职称英语综合类C级-10及答案解析.doc

上传人:proposalcash356 文档编号:1466270 上传时间:2020-02-29 格式:DOC 页数:16 大小:88KB
下载 相关 举报
职称英语综合类C级-10及答案解析.doc_第1页
第1页 / 共16页
职称英语综合类C级-10及答案解析.doc_第2页
第2页 / 共16页
职称英语综合类C级-10及答案解析.doc_第3页
第3页 / 共16页
职称英语综合类C级-10及答案解析.doc_第4页
第4页 / 共16页
职称英语综合类C级-10及答案解析.doc_第5页
第5页 / 共16页
点击查看更多>>
资源描述

1、职称英语综合类 C级-10 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.Have you got a spare pen?(分数:1.00)A.a shortB.an extraC.a thinD.along2.She overcame her initial shyness and really enjoyed the evening.(分数:1.00)A.comingB.beginningC.happeningD.existing3.The town is famous for its magnificent c

2、hurch towers.(分数:1.00)A.ancientB.oldC.modernD.splendid4.There are a limited number of books on this subject in the library.(分数:1.00)A.largeB.totalC.smallD.similar5.The football team, for the most part, were confident of winning the match.(分数:1.00)A.mostlyB.partlyC.onlyD.really6.We all know that Shar

3、on is a woman of strong political convictions.(分数:1.00)A.suggestionsB.beliefsC.statementsD.claims7.These figures do not take into account the changes that have taken place in recent years.(分数:1.00)A.considerB.callC.catchD.cancel8.Argument among the speakers at the conference is bordering on violence

4、分数:1.00)A.is close toB.is besideC.is next toD.is alongside9.We consume a lot more than we are able to Produce.(分数:1.00)A.wasteB.buyC.useD.sell10.They had a far better yield than any other farm miles around this year.(分数:1.00)A.goodsB.soilC.climateD.harvest11.The local authorities will take measure

5、s to deal with noise pollution in the area.(分数:1.00)A.powerB.controlC.learningD.government12.I have no alternative but to report him to the local police.(分数:1.00)A.opinionB.meansC.choiceD.selection13.Hundreds of cyclists assembled in Central Park in Pudong this morning to take part in the event.(分数:

6、1.00)A.appearedB.walkedC.metD.combined14.I wonder what your aim in life is.(分数:1.00)A.attitudeB.symbolC.goalD.action15.How do you account for your absence from the class last Thursday?(分数:1.00)A.explainB.examineC.chooseD.expand二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Once mankind began farming, they no long

7、er had to get food from many varieties that grew wild.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.Tribes living today in the jungle of the Amazon teach botany to their children at school.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.People cannot survive without plants.(分数:1.00)A.A. Ri

8、ght B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.Our direct contact with plants grows with the process of industrialization.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.Today people usually acquire a large amount of botanical knowledge from textbooks.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.It

9、is logical that a detailed learning of plants and their properties must be extremely ancient.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned22.People living in the Middle East first learned to grow plants for food about 10,000 year ago.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3部分:概括大意

10、与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 1 1.(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_27.Successful language learners derive conclusions 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.Independent language learners rely on themselves 1.(分数:1.00)填空项 1:_29.Active

11、 language learners seize every opportunity 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.The author wrote this text 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.A stranger in England will be surprised to find that in that country(分数:3.00)A.people have little knowledge of football.B.girls are more interested in footba

12、ll than boys.C.even small boys know a lot about football.D.children are not interested in football at all.32.There is a great difference between schools in England and those in Europe in that(分数:3.00)A.European schools take football seriously.B.European schools often arrange football matches for the

13、ir pupils.C.schools in England care little about lessons. D.schools in England believe character training to be part of education.33.According to the passage, which of the following is NOT true of the football game?(分数:3.00)A.It makes people selfish.B.It encourages cooperation.C.It is good for healt

14、h.D.It is not expensive.34.What is the authors attitude towards the football game in England?(分数:3.00)A.Critical.B.Positive.C.Negative.D.Doubtful.35.In England football is a game enjoyed(分数:3.00)A.only by young people.B.only by rich people.C.only by boys.D.by people of all ages and classes.五、B第二篇/B(

15、总题数:5,分数:15.00)36.“Other countries have a climate; in England we have weather“. This statement suggests that(分数:3.00)A.other countries do not have fine weather.B.you cannot experience four seasons in a year in England.C.the weather in England often changes and is therefore unique.D.the weather in En

16、gland never changes.37.The word “lands“ in the last sentence could best be replaced by(分数:3.00)A.“soil“.B.“earth“.C.“countries“.D.“parts“.38.What makes the Englishman cautious, according to the passage?(分数:3.00)A.The foreigners laughter.B.The cold weather in winter.C.The uncertainty about the weathe

17、r.D.The predictable climate.39.A special feature of the weather in England is that(分数:3.00)A.you can experience four seasons every day throughout the year.B.it does not have four seasons as other countries do.C.winter there is the coldest in the world.D.you may experience different types of weather

18、in a single day.40.Which of the following statements is NOT true of the weather in England?(分数:3.00)A.England is covered by heavy fog for ten months of the year.B.It tends to make the Englishman cautious.C.One cannot be sure when the different types of weather will occur.D.You may have a spell of wi

19、nter in summer.六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.Lava bursts out where there is(分数:3.00)A.a crack in the earth.B.a mountain by the sea.C.a big fire.D.steam and gas.42.The phrase “stay alive“ in the last paragraph can best be replaced by(分数:3.00)A.“burst out“.B.“remain active“.C.“come to life“,D.“throw out

20、lava“.43.According to the passage, a volcano sends out(分数:3.00)A.boiling water.B.boiled water.C.melted rock.D.melted ice.44.According to the passage, Vesuvius has caused serious damage(分数:3.00)A.six times.B.seven times.C.eight times.D.nine times.45.When lava cools, it becomes(分数:3.00)A.liquid.B.wate

21、r.C.smoke.D.hard.七、B第 5部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.controlB.supportC.agreementD.criticismA.fitB.meetC.suitD.satisfyA.ButB.ThereforeC.In contrastD.Even ifA.forB.onC.withoutD.inA.inB.atC.onD.forA.In truthB.In nameC.IndeedD.InawordA.disc

22、ussedB.followedC.seenD.heardA.reachedB.comeC.arrivedD.developedA.upB.intoC.throughD.away fromA.eitherB.thoughC.as wellD.alsoA.tooB.almostC.nearlyD.quiteA.set forthB.set asideC.set upD.set downA.questionsB.problemsC.mattersD.affairsA.onB.upC.fromD.beyondA.onlyB.usuallyC.sometimesD.seldom职称英语综合类 C级-10

23、 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.Have you got a spare pen?(分数:1.00)A.a shortB.an extra C.a thinD.along解析:2.She overcame her initial shyness and really enjoyed the evening.(分数:1.00)A.comingB.beginning C.happeningD.existing解析:3.The town is famous for its magnificent church

24、towers.(分数:1.00)A.ancientB.oldC.modernD.splendid 解析:4.There are a limited number of books on this subject in the library.(分数:1.00)A.largeB.totalC.small D.similar解析:5.The football team, for the most part, were confident of winning the match.(分数:1.00)A.mostly B.partlyC.onlyD.really解析:6.We all know tha

25、t Sharon is a woman of strong political convictions.(分数:1.00)A.suggestionsB.beliefs C.statementsD.claims解析:7.These figures do not take into account the changes that have taken place in recent years.(分数:1.00)A.consider B.callC.catchD.cancel解析:8.Argument among the speakers at the conference is borderi

26、ng on violence.(分数:1.00)A.is close to B.is besideC.is next toD.is alongside解析:9.We consume a lot more than we are able to Produce.(分数:1.00)A.wasteB.buyC.use D.sell解析:10.They had a far better yield than any other farm miles around this year.(分数:1.00)A.goodsB.soilC.climateD.harvest 解析:11.The local aut

27、horities will take measures to deal with noise pollution in the area.(分数:1.00)A.powerB.controlC.learningD.government 解析:12.I have no alternative but to report him to the local police.(分数:1.00)A.opinionB.meansC.choice D.selection解析:13.Hundreds of cyclists assembled in Central Park in Pudong this morn

28、ing to take part in the event.(分数:1.00)A.appearedB.walkedC.met D.combined解析:14.I wonder what your aim in life is.(分数:1.00)A.attitudeB.symbolC.goal D.action解析:15.How do you account for your absence from the class last Thursday?(分数:1.00)A.explain B.examineC.chooseD.expand解析:二、B第 2部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.

29、00)16.Once mankind began farming, they no longer had to get food from many varieties that grew wild.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.Tribes living today in the jungle of the Amazon teach botany to their children at school.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.P

30、eople cannot survive without plants.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.Our direct contact with plants grows with the process of industrialization.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.Today people usually acquire a large amount of botanical knowledge from textboo

31、ks.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.It is logical that a detailed learning of plants and their properties must be extremely ancient.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.People living in the Middle East first learned to grow plants for food about 10,000 year ag

32、o.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:三、B第 3部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 1 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:24.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:25.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:26.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:27.Successful language learners d

33、erive conclusions 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:28.Independent language learners rely on themselves 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:29.Active language learners seize every opportunity 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:30.The author wrote this text 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:四、B第 4部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.

34、00)31.A stranger in England will be surprised to find that in that country(分数:3.00)A.people have little knowledge of football.B.girls are more interested in football than boys.C.even small boys know a lot about football. D.children are not interested in football at all.解析:32.There is a great differe

35、nce between schools in England and those in Europe in that(分数:3.00)A.European schools take football seriously.B.European schools often arrange football matches for their pupils.C.schools in England care little about lessons. D.schools in England believe character training to be part of education. 解析

36、33.According to the passage, which of the following is NOT true of the football game?(分数:3.00)A.It makes people selfish. B.It encourages cooperation.C.It is good for health.D.It is not expensive.解析:34.What is the authors attitude towards the football game in England?(分数:3.00)A.Critical.B.Positive.

37、C.Negative.D.Doubtful.解析:35.In England football is a game enjoyed(分数:3.00)A.only by young people.B.only by rich people.C.only by boys.D.by people of all ages and classes. 解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.“Other countries have a climate; in England we have weather“. This statement suggests that(分数:3.00)

38、A.other countries do not have fine weather.B.you cannot experience four seasons in a year in England.C.the weather in England often changes and is therefore unique. D.the weather in England never changes.解析:37.The word “lands“ in the last sentence could best be replaced by(分数:3.00)A.“soil“.B.“earth“

39、C.“countries“. D.“parts“.解析:38.What makes the Englishman cautious, according to the passage?(分数:3.00)A.The foreigners laughter.B.The cold weather in winter.C.The uncertainty about the weather. D.The predictable climate.解析:39.A special feature of the weather in England is that(分数:3.00)A.you can expe

40、rience four seasons every day throughout the year.B.it does not have four seasons as other countries do.C.winter there is the coldest in the world.D.you may experience different types of weather in a single day. 解析:40.Which of the following statements is NOT true of the weather in England?(分数:3.00)A

41、England is covered by heavy fog for ten months of the year. B.It tends to make the Englishman cautious.C.One cannot be sure when the different types of weather will occur.D.You may have a spell of winter in summer.解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.Lava bursts out where there is(分数:3.00)A.a crack in the

42、 earth. B.a mountain by the sea.C.a big fire.D.steam and gas.解析:42.The phrase “stay alive“ in the last paragraph can best be replaced by(分数:3.00)A.“burst out“.B.“remain active“. C.“come to life“,D.“throw out lava“.解析:43.According to the passage, a volcano sends out(分数:3.00)A.boiling water.B.boiled w

43、ater.C.melted rock. D.melted ice.解析:44.According to the passage, Vesuvius has caused serious damage(分数:3.00)A.six times.B.seven times.C.eight times. D.nine times.解析:45.When lava cools, it becomes(分数:3.00)A.liquid.B.water.C.smoke.D.hard. 解析:七、B第 5部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:填空项 1:_ (正

44、确答案:B)解析:填空项 1:_ (正确答案:D)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:填空项 1:_ (正确答案:F)解析:八、B第 6部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.control B.supportC.agreementD.criticism解析:A.fitB.meetC.suit D.satisfy解析:A.But B.ThereforeC.In contrastD.Even if解析:A.forB.onC.without D.in解析:A.inB.at C.onD.for解析:A.In truthB.In nameC.Indeed D.Inaword解析

45、A.discussedB.followed C.seenD.heard解析:A.reached B.comeC.arrivedD.developed解析:A.upB.intoC.throughD.away from 解析:A.eitherB.thoughC.as well D.also解析:A.too B.almostC.nearlyD.quite解析:A.set forthB.set asideC.set up D.set down解析:A.questionsB.problems C.mattersD.affairs解析:A.onB.upC.fromD.beyond 解析:A.onlyB.usually C.sometimesD.seldom解析:

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 考试资料 > 职业资格

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1