大学四级-1549及答案解析.doc

上传人:proposalcash356 文档编号:1453268 上传时间:2020-02-04 格式:DOC 页数:27 大小:128KB
下载 相关 举报
大学四级-1549及答案解析.doc_第1页
第1页 / 共27页
大学四级-1549及答案解析.doc_第2页
第2页 / 共27页
大学四级-1549及答案解析.doc_第3页
第3页 / 共27页
大学四级-1549及答案解析.doc_第4页
第4页 / 共27页
大学四级-1549及答案解析.doc_第5页
第5页 / 共27页
点击查看更多>>
资源描述

1、大学四级-1549 及答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.假如你被选为毕业生代表,将要在毕业典礼上进行演讲。请撰写一篇毕业典礼致词。其中要表达你对母校的热爱并对曾经给予你教诲的老师表示感谢。Graduation Ceremony Speech(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Where to Find Money (总题数:10,分数:70.00)2.It is a big problem for most American parents to p

2、ay for their childrens college education.(分数:7.00)填空项 1:_3.A high-quality college in the Ivy League offers scholarships to the students who work hard and get high scores.(分数:7.00)填空项 1:_4.Although some students can get merit money from colleges or universities, still no one has ever got the amount o

3、f money Large enough to cover the tuition.(分数:7.00)填空项 1:_5.Girls who are good at sports have more possibilities than boys to get scholarships for their excellence in a certain sport.(分数:7.00)填空项 1:_6.Some state schools charge the students a small amount of money for the tuition but the students mus

4、t be state residents.(分数:7.00)填空项 1:_7.Its possible for you to save costs if you send your two children to the same school.(分数:7.00)填空项 1:_8.This passage criticizes the high tuition fee for college education and provides parents several suggestions to save costs.(分数:7.00)填空项 1:_9.At George Washingto

5、n University, if the chemistry and physics students can score 650 or above on the math SATs and are 1, they can get scholarships of $ 7,500.(分数:7.00)填空项 1:_10.Lafayette College offers scholarships, 1and research grants to selected students.(分数:7.00)填空项 1:_11.You can look for private grants that may

6、come from all kinds of civic groups, private foundations, your employer, or 1.(分数:7.00)填空项 1:_四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.At a publishing house.B.At a bookstore.C.In a reading room.D.In Prof. Jordans office.A.It is good for the

7、 child.B.The man says he should.C.The law requires it.D.His mother wants him to.A.Better.B.Sick.C.Fine.D.Tired.A.At 10:30.B.At 10:25.C.At 10:40.D.At 10:45.A.Put her report on his desk.B.Read some papers he recommended.C.Improve some parts of her paper.D.Mail her paper to the publisher.A.They didnt h

8、ave a talk.B.They talked about the facts.C.They went by plane.D.They couldnt lake a walk.A.The two speakers are at a loss about what to do.B.The man is worried about his future.C.The two speakers are seniors at college.D.The woman regrets spending her time idly.A.Slippers are not big enough for the

9、man.B.The man has to buy a pair of slippers.C.She does not want the man to take off his shoes.D.Shell buy a pair of slippers for the man.七、Questions 19 to 22 a(总题数:1,分数:28.00)A.To make an appointment to look at a house.B.To get information about special housing.C.To ask about getting a loan to buy a

10、 house.D.To renew the housing contract.A.He has more than one child.B.His wife is a graduate student.C.He is a full time student.D.He works at the university housing office.A.He earns less than $10,000 a year.B.Hes looking for a full-time job.C.He thinks his rent is too high.D.He plans to go hack to

11、 graduate school.A.She isnt there in the morning.B.Her assistant isnt there in the morning.C.She wont have the forms he needs until the afternoon.D.She isnt as busy in the afternoon.八、Questions 23 to 25 a(总题数:1,分数:21.00)A.Planning a sightseeing tour.B.Writing to his uncle.C.Arranging his class sched

12、ule.D.looking through a language textbook.A.Get the universitys approval in advance.B.Follow Susans advice about traveling abroad.C.Take more French courses to improve his skills.D.Make inquiries about the requirements for teaching chemistry.A.Hes fulfilled his graduation requirements.B.He wants to

13、change his field of study.C.He needs to get better grades.D.He needs to earn a graduate degree.九、Section B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:21.00)A.Alcohol helps develop peoples intelligence.B.Heavy drinking is not necessarily harmful to ones health.C.Controlled drinking helps people keep their

14、wits as they age.D.Drinking, even moderately, may harm ones health.A.Worried.B.Pleased.C.Surprised.D.Unconcerned.A.At a conference. B) In a newspaper.B.In a journal.十一、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.A rescuer on the Golden Gate Bridge.B.A professional diver.C.A telephone operator.D.A guard on the Gold

15、en Gate Bridge.A.Someone has fallen off the bridge.B.Someone on the bridge is being attacked.C.Someone is threatening to destroy the bridge.D.Someone on the bridge is attempting to kill himself.A.Call the mother to come fight away.B.Try to communicate with them first.C.Help them to get out of their

16、misery.D.Remind them that they have children to take care of.十二、Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.Someone who is short is like a square peg.B.Someone who is not suited for his job.C.Someone who is standing in a square.D.Someone who is putting a square peg in a round hole.A.Because most of us have to do

17、 our jobs.B.Because most of us have chosen the wrong jobs.C.Because most of us have to earn living from our jobs.D.Because most of us spend a great part of our lives doing our jobs.A.School education.B.Aptitude tests.C.Interviews with specialists.D.The study of books in our field of interest.A.Diffe

18、rent Jobs for People.B.Work and Careers.C.Are You Satisfied with Your Work?D.How to Find the Suitable Work?十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、The library of Congr(总题数:1,分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十五、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总

19、题数:0,分数:0.00)十七、An American wedding (总题数:10,分数:89.00)12.(分数:8.90)填空项 1:_13.(分数:8.90)填空项 1:_14.(分数:8.90)填空项 1:_15.(分数:8.90)填空项 1:_16.(分数:8.90)填空项 1:_17.(分数:8.90)填空项 1:_18.(分数:8.90)填空项 1:_19.(分数:8.90)填空项 1:_20.(分数:8.90)填空项 1:_21.(分数:8.90)填空项 1:_十八、Section B(总题数:0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)

20、22.In this passage the author argues that _.(分数:8.90)A.efficiency must be raised in the poultry industryB.raising poultry can provide more protein than growing grainC.factory fanning will do more harm than good to developing countriesD.hungry nations may benefit from the development of the poultry i

21、ndustry23.Western governments encourage the poultry industry in Asia because they regard it as an effective way to_.(分数:8.90)A.boost their own exportsB.alleviate malnutrition in Asian countriesC.create job opportunities in Asian countriesD.promote the exports of Asian countries24.The word “carcass“

22、( Line 2, Para. 3) most probably means“_“(分数:8.90)A.vegetables preserved for future useB.the dead body of an animal ready to be cut into meatC.expensive food that consumers can hardly affordD.meat canned for future consumption25.According to the author, in factory, vegetable food_.(分数:8.90)A.is easy

23、 for chickens to digestB.is insufficient for the needs of poultryC.is fully utilized in meat and egg productionD.is inefficiently converted into meat and eggs26.What the last paragraph tells us is the authors _.(分数:8.90)A.detailed analysis of the ways of raising poultry in BangladeshB.great apprecia

24、tion of the development of poultry industry in BangladeshC.critical view on the development of the poultry industry in BangladeshD.practical suggestion for kite improvement of the poultry industry in Bangladesh二十、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)27.Deficiencies of the various vitamins_.(分数:8.90)A.cause id

25、entical diseasesB.are no; serious except in the case of vitamin CC.cause different diseasesD.are often caused by scurvy28.The ingredient missing from milled rice_.(分数:8.90)A.was vitamin BB.did not affected the chickensC.was named the Eijkman vitaminD.has never been accurately identified29.Fresh frui

26、t and vegetables_.(分数:8.90)A.contain more vitamin C than any other foodB.decrease our resistance to coldsC.contain every kind of vitaminD.increase our susceptibility to influenza30.The disease “beriberi“_.(分数:8.90)A.kills a large number of western peopleB.is a vitamin deficiency diseaseC.is transmit

27、ted by diseased riceD.can be caught from diseased chickens31.The chickens Eijkman noticed in the hospital yard_.(分数:8.90)A.couldnt digest the huskless riceB.proved beriberi is transmitted by germsC.were later cooked for the patients foodD.were suffering from vitamin deficiency二十一、Part Cloze(总题数:0,分数

28、:0.00)二十二、The homeless make up(总题数:20,分数:70.00)32.(分数:3.50)A.predictsB.displaysC.provesD.discovers33.(分数:3.50)A.raiseB.addC.takeD.keep34.(分数:3.50)A.putsB.interpretsC.assumesD.makes35.(分数:3.50)A.standB.copeC.approveD.retain36.(分数:3.50)A.lifeB.existenceC.survivalD.maintenance37.(分数:3.50)A.searchingB.s

29、trollingC.crowdingD.wandering38.(分数:3.50)A.complexB.comprehensiveC.complementaryD.compensating39.(分数:3.50)A.lodgingB.shelterC.dwellingD.house40.(分数:3.50)A.coverB.changeC.rangeD.differ41.(分数:3.50)A.assistB.trackC.sustainD.dismiss42.(分数:3.50)A.IndeedB.LikewiseC.ThereforeD.Furthermore43.(分数:3.50)A.arou

30、ndB.overC.onD.up44.(分数:3.50)A.inflatingB.expandingC.increasingD.extending45.(分数:3.50)A.whenB.onceC.whileD.whereas46.(分数:3.50)A.Now thatB.AlthoughC.ProvidedD.Except that47.(分数:3.50)A.SoB.SinceC.AsD.Thus48.(分数:3.50)A.GenerallyB.AlmostC.HardlyD.Not49.(分数:3.50)A.inB.forC.withD.toward50.(分数:3.50)A.superv

31、isionB.manipulationC.regulationD.coordination51.(分数:3.50)A.HenceB.ButC.EvenD.Only二十三、Part Translation(总题数:5,分数:35.00)52.The prisoners of war 1(企图逃跑)the concentration camp, but failed.(分数:7.00)填空项 1:_53.A severe illness in conjunction with the hot weather 1(使这个婴儿非常虚弱).(分数:7.00)填空项 1:_54.I feel it a g

32、reat honor 1(被邀请在这里发言)about natural selection.(分数:7.00)填空项 1:_55.I wish I 1(有你这样的机会)when I was young. But I was not so lucky as you.(分数:7.00)填空项 1:_56.Try to make as 1(尽可能少的错误) in your homework and check it carefully after finished.(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-1549 答案解析(总分:711.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总

33、题数:1,分数:106.00)1.假如你被选为毕业生代表,将要在毕业典礼上进行演讲。请撰写一篇毕业典礼致词。其中要表达你对母校的热爱并对曾经给予你教诲的老师表示感谢。Graduation Ceremony Speech(分数:106.00)_正确答案:(Graduation Ceremony SpeechGood morning, Ladies and gentlemen! It gives me great pleasure to be entitled to such a precious opportunity to give a speech as a representative o

34、f all graduates in our college. First I want to express my hearty thanks to all those who have guided and supported us during our four years of college life. Its impossible for us to achieve such a great success without the devotion of the teaching staff.Being graduated from college is not an end, b

35、ut a beginning. We will always remember the enlightenment of our college, which has and will always inspire us to contribute what we have learnt to the society.This is a special and unforgettable day, a day taken as one of the highlights in our lives. At the end of my speech, let us wish a further d

36、evelopment of our mother college. Thank you!)解析:二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Where to Find Money (总题数:10,分数:70.00)2.It is a big problem for most American parents to pay for their childrens college education.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 本题在问“对于大多数美国父母来说支付大学教育是个很大的问题”这一表述是否正确。根据文章第 1 段得到答案。3

37、.A high-quality college in the Ivy League offers scholarships to the students who work hard and get high scores.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 本题在问“Ivy league 的一所高质量的大学向那些努力学习并取得好成绩的学生提供奖学金”这一表述是否正确。文章第 4 段第 1 句告诉大家:尽管有一些学校,比如那些在 Ivy League 的学校,不提供奖学金,但其他大多数都提供。题目中提及的就是 Ivy League 的一所学校,因此这所学校不提供奖学金

38、,由此得到答案。4.Although some students can get merit money from colleges or universities, still no one has ever got the amount of money Large enough to cover the tuition.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 本题在问“尽管一些学生从学校得到了奖学金,但是还没有人能得到足够的钱来支付学费”这一表述是否正确。根据文章第五段第三句:“The biggest award is full tuition plus fees-

39、worth more than$19,000for SAT,scores of at least $1,450”,我们可以看出只要 SAT 成绩在 1450 以上就可以得到足以支付学费等费用的钱,由此得到答案。5.Girls who are good at sports have more possibilities than boys to get scholarships for their excellence in a certain sport.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:解析 本题在问“擅长某个体育项目的女生比擅长某个体育项目的男生有更多机会得到奖学金

40、”这一表述是否正确。文章第八段虽然提到女生现今有更多机会因为体育出色而得到奖学金,但这是和以前的情况相比,而不是和男生相比,因此得到答案。6.Some state schools charge the students a small amount of money for the tuition but the students must be state residents.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 本题在问“一些州立学校向学生收取低学费,但是这些学生必须是本州的居民”这一表述是否正确。根据文章第 12 段第 2 句:“Some provide qual

41、ity education for bargain-basement prices,provided youre a state resident”,得到答案。7.Its possible for you to save costs if you send your two children to the same school.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 本题在问“如果你把两个孩子送往同一所学校,这样可能节省费用”这一表述是否正确。根据文章第 16 段,我们可以得到答案。8.This passage criticizes the high tuition f

42、ee for college education and provides parents several suggestions to save costs.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 本题在问“这篇文章批评了大学教育的高学费,并且给家长提了一些省钱的建议”这一表述是否正确。通读全文可以看出,文章确实提出了一些方法帮助家长省钱,但是并没有批评指责学校收取高额学费这一点,因此得到答案。9.At George Washington University, if the chemistry and physics students can score 650 or

43、 above on the math SATs and are 1, they can get scholarships of $ 7,500.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:in the top 15 percent of their class)解析:解析 本题答案来自于文章第 6 段第 2 句:“George Washington University,for example, awards $7500 scholarships to the best of its chemistry and physics students who score 650 or above

44、on the math SATs and are in the top 15 percent of their class”。10.Lafayette College offers scholarships, 1and research grants to selected students.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:college-funded studies abroad)解析:解析 本题答案来自于文章第 10 段最后一句:“Not to be out done,nearby Lafayette College (cost:$27,221)provides $10,00

45、0 scholarships to selected students,as well as college-funded study abroad and $1,000 research grants”。11.You can look for private grants that may come from all kinds of civic groups, private foundations, your employer, or 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:professional organizations and corporations)解析:解析 本题

46、答案来自于文章第 14 段第 1 句:“All kinds of civic groups,private foundations, professional organi四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.At a publishing house.B.At a bookstore. C.In a reading room.D.In Prof. Jordans office.解析:听力原文M: Excuse me, Im looking for the textbook by Professor Jordan for the marketing course.W: Im afraid its out of stock. Youll have to order

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 考试资料 > 职业资格

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1