A.Fear.B.Vain.C.Unlimited desires.D.Natural desires.34.How can a person

27、acquire the greatest pleasure in the authors mind?(分数:1.00)A.One fulfils all his desires.B.One obeys the nature and fulfils necessary desires.C.One pursues the greatest wealth, honor and respect.D.One has great empty imaginings.35.Why does the author think many pains better than pleasures?(分数:1.00)A

28、Some pleasures bring us pains.B.Pains are evil, but should not be avoided.C.After enduring difficulties, we can feel a greater pleasure.D.Pleasures are not good and natural.八、BPassage 4/B(总题数:5,分数:5.00)36.According to the author, recent Olympic Games have _.(分数:1.00)A.created goodwill between the n

29、ationsB.bred only false national prideC.barely showed any international friendshipD.led to more and more misunderstanding and hatred37.The basketball example implied that _.(分数:1.00)A.too much patriotism was displayed in the incidentB.the announcement to prolong the match was wrongC.the appeal jury

30、was too hesitant in making the decisionD.the American team was right in rejecting the silver medals38.What conclusion can be drawn from the passage?(分数:1.00)A.The organization of the Olympic Games must be improved.B.Athletes should compete as individuals in the Olympic Games.C.Sport should be played

31、 competitively rather than for the love of the game.D.International contests are liable for misunderstanding between nations.39.The author gives the two examples in Paragraphs 2 and 3 to show _.(分数:1.00)A.how false national pride led to undesirable incidents in international gamesB.that sportsmen ha

32、ve been more obedient than they used to beC.that competitiveness in the games sometimes discourages international friendshipD.that Unfair decisions are common in Olympic Games40.What did the manager mean by saying, “. Hockey and the International Hockey Federation are finished“?(分数:1.00)A.His team w

33、ould no longer take part in international games.B.Hockey and the Federation are both ruined by the unfair decisions.C.There should be no more hockey matches organized by the Federation.D.The Federation should he dissolved.九、BPart B/B(总题数:5,分数:15.00)_十、BSection Writi(总题数:1,分数:25.00)46.Some people lik

34、e to share a room with a stranger, while others dislike it. Write an essay to describe your opinion about it. Your essay should include: (1) both advantages and disadvantages of sharing a room with a stranger; (2) your preference. You should write 160 200 words on ANSWER SHEET 2.(分数:25.00)_公共英语四级-79

35、 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、BSection Liste(总题数:1,分数:5.00)BPart A/BI For Questions 1 5, you will hear a conversation about the WTO. While you listen, fill out the table with the information youre heard. Some of the information has been given to you in the table. Write only 1 word in each numbered bo

36、x. You will hear the recording twice. You now have 25 seconds to read the table below./IFull name The World Trade OrganizationTime to come into being 1995Place of headquarter Geneva, SwitzerlandObjective To make sure that trade flows as smoothly, predictably and freely as possible. Administering tra

37、de _. 1.Acting as a forum for trade talks.Setting trade _. 2.Reviewing national trade policies.Helping developing countries in trade policy issues, through technical _ and training programs.3.TasksCooperating with other international organizations.Members Over _ are developing countries or least-dev

38、eloped countries. 4.WTO agreementsWTO members operate a fair trading system that spells out their rights and their _. 5.(分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:agreements)解析:听力原文1-5 W: Now, lets check whether you are clear with what we have ,learned just now. Robert, what is the WTO? M: WTO is the abbreviation of th

39、e World Trade Organization. It is the only international organization dealing with the global rules of trade between nations. W: Where is its office located? Is it in the United States too? M: No, its headquarters are in Geneva, Switzerland. W: When did it come into being? Jason? M: It came into bei

40、ng in 1995. W: What is the objective of the WTO? M: The WTOs most important objective is to help trade flow smoothly, freely, fairly and predictably. W: How does it achieve its goal? Or what are the tasks? M: Er, there are many points. First, it administers trade agreements. Second, it acts as a for

41、um for trade talks. Third, it settles trade disputes among different countries. W: Anything else, Tom? M: It reviews national trade policies, and cooperates with other international organizations. Since over three-quarters of WTO members are developing or least-developed countries, it will also help

42、 developing countries in trade policy issues through technical assistance and training programs. W: Great! What do you know about the WTO agreements? Martin? M: The WTOs agreements are the result of talks between the members. Through these agreements, WTO members operate a fair trading system that s

43、pells out their rights and their obligations. Each country receives guarantees that its exports will be treated fairly in other countries that it trades with. The system also gives developing countries some flexibility in carrying out their duties. W: Good!填空项 1:_ (正确答案:disputes)解析:填空项 1:_ (正确答案:ass

44、istance)解析:填空项 1:_ (正确答案:3/4)解析:填空项 1:_ (正确答案:obligations)解析:二、BPart B/B(总题数:1,分数:5.00)(1).At college, John is going to _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:study business)解析:听力原文6-10 W: Good afternoon, everyone. In the last of this series of High School Forum we are discussing the problem of unemployment and h

45、ow it will change the lives of our audience. Whats the opinion of the young? Lets ask our audience. John? M1: Well, Im going to study business at college. You see, I dont think that the unemployment problem will get any better. I think itll probably get worse and I want a job. W: Do you think that b

46、usiness studies will help? M1: Oh yes, itll definitely help; I mean, its a very practical subject. W: Thank you, John. What are you going to do, Thomas? M2: I dont know. You see, my brother left university four years ago and he still hasnt found a job, so I dont think hell stay here. W: So, wherell he go? M2: Well, hell probably go to America. He says there are lots

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 考试资料 > 职业资格

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1