BFT阅读(综合)-试卷14及答案解析.doc

上传人:李朗 文档编号:1448867 上传时间:2020-01-31 格式:DOC 页数:7 大小:55.50KB
下载 相关 举报
BFT阅读(综合)-试卷14及答案解析.doc_第1页
第1页 / 共7页
BFT阅读(综合)-试卷14及答案解析.doc_第2页
第2页 / 共7页
BFT阅读(综合)-试卷14及答案解析.doc_第3页
第3页 / 共7页
BFT阅读(综合)-试卷14及答案解析.doc_第4页
第4页 / 共7页
BFT阅读(综合)-试卷14及答案解析.doc_第5页
第5页 / 共7页
点击查看更多>>
资源描述

1、BFT 阅读(综合)-试卷 14 及答案解析(总分:40.00,做题时间:90 分钟)一、Part 2(总题数:4,分数:40.00)1. For generations of students, writing term papers has been a major source of nerves and frustration, if not the ultimate homework nightmare. But for those with Internet access, illicit resources are just a few links away. 2. The co

2、ntemporary student who wants to fake a term paper does not have to search far. All one has to do is to go to the appropriate web site, where online papers can either be purchased, ordered, or downloaded for free. Collegiate Care Research Assistance, for instance, may do the job. Do you want to “writ

3、e“ a paper on “Hamlets irreconcilable moral dilemmas“? Simply hand over $29. 75, and the essay is yours. Some sites, such as Term Paper Emporium and Absolutely Free: Online Essays, offer course papers for free. Simply press the button and download if you find the paper you want, that is. 3. Students

4、 are, of course, fully aware of these web site resources, and some people worry that the Internet, once hailed as the ultimate learning tool, could become the best aid yet for cheating. For teachers, the problem is figuring out whether a students authorship is authentic. But, as teaching assistant J

5、ane Morrison explained, the task may not be too difficult for the perceiving teacher. “Students who have gotten it off the Internet dont look at me, twitch a little bit and look at their feet. And students who wrote every bit of it can talk about the paper very intelligently and look me in the eye.“

6、 Morrison said. 4. Faking term papers is nothing new, and stolen intellectual property has been marketed for years. But the appearance of the Internet raises the issue: is this new technology making cheating more widespread? A senior official at Berkeley doubts it. “Students who are inclined to chea

7、t are going to cheat regardless of the technology. I think its sort of a cynical notion to think that this new tool is going to spread the incidence of cheating,“ Gary Handman said. 5. This view was backed by Berkeley graduate student Arianne Chernock, who says that, after all, students have to deci

8、de whats best for themselves. “Its a question of honesty. Were here to learn, so weve got to make the most of it ourselves. “ 6. And inventive teachers can make their assignments almost cheat-proof. “If you structure the assignment in a creative way, and if students, for instance, have to transform

9、the information into a hand-out, or do a drama, or write an account in first person narrative, then you may curb illicit work,“ said library media teacher Leslie Farmer. That kind of strategy, some experts say, will basically force students to do more than simply download their education. Questions

10、1-5 Directions: For questions 1-5, choose the best title for each paragraph from below. For each numbered paragraph(1-5), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet, Do not mark any letter twice. A. Various papers on web sites B. Faking term paper in one students eye C. Whether Internet made cheating

11、more widespread D. Writing term paper being no longer a grind E. The necessity of stopping fake paper F. Inventive ways to prevent cheating on paper G Perceiving teachers method of recognizing fake paper(分数:10.00)(1).Paragraph 1 1(分数:2.00)填空项 1:_(2).Paragraph 2 1(分数:2.00)填空项 1:_(3).Paragraph 3 1(分数:

12、2.00)填空项 1:_(4).Paragraph 4 1(分数:2.00)填空项 1:_(5).Paragraph 5 1(分数:2.00)填空项 1:_Directions: Using the information in the text, complete each sentence 6-10, with a word or phrase from the list below. For each sentence(6-10), mark one letter(A-6)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A. a c

13、ynical idea B. Internet resource C. make the assignments in a creative way D. figure out whether a students writing is authentic E. observe the students facial expressions F. inevitable G. ask the students not to use the Internet(分数:10.00)(1).Paper writing is no longer a heavy load because of 1.(分数:

14、2.00)填空项 1:_(2).It seems that for some students who are inclined to cheat, faking term papers is 1.(分数:2.00)填空项 1:_(3).One way to recognize the fake paper is to 1.(分数:2.00)填空项 1:_(4).One way to make assignments cheat-proof is to 1.(分数:2.00)填空项 1:_(5).According to Gary Handman, “Internet makes cheati

15、ng widespread“ is 1.(分数:2.00)填空项 1:_1. Why do so many Americans distrust what they read in their newspapers? The American Society of Newspaper Editors is trying to answer this painful question. The organization is deep into a long self-analysis known as the journalism credibility project. 2. Sad to

16、say, this project has turned out to be mostly low-level findings about factual errors and spelling and grammar mistakes, combined with lots of head-scratching puzzlement about what in the world those readers really want. 3. But the sources of distrust go way deeper. Most journalists learn to see the

17、 world through a set of standard templates(patterns)into which they plug each days events. In other words, there is a conventional story line in the newsroom culture that provides a backbone and a ready-made narrative structure for otherwise confusing news. 4. There exists a social and cultural disc

18、onnect between journalists and their readers, which helps explain why the “standard templates“ of the newsroom seem alien to many readers. In a recent survey, questionnaires were sent to reporters in five middle-size cities around the country, plus one large metropolitan area. Then residents in thes

19、e communities were phoned at random and asked the same questions. 5. Replies show that compared with other Americans, journalists are more likely to live in upscale neighborhoods, have maids, own Mercedeses, and trade stocks, and theyre less likely to go to church, do volunteer work, or put down roo

20、ts in a community. 6. Reporters tend to be part of a broadly defined social and cultural elite, so their work tends to reflect the conventional values of this elite. The astonishing distrust of the news media isnt rooted in inaccuracy or poor reportorial skills but in the daily clash of world views

21、between reporters and their readers. 7. This is an explosive situation for any industry, particularly a declining one. Here is a troubled business that keeps hiring employees whose attitudes vastly annoy the customers. Then it sponsors lots of symposiums and a credibility project dedicated to wonder

22、ing why customers are annoyed and fleeing in large numbers. But it never seems to get around to noticing the cultural and class biases that so many former buyers are complaining about. If it did, it would open up its diversity program, now focused narrowly on race and gender, and look for reporters

23、who differ broadly by outlook, values, education, and class. Questions 1-5 Directions: For questions 1-5, choose the best title for each paragraph from below. For each numbered paragraph(2-6), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A. Reports as social and cultural e

24、lite B. Findings of journalism credibility project C. The root of the distrust of the news media D. Distrust in other industries E. Different life style of reporters and common people F. A set of standard templates in the newsroom culture G. A social and cultural disconnect between journalists and r

25、eaders(分数:10.00)(1).Paragraph 2 1(分数:2.00)填空项 1:_(2).Paragraph 3 1(分数:2.00)填空项 1:_(3).Paragraph 4 1(分数:2.00)填空项 1:_(4).Paragraph 5 1(分数:2.00)填空项 1:_(5).Paragraph 6 1(分数:2.00)填空项 1:_Directions: Using the information in the text, complete each sentence 6-10, with a word or phrase from the list below.

26、For each sentence(6-10), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A. cultural and class biases B. ready-made pattern C. inaccuracy and poor reportorial skills D. the conventional values of the elite E. journalism credibility project F. daily crash of world views betwee

27、n reporters and readers G The American Society of Newspaper Editors(分数:10.00)(1).The long self-analysis made by the organization is called 1.(分数:2.00)填空项 1:_(2).When report the news, the reporters tend to use 1.(分数:2.00)填空项 1:_(3).The work of the reporters tend to reflect 1.(分数:2.00)填空项 1:_(4).In an

28、y industry, customers usually complains about 1.(分数:2.00)填空项 1:_(5).The distrust of newspaper is rooted in 1.(分数:2.00)填空项 1:_BFT 阅读(综合)-试卷 14 答案解析(总分:40.00,做题时间:90 分钟)一、Part 2(总题数:4,分数:40.00)1. For generations of students, writing term papers has been a major source of nerves and frustration, if not

29、 the ultimate homework nightmare. But for those with Internet access, illicit resources are just a few links away. 2. The contemporary student who wants to fake a term paper does not have to search far. All one has to do is to go to the appropriate web site, where online papers can either be purchas

30、ed, ordered, or downloaded for free. Collegiate Care Research Assistance, for instance, may do the job. Do you want to “write“ a paper on “Hamlets irreconcilable moral dilemmas“? Simply hand over $29. 75, and the essay is yours. Some sites, such as Term Paper Emporium and Absolutely Free: Online Ess

31、ays, offer course papers for free. Simply press the button and download if you find the paper you want, that is. 3. Students are, of course, fully aware of these web site resources, and some people worry that the Internet, once hailed as the ultimate learning tool, could become the best aid yet for

32、cheating. For teachers, the problem is figuring out whether a students authorship is authentic. But, as teaching assistant Jane Morrison explained, the task may not be too difficult for the perceiving teacher. “Students who have gotten it off the Internet dont look at me, twitch a little bit and loo

33、k at their feet. And students who wrote every bit of it can talk about the paper very intelligently and look me in the eye.“ Morrison said. 4. Faking term papers is nothing new, and stolen intellectual property has been marketed for years. But the appearance of the Internet raises the issue: is this

34、 new technology making cheating more widespread? A senior official at Berkeley doubts it. “Students who are inclined to cheat are going to cheat regardless of the technology. I think its sort of a cynical notion to think that this new tool is going to spread the incidence of cheating,“ Gary Handman

35、said. 5. This view was backed by Berkeley graduate student Arianne Chernock, who says that, after all, students have to decide whats best for themselves. “Its a question of honesty. Were here to learn, so weve got to make the most of it ourselves. “ 6. And inventive teachers can make their assignmen

36、ts almost cheat-proof. “If you structure the assignment in a creative way, and if students, for instance, have to transform the information into a hand-out, or do a drama, or write an account in first person narrative, then you may curb illicit work,“ said library media teacher Leslie Farmer. That k

37、ind of strategy, some experts say, will basically force students to do more than simply download their education. Questions 1-5 Directions: For questions 1-5, choose the best title for each paragraph from below. For each numbered paragraph(1-5), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet, Do not mark

38、any letter twice. A. Various papers on web sites B. Faking term paper in one students eye C. Whether Internet made cheating more widespread D. Writing term paper being no longer a grind E. The necessity of stopping fake paper F. Inventive ways to prevent cheating on paper G Perceiving teachers metho

39、d of recognizing fake paper(分数:10.00)(1).Paragraph 1 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:D)解析:解析:第 1 段指出因为有了因特网,写论文对于一些学生来说便不再是一件苦差事了。(2).Paragraph 2 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:A)解析:解析:第 2 段用了两个例子说明了网上论文资源的泛滥。(3).Paragraph 3 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:G)解析:解析:第 3 段介绍了敏锐的老师发现学生论文作弊的方法。(4).Paragraph 4 1(

40、分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:C)解析:解析:第 4 段探讨了使用因特网是否会使作弊变得更加普及。(5).Paragraph 5 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:B)解析:解析:第 5 段阐述了学生对于利用因特网作弊的态度。Directions: Using the information in the text, complete each sentence 6-10, with a word or phrase from the list below. For each sentence(6-10), mark one letter(A-6

41、)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A. a cynical idea B. Internet resource C. make the assignments in a creative way D. figure out whether a students writing is authentic E. observe the students facial expressions F. inevitable G. ask the students not to use the Internet(分数:10.00)(1

42、).Paper writing is no longer a heavy load because of 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:B)解析:解析:文章第 1 段第 2 句:“But for thosefew links away”指出:由于有了因特网上的资源,论文不再是难事。(2).It seems that for some students who are inclined to cheat, faking term papers is 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:F)解析:解析:文章第 4 段提到一位官员对于学生利用因特

43、网作弊的看法:“Students who areof the technology”(3).One way to recognize the fake paper is to 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:E)解析:解析:文章第 3 段介绍了敏感的教师可以通过观察学生面部表情的方法来判断其论文是否是抄袭的。(4).One way to make assignments cheat-proof is to 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:C)解析:解析:从第 6 段的首句:“And inventive teachers can make

44、their assignments almost cheatproofIf you structure the assignment in a creative way,”可以推出:防止学生论文作弊的有效方法是布置具有创意的作业。(5).According to Gary Handman, “Internet makes cheating widespread“ is 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:A)解析:解析:从第 4 段最后一句:“I think its sort of a cynical notion to think that this new tool

45、 is going to spread the incidence of cheating,Gary Handman said”得出,Handman认为因特网使作弊行为扩散是一种愤世嫉俗的想法。1. Why do so many Americans distrust what they read in their newspapers? The American Society of Newspaper Editors is trying to answer this painful question. The organization is deep into a long self-ana

46、lysis known as the journalism credibility project. 2. Sad to say, this project has turned out to be mostly low-level findings about factual errors and spelling and grammar mistakes, combined with lots of head-scratching puzzlement about what in the world those readers really want. 3. But the sources

47、 of distrust go way deeper. Most journalists learn to see the world through a set of standard templates(patterns)into which they plug each days events. In other words, there is a conventional story line in the newsroom culture that provides a backbone and a ready-made narrative structure for otherwi

48、se confusing news. 4. There exists a social and cultural disconnect between journalists and their readers, which helps explain why the “standard templates“ of the newsroom seem alien to many readers. In a recent survey, questionnaires were sent to reporters in five middle-size cities around the country, plus one large metropolitan area. Then r

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 考试资料 > 职业资格

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1