【学历类职业资格】专升本英语-671及答案解析.doc

上传人:王申宇 文档编号:1369126 上传时间:2019-12-01 格式:DOC 页数:20 大小:92.50KB
下载 相关 举报
【学历类职业资格】专升本英语-671及答案解析.doc_第1页
第1页 / 共20页
【学历类职业资格】专升本英语-671及答案解析.doc_第2页
第2页 / 共20页
【学历类职业资格】专升本英语-671及答案解析.doc_第3页
第3页 / 共20页
【学历类职业资格】专升本英语-671及答案解析.doc_第4页
第4页 / 共20页
【学历类职业资格】专升本英语-671及答案解析.doc_第5页
第5页 / 共20页
点击查看更多>>
资源描述

1、专升本英语-671 及答案解析(总分:160.00,做题时间:90 分钟)一、 Phonetics(总题数:1,分数:5.00)A.townB.gownC.showD.drownA.funnyB.onlyC.JulyD.luckyA.tiredB.fireC.hireD.birdA.paysB.playsC.staysD.saysA.fountainB.obtainC.containD.maintain二、 Vocabulary and Str(总题数:15,分数:15.00)1.The bedroom is in perfect condition, _ a few scratches on

2、 the wall. ( )(分数:1.00)A.exceptB.exceptingC.except forD.except that2.All those youngesters will become _ in ten years. ( )(分数:1.00)A.growns-upsB.growns-upC.grown-upD.grown-ups3.No sooner _ the news than they rushed out into the street. ( )(分数:1.00)A.they heardB.they had hearC.did they hearD.had they

3、 heard4.All of the plants now raised on farms, have been developed from plants _ wild. ( )(分数:1.00)A.once they grewB.they grew onceC.that once grewD.once grew5.This book will show you _ can be used in other contexts. ( )(分数:1.00)A.how you have observedB.how what you have observedC.that you have obse

4、rvedD.how that you have observed6.He always tells lies though he _ honest. ( )(分数:1.00)A.feelsB.seemsC.looksD.appears7.Economics, several courses of which I have taken thus far, _ to be difficult but useful for almost all students. ( )(分数:1.00)A.proveB.provesC.have been provedD.are proved8.I had to

5、get _ about the subject before I write the paper. ( )(分数:1.00)A.a few more informationsB.a little more informationC.a few more informationD.a little more informations9.Adams now maintains that it is less important to save the nation _ to a perilous future. ( )(分数:1.00)A.had alerted themB.from alerti

6、ng itC.as to alert themD.than to alert it10.One of the professors greatest attributes is _. ( )(分数:1.00)A.when he gives lecturesB.how in the manner that he lecturesC.the way to give lecturesD.his ability to lecture11.Just as too much harmony is tiresome in music _. ( )(分数:1.00)A.the life of too many

7、 benefits annoys usB.so, in life, too many benefits annoy usC.we are annoyed with lives also of too many benefitsD.much benefits annoy us in life12.Michael might have come to school in time for Professor Brownings lecture _. ( )(分数:1.00)A.if he got up earlierB.unless he had got up earlierC.but he ha

8、d gotten up so lateD.but he got up rather late13.He had gone away on business and would not return to the hotel until the next day. I should have to wait till _ I could thank him for the present. ( )(分数:1.00)A.afterwardsB.then beforeC.thenD.then therefore14.This is an old photograph of me when I _.(

9、分数:1.00)A.have short hairsB.had short hairsC.have short hairD.had short hair15.Which of these trains is the one _ goes to Nanjing? ( )(分数:1.00)A.whichB.of whichC.of theseD.that三、 Cloze(总题数:0,分数:0.00)四、Students will need (总题数:10,分数:20.00)16.(分数:2.00)A.appreciateB.appointedC.approvedD.appropriate17.(分

10、数:2.00)A.makeB.makesC.to makeD.making18.(分数:2.00)A.betterB.thoroughC.basicD.general19.(分数:2.00)A.onB.inC.withD.by20.(分数:2.00)A.usedB.usingC.to useD.use21.(分数:2.00)A.AtB.ToC.OnD.In22.(分数:2.00)A.scanningB.skimmingC.thorough readingD.critical reading23.(分数:2.00)A.to answerB.answersC.answeringD.answered

11、24.(分数:2.00)A.carefulB.slowC.fastD.appropriate25.(分数:2.00)A.carefullyB.showlyC.quicklyD.casually五、 Reading Comprehens(总题数:0,分数:0.00)六、Passage One(总题数:5,分数:15.00)26.Masons relation to the Federal Bill of Rights was one of _. ( )(分数:3.00)A.significant but indirect influenceB.principal authorshipC.sole

12、 authorshipD.distant and essentially unimportant influence27.The passage indicates that, for Mason, political activities were _. ( )(分数:3.00)A.undertaken only when absolutely necessaryB.a fundamental and life long preoccupationC.something he successfully avoided throughout his lifeD.something to whi

13、ch he always wished to devote more time and attention28.The author indicated that Masons brilliant leadership ability _. ( )(分数:3.00)A.was exercised throughout his lifeB.had been recognized only by the generations that followed himC.was less important historically than his brilliance as lawyerD.emer

14、ged powerfully, but for a brief time only29.The author regards George Masons personal contribution to American law as _. ( )(分数:3.00)A.not comparable to that of Adams or MadisonB.greater than that Of either Adams or MadisonC.of the same importance as that of Adams and MadisonD.second in importance o

15、nly to that of Adams and Madison30.The author seems to be especially impressed by the fact that _. ( )(分数:3.00)A.Mason, a responsible citizen, resisted for so long the obligation to represent his state in politicsB.Mason, having so little political inclination, turned out to be such an influential s

16、tatesmanC.Mason was willing to leave home and family for public serviceD.Mason could be devoted family man and a statesman at the same time七、Passage Two(总题数:5,分数:15.00)31.The author uses the examples of a tycoon and a taxi-driver to show that _. ( )(分数:3.00)A.different people have different ideas ab

17、out the telephoneB.high income is the precondition for the use of telephoneC.telephone is essential only to those people whose career depends on itD.working people need a telephone32.The author says he is not strong-minded enough to ignore the telephone because _. ( )(分数:3.00)A.he hates idle talkB.i

18、t always comes at an inopportune timeC.it might carry some important messageD.he doesnt want to be impolite to any one on the telephone33.What does the work “pest“ in the second sentence of the first paragraph mean? ( )(分数:3.00)A.Harmful thing.B.Insignificant thing.C.Troublesome thingD.Trivial thing

19、34.Which of the following statements may be considered an honor to a telephone? ( )(分数:3.00)A.It provides a means for all kinds of talks whereas the speakers neednt come person to person with each other.B.It can send a message of sudden emergency conveniently.C.It is densely-installed in England.D.I

20、t is impossible to ignore the telephone when it rings.35.Which of the following statements is true according to the passage? ( )(分数:3.00)A.Some people use telephone for idle or inquisitive talk.B.It is quite difficult to get access to a public phone in England although many families have a telephone

21、 in their house.C.The author is exhilarated to get the phone answered in the end.D.English people are fond of literatur八、Passage Three(总题数:5,分数:15.00)36.Another sensible piece of advice for motorists is to _. ( )(分数:3.00)A.use a plastic windscreenB.give their traveling companions all their documents

22、C.carry extra money for emergenciesD.keep a spare set of keys37.In order to avoid disaster it would be wise _. ( )(分数:3.00)A.to spend five minutes checking the car before you leaveB.to carry some emergency spares with youC.to buy a cheap set of spares before leavingD.to prevent all breakdowns from h

23、appening38.While on a motoring holiday abroad you might find yourself in difficulties because _. ( )(分数:3.00)A.you have brought the wrong documents with youB.your ferry has just left without youC.the nearest phone is out of orderD.a repair to your car might take some time39.Nevertheless, motorists t

24、hemselves can try to prevent problems from arising by _. ( )(分数:3.00)A.driving short distances in hot weatherB.having their car insured for 20C.driving slowly at all timesD.making sure their car is in good working order40.Motoring organizations, are now offering motorists _. ( )(分数:3.00)A.a discount

25、 for becoming membersB.a box which fits nearly into most carC.a selection of parts which may be neededD.a chance to rent a car cheaply九、Passage Four(总题数:5,分数:15.00)41.Dawson was dissatisfied with soft iron pitons because _. ( )(分数:3.00)A.they were too soft to bear the climbers weightB.they were the

26、only pitons he could afford to buyC.they coul not last longD.they were made of iron42.Which of the following can best express the main idea of the passage? ( )(分数:3.00)A.Never be satisfied with what you have.B.Start a business as a customer.C.It is profitable to find fault with what you have.D.To st

27、art a business is to make a fortun43.Which of the following statements is true? ( )(分数:3.00)A.There are less opportunities today to start a business because customers are always dissatisfied.B.There are many opportunities today to start a business with a simple reason.C.Customers dissatisfaction mea

28、ns you can start a business to satisfy them.D.Never start a business if customers are dissatisfie44.Dawsons example shows that a business starts _. ( )(分数:3.00)A.with a moment of sudden realization of inspirationB.with the knowledge of what is neededC.after you have climbed some muntainsD.when you h

29、ave climbed some mountains45.“I suspect that your business will start that way too.“ in the last paragraph means _. ( )(分数:3.00)A.I doubt you will start a business in the same wayB.I dont believe your business will succeed if you start that wayC.I think it is likely you start a business that wayD.I

30、have no idea if you will start a business that way十、Passage Five(总题数:5,分数:25.00)46.The writer had plenty of time to spare as his train _. ( )(分数:5.00)A.was leaving later than scheduledB.was not leaving for another hourC.was not scheduled to leaveD.was delayed for some reason47.The writer could not h

31、elp blushing for his _. ( )(分数:5.00)A.carelessnessB.stupidityC.inconsiderationD.rudeness48.When the writer explained his situation, the assistant _. ( )(分数:5.00)A.responded quickly saying it was a lieB.believed himC.gave a suspicious 10ok as much as to say he had heard such stories beforeD.just took

32、 his story as a joke49.What dreadful idea occurred to the writer? ( )(分数:5.00)A.The receipt had been stolen by someone.B.someone had taken away the case.C.He could not claim his case without the receipt.D.He had left his receipt at hom50.The case _. ( )(分数:5.00)A.lay right on one side of a shelfB.wa

33、s right behind as old brown-looking caseC.was between two high shelvesD.was among the hundreds of cases十一、 Daily Conversation(总题数:0,分数:0.00)十二、A. Ive never been t(总题数:5,分数:10.00)51.Bob: Theres a baseball game on TV now. Lets stay at home, will you?Alice: 1(分数:2.00)填空项 1:_52.Joe: How did the dinner p

34、arty go?Jane: 1(分数:2.00)填空项 1:_53.Henry: But you mustnt drive too fast.Nancy: 1(分数:2.00)填空项 1:_54.George: What me you going to be when you grow up?Rose: 1(分数:2.00)填空项 1:_55.Pat: May I speak to Rosa?Ann: 1(分数:2.00)填空项 1:_十三、 Writing(总题数:1,分数:25.00)56.学院学生会为来访的美国朋友举办一场晚会,请你用英语写一篇海报。要点如下:事 由:欢迎来访的美国朋友组

35、织者:学生会时 间:10 月 11 日(星期六)晚 7:30地 点:教学楼 305 室活动内容:音乐 跳舞 唱歌 游戏 交换礼品Words for reference:交换礼品 exchange of gifts;学生会 the Student Union(分数:25.00)_专升本英语-671 答案解析(总分:160.00,做题时间:90 分钟)一、 Phonetics(总题数:1,分数:5.00)A.townB.gownC.show D.drown解析:A.funnyB.onlyC.July D.lucky解析:A.tiredB.fireC.hireD.bird 解析:A.paysB.pl

36、aysC.staysD.says 解析:A.fountain B.obtainC.containD.maintain解析:二、 Vocabulary and Str(总题数:15,分数:15.00)1.The bedroom is in perfect condition, _ a few scratches on the wall. ( )(分数:1.00)A.exceptB.exceptingC.except for D.except that解析:2.All those youngesters will become _ in ten years. ( )(分数:1.00)A.grown

37、s-upsB.growns-upC.grown-upD.grown-ups 解析:3.No sooner _ the news than they rushed out into the street. ( )(分数:1.00)A.they heardB.they had hearC.did they hearD.had they heard 解析:4.All of the plants now raised on farms, have been developed from plants _ wild. ( )(分数:1.00)A.once they grewB.they grew onc

38、eC.that once grewD.once grew 解析:5.This book will show you _ can be used in other contexts. ( )(分数:1.00)A.how you have observedB.how what you have observed C.that you have observedD.how that you have observed解析:6.He always tells lies though he _ honest. ( )(分数:1.00)A.feelsB.seemsC.looks D.appears解析:7

39、Economics, several courses of which I have taken thus far, _ to be difficult but useful for almost all students. ( )(分数:1.00)A.proveB.proves C.have been provedD.are proved解析:8.I had to get _ about the subject before I write the paper. ( )(分数:1.00)A.a few more informationsB.a little more information

40、 C.a few more informationD.a little more informations解析:9.Adams now maintains that it is less important to save the nation _ to a perilous future. ( )(分数:1.00)A.had alerted themB.from alerting itC.as to alert themD.than to alert it 解析:10.One of the professors greatest attributes is _. ( )(分数:1.00)A.

41、when he gives lecturesB.how in the manner that he lecturesC.the way to give lecturesD.his ability to lecture 解析:11.Just as too much harmony is tiresome in music _. ( )(分数:1.00)A.the life of too many benefits annoys usB.so, in life, too many benefits annoy us C.we are annoyed with lives also of too m

42、any benefitsD.much benefits annoy us in life解析:12.Michael might have come to school in time for Professor Brownings lecture _. ( )(分数:1.00)A.if he got up earlierB.unless he had got up earlierC.but he had gotten up so lateD.but he got up rather late 解析:13.He had gone away on business and would not re

43、turn to the hotel until the next day. I should have to wait till _ I could thank him for the present. ( )(分数:1.00)A.afterwardsB.then before C.thenD.then therefore解析:14.This is an old photograph of me when I _.(分数:1.00)A.have short hairsB.had short hairsC.have short hairD.had short hair 解析:15.Which o

44、f these trains is the one _ goes to Nanjing? ( )(分数:1.00)A.whichB.of whichC.of theseD.that 解析:三、 Cloze(总题数:0,分数:0.00)四、Students will need (总题数:10,分数:20.00)16.(分数:2.00)A.appreciateB.appointedC.approvedD.appropriate 解析:17.(分数:2.00)A.make B.makesC.to makeD.making解析:18.(分数:2.00)A.betterB.thorough C.basi

45、cD.general解析:19.(分数:2.00)A.onB.in C.withD.by解析:20.(分数:2.00)A.usedB.usingC.to use D.use解析:21.(分数:2.00)A.At B.ToC.OnD.In解析:22.(分数:2.00)A.scanning B.skimmingC.thorough readingD.critical reading解析:23.(分数:2.00)A.to answerB.answersC.answering D.answered解析:24.(分数:2.00)A.careful B.slowC.fastD.appropriate解析:

46、25.(分数:2.00)A.carefullyB.showlyC.quickly D.casually解析:五、 Reading Comprehens(总题数:0,分数:0.00)六、Passage One(总题数:5,分数:15.00)26.Masons relation to the Federal Bill of Rights was one of _. ( )(分数:3.00)A.significant but indirect influence B.principal authorshipC.sole authorshipD.distant and essentially unim

47、portant influence解析:27.The passage indicates that, for Mason, political activities were _. ( )(分数:3.00)A.undertaken only when absolutely necessary B.a fundamental and life long preoccupationC.something he successfully avoided throughout his lifeD.something to which he always wished to devote more ti

48、me and attention解析:28.The author indicated that Masons brilliant leadership ability _. ( )(分数:3.00)A.was exercised throughout his lifeB.had been recognized only by the generations that followed himC.was less important historically than his brilliance as lawyerD.emerged powerfully, but for a brief time only 解析:29.The author regards George Masons personal contribution to American law as _. ( )

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
  • ASTM D7206 D7206M-2006(2013)e1 7500 Standard Guide for Cyclic Deactivation of Fluid Catalytic Cracking (FCC) Catalysts with Metals《金属流花催化裂化 (FCC) 催化剂循环失活的标准指南》.pdf ASTM D7206 D7206M-2006(2013)e1 7500 Standard Guide for Cyclic Deactivation of Fluid Catalytic Cracking (FCC) Catalysts with Metals《金属流花催化裂化 (FCC) 催化剂循环失活的标准指南》.pdf
  • ASTM D7206-2006 Standard Guide for Cyclic Deactivation of Fluid Catalytic Cracking (FCC) Catalysts with Metals《含金属的流化裂化催化剂(FCC)的循环钝化的标准指南》.pdf ASTM D7206-2006 Standard Guide for Cyclic Deactivation of Fluid Catalytic Cracking (FCC) Catalysts with Metals《含金属的流化裂化催化剂(FCC)的循环钝化的标准指南》.pdf
  • ASTM D7208-2006 Standard Test Method for Determination of Temporary Ditch Check Performance in Protecting Earthen Channels from Stormwater-Induced Erosion《测定保护土渠受暴雨腐蚀的临时沟中消能槛性能用标准试.pdf ASTM D7208-2006 Standard Test Method for Determination of Temporary Ditch Check Performance in Protecting Earthen Channels from Stormwater-Induced Erosion《测定保护土渠受暴雨腐蚀的临时沟中消能槛性能用标准试.pdf
  • ASTM D7208-2014 6701 Standard Test Method for Determination of Temporary Ditch Check Performance in Protecting Earthen Channels from Stormwater-Induced Erosion《测定保护土渠受暴雨诱发侵蚀的临时沟渠节制.pdf ASTM D7208-2014 6701 Standard Test Method for Determination of Temporary Ditch Check Performance in Protecting Earthen Channels from Stormwater-Induced Erosion《测定保护土渠受暴雨诱发侵蚀的临时沟渠节制.pdf
  • ASTM D7208-2014e1 3750 Standard Test Method for Determination of Temporary Ditch Check Performance in Protecting Earthen Channels from Stormwater-Induced Erosion《保护土渠道免受雨水侵蚀的临时沟渠检查.pdf ASTM D7208-2014e1 3750 Standard Test Method for Determination of Temporary Ditch Check Performance in Protecting Earthen Channels from Stormwater-Induced Erosion《保护土渠道免受雨水侵蚀的临时沟渠检查.pdf
  • ASTM D7210-2006 Standard Practice for Extraction of Additives in Polyolefin Plastics《萃取聚烯烃塑料添加剂的标准实施规程》.pdf ASTM D7210-2006 Standard Practice for Extraction of Additives in Polyolefin Plastics《萃取聚烯烃塑料添加剂的标准实施规程》.pdf
  • ASTM D7210-2013 red 6875 Standard Practice for Extraction of Additives in Polyolefin Plastics《萃取聚烯烃塑料添加剂的标准实施规程》.pdf ASTM D7210-2013 red 6875 Standard Practice for Extraction of Additives in Polyolefin Plastics《萃取聚烯烃塑料添加剂的标准实施规程》.pdf
  • ASTM D7211-2006 Standard Specification for Parts Machined from Polychlorotrifluoroethylene (PCTFE) and Intended for General Use《聚氯三氟乙烯(PCTFE)加工制零件和通用零件的标准规范》.pdf ASTM D7211-2006 Standard Specification for Parts Machined from Polychlorotrifluoroethylene (PCTFE) and Intended for General Use《聚氯三氟乙烯(PCTFE)加工制零件和通用零件的标准规范》.pdf
  • ASTM D7211-2013 0625 Standard Specification for Parts Machined from Polychlorotrifluoroethylene (PCTFE) and Intended for General Use《聚氯三氟乙烯 (PCTFE) 加工制零件和通用零件的标准规范》.pdf ASTM D7211-2013 0625 Standard Specification for Parts Machined from Polychlorotrifluoroethylene (PCTFE) and Intended for General Use《聚氯三氟乙烯 (PCTFE) 加工制零件和通用零件的标准规范》.pdf
  • 相关搜索

    当前位置:首页 > 考试资料 > 职业资格

    copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
    备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1