职称英语综合类B级-9及答案解析.doc

上传人:appealoxygen216 文档编号:1466235 上传时间:2020-02-29 格式:DOC 页数:16 大小:88KB
下载 相关 举报
职称英语综合类B级-9及答案解析.doc_第1页
第1页 / 共16页
职称英语综合类B级-9及答案解析.doc_第2页
第2页 / 共16页
职称英语综合类B级-9及答案解析.doc_第3页
第3页 / 共16页
职称英语综合类B级-9及答案解析.doc_第4页
第4页 / 共16页
职称英语综合类B级-9及答案解析.doc_第5页
第5页 / 共16页
点击查看更多>>
资源描述

1、职称英语综合类 B级-9 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.It doesnt stand to reason that he would lie.(分数:1.00)A.seem logicalB.look pleasantC.appear obviousD.sound important2.The conference explored the possibility of closer trade links.(分数:1.00)A.deniedB.investigatedC.stressedD.crea

2、ted3.I have no alternative but to report him to the local police.(分数:1.00)A.opinionB.meansC.choiceD.selection4.We tried to restrict our conversation to arguments relevant to the topic.(分数:1.00)A.putB.suitC.confineD.resort5.The indecisive man was readily persuaded to change his mind again.(分数:1.00)A.

3、easilyB.hardlyC.subtlyD.suddenly6.As a writer, he turned out three novels that year.(分数:1.00)A.refusedB.readC.producedD.accepted7.The chemical is deadly to rats but safe to cattle.(分数:1.00)A.fatalB.hatefulC.goodD.useful8.We consume a lot more than we are able to produce.(分数:1.00)A.wasteB.buyC.useD.s

4、ell9.Almost all economists agree that nations gain by trading with .one another.(分数:1.00)A.workB.profitC.relyD.prove10.During his lifetime he was able to accumulate quite a fortune.(分数:1.00)A.controlB.spendC.collectD.exchange11.The father was unwilling to give his son the keys to his car.(分数:1.00)A.

5、reluctantB.eagerC.pleasedD.angry12.Winston Churchill gave a moving speech.(分数:1.00)A.nervousB.foolishC.stirringD.fast13.I wonder what your aim in life is.(分数:1.00)A.symbolB.goalC.actionD.attitude14.It is useless to argue with him once he has made up his mind.(分数:1.00)A.settledB.solvedC.saidD.decided

6、15.Its impolite to cut in when two persons are holding a conversation.(分数:1.00)A.leaveB.talk loudlyC.stand upD.interrupt二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Atlas ran faster than Hercules.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.Atlas was the giant who held up the sky.(分数:1.00)A.A. Right B.B.

7、 Wrong C.C. Not mentioned18.Hercules finally managed to get the apples by defeating Atlas.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.Hercules was the tallest man in the world.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.Hercules was given many difficult tasks because the king wanted

8、to get rid of him.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.Hercules worked in the kings garden.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned22.Atlas got the golden apples for Hercules because he wanted to be the king himself.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3部分:概括

9、大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 5 1.(分数:1.00)填空项 1:_27.British people have the habit of reading newspapers in the 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.Many local newspapers in Britain are making 1.(分数:1.00)填空项 1:_2

10、9.Local newspapers are well received because they carry articles that please 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.Local newspapers rarely give opinions on 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.We find it hard to break free from ideas connected with living on the earth because(分数:3.00)A.it demands too

11、great an effort for us to do so.B.we are too familiar with the way things are to question the ideas.C.we have proved that those ideas are correct.D.we are so sure of ourselves that we never doubt anything on the earth.32.According to the passage, “weight“ should be understood in the sense that(分数:3.

12、00)A.it is fixed if it is outside the earths gravitational pull.B.it decreases four times when it is 4,000 miles from the earths center.C.it varies with the change of the gravitational attraction between two objects.D.things increase in amount as they are closer to the earths surface.33.The main ide

13、a of this passage is(分数:3.00)A.different weight systems in different places.B.freedom from traditional ideas.C.traveling from the earth to the moon.D.the effect of gravitation on weight.34.How much would four pounds of tea weigh if it was taken 4,000 miles out from the surface of the earth?(分数:3.00)

14、A.1 pound.B.2 pounds.C.3 pounds.D.4 pounds.35.We do not feel the gravitational pull of a packet of butter because(分数:3.00)A.it is too small to have a gravitational pull of its own.B.its pull is so small that we tend to ignore it.C.its pull disappears in the presence of the earths gravitation.D.it te

15、nds to melt and loses its gravitational pull.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.Lifetime employment influences ones(分数:3.00)A.achievements at work.B.performance at work.C.career options.D.attitude toward work.37.The passage mainly discusses(分数:3.00)A.how lifetime employment works in Japan.B.what benefits li

16、fetime employment has brought to Japanese workers,C.what lifetime employment is.D.how lifetime employment is viewed.38.Which of the following statements is INCORRECT?(分数:3.00)A.Family and company interests are equally important.B.The Japanese worker is very loyal to his company.C.Ones future is guar

17、anteed through hard work.D.Devotion to ones company is encouraged.39.Lifetime employment in the Japanese company means that the employee(分数:3.00)A.leaves his company only when business is bad.B.gets a job soon after he leaves school or university.C.can work there throughout his career.D.can have his

18、 serious mistakes in work corrected.40.The Japanese worker is fond of his companys products because of(分数:3.00)A.his marriage with the daughter of the president.B.the close link between him and his company.C.his willingness to work overtime.D.his active participation in quality control.六、B第三篇/B(总题数:

19、5,分数:15.00)41.When lava cools, it becomes(分数:3.00)A.liquid.B.water.C.smoke.D.hard.42.Lava bursts out where there is(分数:3.00)A.a crack in the earth.B.a mountain by the sea.C.a big fire.D.steam and gas.43.According to the passage, Vesuvius has caused serious damage(分数:3.00)A.six times.B.seven times.C.

20、eight times.D.nine times.44.According to the passage, a volcano sends out(分数:3.00)A.boiling water.B.boiled water.C.melted rock.D.melted ice.45.The phrase “stay alive“ in the last paragraph can best be replaced by(分数:3.00)A.“burst out“.B.“remain active“.C.“come to life“.D.“throw out lava“.七、B第 5部分:补全

21、短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.officersB.companiesC.officialsD.businessmenA.atB.byC.toD.aboutA.is notB.notC.are notD.are not includedA.bigB.greatC.smallD.littleA.atB.outsideC.beyondD.withinA.wayB.methodC.meansD.skillA.ofB.withC.toD.forA.veryB

22、moreC.littleD.lessA.makeB.reachC.formD.takeA.everyB.allC.eachD.every otherA.valueB.exchangeC.priceD.worthA.regardedB.calledC.knownD.addressedA.economicsB.financeC.economyD.incomeA.goodsB.productC.goodD.commodityA.ofB.withC.onD.to职称英语综合类 B级-9 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00

23、)1.It doesnt stand to reason that he would lie.(分数:1.00)A.seem logical B.look pleasantC.appear obviousD.sound important解析:2.The conference explored the possibility of closer trade links.(分数:1.00)A.deniedB.investigated C.stressedD.created解析:3.I have no alternative but to report him to the local polic

24、e.(分数:1.00)A.opinionB.meansC.choice D.selection解析:4.We tried to restrict our conversation to arguments relevant to the topic.(分数:1.00)A.putB.suitC.confine D.resort解析:5.The indecisive man was readily persuaded to change his mind again.(分数:1.00)A.easily B.hardlyC.subtlyD.suddenly解析:6.As a writer, he t

25、urned out three novels that year.(分数:1.00)A.refusedB.readC.produced D.accepted解析:7.The chemical is deadly to rats but safe to cattle.(分数:1.00)A.fatal B.hatefulC.goodD.useful解析:8.We consume a lot more than we are able to produce.(分数:1.00)A.wasteB.buyC.use D.sell解析:9.Almost all economists agree that n

26、ations gain by trading with .one another.(分数:1.00)A.workB.profit C.relyD.prove解析:10.During his lifetime he was able to accumulate quite a fortune.(分数:1.00)A.controlB.spendC.collect D.exchange解析:11.The father was unwilling to give his son the keys to his car.(分数:1.00)A.reluctant B.eagerC.pleasedD.ang

27、ry解析:12.Winston Churchill gave a moving speech.(分数:1.00)A.nervousB.foolishC.stirring D.fast解析:13.I wonder what your aim in life is.(分数:1.00)A.symbolB.goal C.actionD.attitude解析:14.It is useless to argue with him once he has made up his mind.(分数:1.00)A.settledB.solvedC.saidD.decided 解析:15.Its impolite

28、 to cut in when two persons are holding a conversation.(分数:1.00)A.leaveB.talk loudlyC.stand upD.interrupt 解析:二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Atlas ran faster than Hercules.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.Atlas was the giant who held up the sky.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C

29、C. Not mentioned解析:18.Hercules finally managed to get the apples by defeating Atlas.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.Hercules was the tallest man in the world.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.Hercules was given many difficult tasks because the king wanted

30、 to get rid of him.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.Hercules worked in the kings garden.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.Atlas got the golden apples for Hercules because he wanted to be the king himself.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三

31、B第 3部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:24.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:25.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:26.Paragraph 5 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:27.British people have the habit of reading newspapers in the 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C

32、解析:28.Many local newspapers in Britain are making 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:29.Local newspapers are well received because they carry articles that please 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:30.Local newspapers rarely give opinions on 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.We

33、find it hard to break free from ideas connected with living on the earth because(分数:3.00)A.it demands too great an effort for us to do so.B.we are too familiar with the way things are to question the ideas. C.we have proved that those ideas are correct.D.we are so sure of ourselves that we never dou

34、bt anything on the earth.解析:32.According to the passage, “weight“ should be understood in the sense that(分数:3.00)A.it is fixed if it is outside the earths gravitational pull.B.it decreases four times when it is 4,000 miles from the earths center.C.it varies with the change of the gravitational attra

35、ction between two objects. D.things increase in amount as they are closer to the earths surface.解析:33.The main idea of this passage is(分数:3.00)A.different weight systems in different places.B.freedom from traditional ideas.C.traveling from the earth to the moon.D.the effect of gravitation on weight.

36、 解析:34.How much would four pounds of tea weigh if it was taken 4,000 miles out from the surface of the earth?(分数:3.00)A.1 pound. B.2 pounds.C.3 pounds.D.4 pounds.解析:35.We do not feel the gravitational pull of a packet of butter because(分数:3.00)A.it is too small to have a gravitational pull of its ow

37、n.B.its pull is so small that we tend to ignore it. C.its pull disappears in the presence of the earths gravitation.D.it tends to melt and loses its gravitational pull.解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.Lifetime employment influences ones(分数:3.00)A.achievements at work.B.performance at work.C.career opti

38、ons.D.attitude toward work. 解析:37.The passage mainly discusses(分数:3.00)A.how lifetime employment works in Japan. B.what benefits lifetime employment has brought to Japanese workers,C.what lifetime employment is.D.how lifetime employment is viewed.解析:38.Which of the following statements is INCORRECT?

39、分数:3.00)A.Family and company interests are equally important. B.The Japanese worker is very loyal to his company.C.Ones future is guaranteed through hard work.D.Devotion to ones company is encouraged.解析:39.Lifetime employment in the Japanese company means that the employee(分数:3.00)A.leaves his comp

40、any only when business is bad.B.gets a job soon after he leaves school or university.C.can work there throughout his career. D.can have his serious mistakes in work corrected.解析:40.The Japanese worker is fond of his companys products because of(分数:3.00)A.his marriage with the daughter of the preside

41、nt.B.the close link between him and his company. C.his willingness to work overtime.D.his active participation in quality control.解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.When lava cools, it becomes(分数:3.00)A.liquid.B.water.C.smoke.D.hard. 解析:42.Lava bursts out where there is(分数:3.00)A.a crack in the earth. B.

42、a mountain by the sea.C.a big fire.D.steam and gas.解析:43.According to the passage, Vesuvius has caused serious damage(分数:3.00)A.six times.B.seven times.C.eight times. D.nine times.解析:44.According to the passage, a volcano sends out(分数:3.00)A.boiling water.B.boiled water.C.melted rock. D.melted ice.解

43、析:45.The phrase “stay alive“ in the last paragraph can best be replaced by(分数:3.00)A.“burst out“.B.“remain active“. C.“come to life“.D.“throw out lava“.解析:七、B第 5部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:填空项 1:_ (正确答案:E)解析:填空项 1:_ (正确答案:B)解析:填空项 1:_ (正确答案:F)解析:八、B第 6部分:完形填空/B(总题数

44、15,分数:15.00)A.officersB.companiesC.officials D.businessmen解析:A.atB.by C.toD.about解析:A.is not B.notC.are notD.are not included解析:A.bigB.greatC.small D.little解析:A.atB.outsideC.beyondD.within 解析:A.wayB.method C.meansD.skill解析:A.ofB.with C.toD.for解析:A.veryB.moreC.littleD.less 解析:A.make B.reachC.formD.take解析:A.every B.allC.eachD.every other解析:A.value B.exchangeC.priceD.worth解析:A.regardedB.called C.knownD.addressed解析:A.economicsB.financeC.economy D.income解析:A.goods B.productC.goodD.commodity解析:A.of B.withC.onD.to解析:

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
  • BS IEC 61671-6-2016 Standard for automatic test markup language (ATML) test station description《自动测试标记语言 (ATML) 的测试台描述标准》.pdf BS IEC 61671-6-2016 Standard for automatic test markup language (ATML) test station description《自动测试标记语言 (ATML) 的测试台描述标准》.pdf
  • BS IEC 61691-1-1-2011 Behavioural languages VHDL Language reference manual《行为语言 VHDL语言参考手册》.pdf BS IEC 61691-1-1-2011 Behavioural languages VHDL Language reference manual《行为语言 VHDL语言参考手册》.pdf
  • BS IEC 61747-40-2-2015 Liquid crystal display devices Mechanical testing of display cover glass for mobile devices Uniaxial flexural strength (4-point bend)《液晶显示装置 移动设备用显示保护玻璃的机械试验.pdf BS IEC 61747-40-2-2015 Liquid crystal display devices Mechanical testing of display cover glass for mobile devices Uniaxial flexural strength (4-point bend)《液晶显示装置 移动设备用显示保护玻璃的机械试验.pdf
  • BS IEC 61747-40-3-2015 Liquid crystal display devices Mechanical testing of display cover glass for mobile devices Biaxial flexural energy to failure (ball drop)《液晶显示装置 移动设备用显示保护玻璃.pdf BS IEC 61747-40-3-2015 Liquid crystal display devices Mechanical testing of display cover glass for mobile devices Biaxial flexural energy to failure (ball drop)《液晶显示装置 移动设备用显示保护玻璃.pdf
  • BS IEC 61747-40-4-2015 Liquid crystal display devices Mechanical testing of display cover glass for mobile devices Biaxial flexural strength (ring-on-ring)《液晶显示装置 移动设备用显示保护玻璃的机械试验 .pdf BS IEC 61747-40-4-2015 Liquid crystal display devices Mechanical testing of display cover glass for mobile devices Biaxial flexural strength (ring-on-ring)《液晶显示装置 移动设备用显示保护玻璃的机械试验 .pdf
  • BS IEC 61858-2-2014 Electrical insulation systems Thermal evaluation of modifications to an established electrical insulation system (EIS) Form-wound EIS《电气绝缘系统 对已确立绕线(EIS)改进的热评定 成.pdf BS IEC 61858-2-2014 Electrical insulation systems Thermal evaluation of modifications to an established electrical insulation system (EIS) Form-wound EIS《电气绝缘系统 对已确立绕线(EIS)改进的热评定 成.pdf
  • BS IEC 61865-2002 Overhead lines - Calculation of the electrical component of distance between live parts and obstacles - Method of calculation《架空电线 带电部分和障碍物间距离的电气元件的计算 计算方法》.pdf BS IEC 61865-2002 Overhead lines - Calculation of the electrical component of distance between live parts and obstacles - Method of calculation《架空电线 带电部分和障碍物间距离的电气元件的计算 计算方法》.pdf
  • BS IEC 61888-2003 Nuclear power plants - Instrumentation important to safety - Determination and maintenance of trip setpoints《核电厂 有关安全的仪器仪表 事故保护定值器的测定和维护》.pdf BS IEC 61888-2003 Nuclear power plants - Instrumentation important to safety - Determination and maintenance of trip setpoints《核电厂 有关安全的仪器仪表 事故保护定值器的测定和维护》.pdf
  • BS IEC 61892-1-2015 Mobile and fixed offshore units Electrical installations General requirements and conditions《移动式及固定式海上设施 电气装置 一般要求和条件》.pdf BS IEC 61892-1-2015 Mobile and fixed offshore units Electrical installations General requirements and conditions《移动式及固定式海上设施 电气装置 一般要求和条件》.pdf
  • 相关搜索

    当前位置:首页 > 考试资料 > 职业资格

    copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
    备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1