公共英语三级分类模拟题74及答案解析.doc

上传人:visitstep340 文档编号:1460130 上传时间:2020-02-16 格式:DOC 页数:9 大小:69KB
下载 相关 举报
公共英语三级分类模拟题74及答案解析.doc_第1页
第1页 / 共9页
公共英语三级分类模拟题74及答案解析.doc_第2页
第2页 / 共9页
公共英语三级分类模拟题74及答案解析.doc_第3页
第3页 / 共9页
公共英语三级分类模拟题74及答案解析.doc_第4页
第4页 / 共9页
公共英语三级分类模拟题74及答案解析.doc_第5页
第5页 / 共9页
点击查看更多>>
资源描述

1、公共英语三级分类模拟题 74及答案解析(总分:65.00,做题时间:90 分钟)一、Section Reading Co(总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)三、Text 1(总题数:1,分数:10.00)Play is the principal business of childhood, and more and more in recent years research has shown the great importance of play in the development of a human being. From earliest

2、infancy, every child needs opportunity and the right material for play, and the main tools of play are toys. Their main function is to suggest, encourage and assist play. To succeed in this they must be good toys, which children will play often, and will come back to again and again. Therefore it is

3、 important to choose suitable toys for different stages of a child“s development. In recent years“ research on infant development has shown the standard a child is likely to reach, within the range of his inherited abilities, is largely determined in the first three years of his life. So a baby“s ab

4、ility to profit from the right play materials should not be underestimated. A baby who is encouraged and stimulated, talked to and shown things and played with, has the best chance of growing up successfully. The next stage, from three to five years old, curiosity knows no bounds. Every type of suit

5、able toys should be made available to the child, for trying out, experimenting and learning, for discovering his own particular ability. Bricks and jigsaws and construction toys; painting, scribbling and making things; sand and water play; toys for imaginative and pretending play; the first social g

6、ames for learning to play and get on with others. By the third stage of play developmentfrom five to seven or eight yearsthe child is at school. But for a few more years play is still the best way of learning, at home or at school. It is easier to see which type of toys the child most enjoys. Until

7、the age of seven or eight, play and work mean much the same thing to a child. But once reading has been mastered, then books and school become the main source of learning. Toys are still interesting and valuable, they lead on to new hobbies, but their significance has changedto a child of nine or te

8、n years, toys and games mean, as to adults, relaxation and fun.(分数:10.00)(1).The writer wants us to understand that a child _.(分数:2.00)A.has to be taught how to playB.likes a toyC.matures through playD.can grow up with toys(2).Toys have several functions except _.(分数:2.00)A.helping children to playB

9、urging children to playC.recommending ways for children to playD.asking children to play(3).The passage tells us that children are the most curious when they are about _.(分数:2.00)A.four years oldB.six years oldC.one year oldD.two years old(4).The passage is about _.(分数:2.00)A.the importance of educ

10、ationB.the importance of playC.the children“s speech developmentD.the relationship between play and study(5).Which of the following does the author NOT express?(分数:2.00)A.The function of toys is to inspire play.B.Good toys are very important to the children“s growth.C.Toys should be chosen according

11、 to children“s ages.D.Toys are still the main source of learning for a student.四、Text 2(总题数:1,分数:10.00)The human body has developed its millions of nerves to be highly aware of what goes on both inside and outside of it. This helps us adjust to the outside world. Without our nerves and our brain, wh

12、ich is a system of nerves, we couldn“t know what“s happening. But we pay for our sensitivity. We can feel pain when the slightest thing is wrong with any part of our body. The history of torture (折磨) is based on the human body being open to pain. But there is a way to handle pain. Look at the Indian

13、 fakir (苦行僧) who sits on a bed of nails. Fakirs can put a needle fight through an arm, and feel no pain. This ability that some humans have developed to handle pain should give us ideas about how the mind can deal with pain. The big thing in withstanding pain is our attitude toward it. ff the dentis

14、t says, “This will hurt a little,“ it helps us to accept the pain. By staying relaxed, and by treating the pain as an interesting sensation (感觉), we can handle the pain without falling apart. After all, although pain is an unpleasantsensation, it is still a sensation, and sensations are the stuff of

15、 life.(分数:10.00)(1).The human body has developed a system of nerves that enables us to _.(分数:2.00)A.stay relaxedB.avoid painC.stand tortureD.feel pain(2).What does the writer mean by saying “we pay for our sensitivity“ in the first paragraph?(分数:2.00)A.We have to take care of our sense of pain.B.We

16、suffer from our sense of feeling.C.We should try hard to resist pain.D.We are hurt when we feel pain.(3).When the author mentions the Indian fakir, he shows that _.(分数:2.00)A.fakirs possess magic powerB.Indians are not afraid of painC.people can learn to cope with painD.some people are born without

17、a sense of pain(4).What is essential for people to stand pain according to the writer?(分数:2.00)A.Their relaxation.B.Their interest.C.Their nerves.D.Their attitude.(5).The author believes that _.(分数:2.00)A.feeling pain is part of our lifeB.pain should be avoided at all costsC.feeling pain can be an i

18、nteresting thingD.magic power is essential for reducing pain五、Part B(总题数:1,分数:5.00)Paula: The future is determined by the actions of the present day. The responsibility we have for the future begins when we recognize that we ourselves create the futurethat the future is not something imposed upon us

19、 by fate or other forces beyond our control. We ourselves build the future both through what we do and what we do not do. Mrs. John: The future will see more unbelievable things. In the future, people will be able to predict their performance from the strength of the brain“s electrical activity. Doc

20、tor Kramer has found that the strength of the brain“s electrical activity can be measured through the scalp (头皮). Bosses could measure brain activity through the scalp and tell whether a worker is performing well, working hard, or too tired to do the job properly. Mary: In the new century, things ar

21、ound us will be more fascinating. The chemical element in the heart is said to increase your desire for fat, when is stimulated. This means that disturbances of this chemical gelatin can lead to overeating. Doctor Sarah Leibowits presented an academic paper suggesting that the appetite for fat rich

22、food can be controlled through drugs that block the effects of gelatin. Judy: In the future our life will change dramatically. It is quite certain that computers will play an important part in our life. You will visit your doctor, and find that he uses a computer screen and visual information about

23、your condition, instead of his text books. Computers in your home will enable you to answer interactive questions about your health and show the alternative results which will affect you if you act in a certain way. Carrie: In the future, computers will change the way the doctors diagnose and treat

24、their patients. Also doctors will change their traditional notion of medicine. Although pills for tension, heart conditions, being overweight and other life threatening conditions are prescribed by western doctors, most doctors now require patients to focus on healthy way of living by changing diets

25、 and doing more exercise as a means to keep fit. Now match each of the items to the appropriate statement. Note: there are two extra statements. A. You build your own future. B. Healthy lifestyle will be a more popular way to keep fit. C. Computer will be an effective tool for doctors. D. Doctors ma

26、y not need pills for heart troubles or overweight E. Your brain waves may be used to check out your work performance. F. People will be able to visit doctors more frequently. G. Our appetite will be well controlled by drugs.(分数:5.00)(1).Paula(分数:1.00)(2).Mrs. John(分数:1.00)(3).Mary(分数:1.00)(4).Judy(分

27、数:1.00)(5).Carrie(分数:1.00)六、Section Writing(总题数:0,分数:0.00)七、Part A(总题数:1,分数:10.00)1.You have been entertained by your friend Gao Jie when you stayed in Beijing on vacation. Write a letter to him. Your letter should include: 1) thank him for entertaining you 2) describe your feeling 3) invite him to

28、visit your hometown You should write about 100 words. Do not sign your name at the end of your letter. Use “Li Ming“ instead. You do not need to write the address. (分数:10.00)_八、Part B(总题数:1,分数:30.00)2.Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on the topic of The De

29、cline of Smallpox according to the information in the chart below. The graph below shows the decline of smallpox in the world according to reported cases of smallpox from the countries listed. What does the graph tell you? Write more than two paragraphs to convey the information in the graph. The co

30、mposition should be at least 120 words. Remember to write clearly. (分数:30.00)_公共英语三级分类模拟题 74答案解析(总分:65.00,做题时间:90 分钟)一、Section Reading Co(总题数:0,分数:0.00)二、Part A(总题数:0,分数:0.00)三、Text 1(总题数:1,分数:10.00)Play is the principal business of childhood, and more and more in recent years research has shown the

31、 great importance of play in the development of a human being. From earliest infancy, every child needs opportunity and the right material for play, and the main tools of play are toys. Their main function is to suggest, encourage and assist play. To succeed in this they must be good toys, which chi

32、ldren will play often, and will come back to again and again. Therefore it is important to choose suitable toys for different stages of a child“s development. In recent years“ research on infant development has shown the standard a child is likely to reach, within the range of his inherited abilitie

33、s, is largely determined in the first three years of his life. So a baby“s ability to profit from the right play materials should not be underestimated. A baby who is encouraged and stimulated, talked to and shown things and played with, has the best chance of growing up successfully. The next stage

34、 from three to five years old, curiosity knows no bounds. Every type of suitable toys should be made available to the child, for trying out, experimenting and learning, for discovering his own particular ability. Bricks and jigsaws and construction toys; painting, scribbling and making things; sand

35、 and water play; toys for imaginative and pretending play; the first social games for learning to play and get on with others. By the third stage of play developmentfrom five to seven or eight yearsthe child is at school. But for a few more years play is still the best way of learning, at home or at

36、 school. It is easier to see which type of toys the child most enjoys. Until the age of seven or eight, play and work mean much the same thing to a child. But once reading has been mastered, then books and school become the main source of learning. Toys are still interesting and valuable, they lead

37、on to new hobbies, but their significance has changedto a child of nine or ten years, toys and games mean, as to adults, relaxation and fun.(分数:10.00)(1).The writer wants us to understand that a child _.(分数:2.00)A.has to be taught how to playB.likes a toyC.matures through play D.can grow up with toy

38、s解析:解析 本题是细节分析和推理题。C 项完整地概括了文章的主旨,即“孩子在玩中成长”。(2).Toys have several functions except _.(分数:2.00)A.helping children to playB.urging children to playC.recommending ways for children to playD.asking children to play 解析:解析 本题考查对文章细节的理解。答案在第一段第三句话“Their main function is to suggest, encourage and assist pl

39、ay。”(3).The passage tells us that children are the most curious when they are about _.(分数:2.00)A.four years old B.six years oldC.one year oldD.two years old解析:解析 本题考查对文章细节的理解。答案在第三段第一句话“.from three to five years old, curiosity knows no bounds.”。(4).The passage is about _.(分数:2.00)A.the importance of

40、 educationB.the importance of play C.the children“s speech developmentD.the relationship between play and study解析:解析 本文论述的是“玩在人类成长过程中的重要性”。这一思想在文中第一段第一句话就点明了:“the importance of play in the development of a human being”。(5).Which of the following does the author NOT express?(分数:2.00)A.The function of

41、 toys is to inspire play.B.Good toys are very important to the children“s growth.C.Toys should be chosen according to children“s ages.D.Toys are still the main source of learning for a student. 解析:解析 本题考查对文章细节的理解。A 项在第一段第三句话中提到,B 项和 C项在第一段第四句、第五句话中提到,只有 D项文中未提到。四、Text 2(总题数:1,分数:10.00)The human body

42、 has developed its millions of nerves to be highly aware of what goes on both inside and outside of it. This helps us adjust to the outside world. Without our nerves and our brain, which is a system of nerves, we couldn“t know what“s happening. But we pay for our sensitivity. We can feel pain when t

43、he slightest thing is wrong with any part of our body. The history of torture (折磨) is based on the human body being open to pain. But there is a way to handle pain. Look at the Indian fakir (苦行僧) who sits on a bed of nails. Fakirs can put a needle fight through an arm, and feel no pain. This ability

44、 that some humans have developed to handle pain should give us ideas about how the mind can deal with pain. The big thing in withstanding pain is our attitude toward it. ff the dentist says, “This will hurt a little,“ it helps us to accept the pain. By staying relaxed, and by treating the pain as an

45、 interesting sensation (感觉), we can handle the pain without falling apart. After all, although pain is an unpleasantsensation, it is still a sensation, and sensations are the stuff of life.(分数:10.00)(1).The human body has developed a system of nerves that enables us to _.(分数:2.00)A.stay relaxedB.avo

46、id painC.stand tortureD.feel pain 解析:解析 人体的神经系统能够使我们了解我们周同以及自身的状况,而了解这些信息的方式就是在我们的身体发生微小变化的时候向大脑传递疼痛的信号。(2).What does the writer mean by saying “we pay for our sensitivity“ in the first paragraph?(分数:2.00)A.We have to take care of our sense of pain.B.We suffer from our sense of feeling. C.We should

47、try hard to resist pain.D.We are hurt when we feel pain.解析:解析 由第一段的末句可知,我们通过神经系统可以了解自身和周边环境,但是为此付出的代价是人体会因为疼痛而备受折磨。(3).When the author mentions the Indian fakir, he shows that _.(分数:2.00)A.fakirs possess magic powerB.Indians are not afraid of painC.people can learn to cope with pain D.some people ar

48、e born without a sense of pain解析:解析 举印度苦行僧的例子,是为了解释该段的首句:But there is a way to handle pain,意思就是说我们能够通过一些方式来应对疼痛。(4).What is essential for people to stand pain according to the writer?(分数:2.00)A.Their relaxation.B.Their interest.C.Their nerves.D.Their attitude. 解析:解析 短文第三段首句:The big thing in withstan

49、ding pain is our attitude toward it.表明忍受疼痛的首要因素是人自身的态度。(5).The author believes that _.(分数:2.00)A.feeling pain is part of our life B.pain should be avoided at all costsC.feeling pain can be an interesting thingD.magic power is essential for reducing pain解析:解析 文章末句:After all, although pain is an unpleasant sen

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
  • ASTM D6801-2007 Standard Test Method for Measuring Maximum Spontaneous Heating Temperature of Art and Other Materials《艺术品和其它材料最大自发加热温度的测量用标准试验方法》.pdf ASTM D6801-2007 Standard Test Method for Measuring Maximum Spontaneous Heating Temperature of Art and Other Materials《艺术品和其它材料最大自发加热温度的测量用标准试验方法》.pdf
  • ASTM D6801-2007(2015) 7642 Standard Test Method for Measuring Maximum Spontaneous Heating Temperature of Art and Other Materials《测量艺术材料和其他材料的最大自发热温度的标准试验方法》.pdf ASTM D6801-2007(2015) 7642 Standard Test Method for Measuring Maximum Spontaneous Heating Temperature of Art and Other Materials《测量艺术材料和其他材料的最大自发热温度的标准试验方法》.pdf
  • ASTM D6802-2002 Test Method for Determination of the Relative Content Of Dissolved Decay Products in Mineral Insulating Oils by Spectrophotometry《用光谱法测定矿质绝缘油中可溶解的衰减产品相对含量的试验方法》.pdf ASTM D6802-2002 Test Method for Determination of the Relative Content Of Dissolved Decay Products in Mineral Insulating Oils by Spectrophotometry《用光谱法测定矿质绝缘油中可溶解的衰减产品相对含量的试验方法》.pdf
  • ASTM D6802-2002(2010) 1875 Test Method for Determination of the Relative Content Of Dissolved Decay Products in Mineral Insulating Oils by Spectrophotometry《用光谱法测定矿质绝缘油中可溶解的衰减产品相对含.pdf ASTM D6802-2002(2010) 1875 Test Method for Determination of the Relative Content Of Dissolved Decay Products in Mineral Insulating Oils by Spectrophotometry《用光谱法测定矿质绝缘油中可溶解的衰减产品相对含.pdf
  • ASTM D6803-2002(2007) Standard Practice for Testing and Sampling of Volatile Organic Compounds (Including Carbonyl Compounds) Emitted from Paint Using Small Environmental Chambers《.pdf ASTM D6803-2002(2007) Standard Practice for Testing and Sampling of Volatile Organic Compounds (Including Carbonyl Compounds) Emitted from Paint Using Small Environmental Chambers《.pdf
  • ASTM D6803-2013 5000 Standard Practice for Testing and Sampling of Volatile Organic Compounds (Including Carbonyl Compounds) Emitted from Paint Using Small Environmental Chambers《使.pdf ASTM D6803-2013 5000 Standard Practice for Testing and Sampling of Volatile Organic Compounds (Including Carbonyl Compounds) Emitted from Paint Using Small Environmental Chambers《使.pdf
  • ASTM D6804-2002(2007) Standard Guide for Hand Hole Design in Corrugated Boxes《波纹箱把手设计的标准指南》.pdf ASTM D6804-2002(2007) Standard Guide for Hand Hole Design in Corrugated Boxes《波纹箱把手设计的标准指南》.pdf
  • ASTM D6804-2002(2011) 7500 Standard Guide for Hand Hole Design in Corrugated Boxes《设计瓦楞纸箱中操作孔的标准指南》.pdf ASTM D6804-2002(2011) 7500 Standard Guide for Hand Hole Design in Corrugated Boxes《设计瓦楞纸箱中操作孔的标准指南》.pdf
  • ASTM D6804-2002(2015) 4108 Standard Guide for Hand Hole Design in Corrugated Boxes《波纹箱把手设计的标准指南》.pdf ASTM D6804-2002(2015) 4108 Standard Guide for Hand Hole Design in Corrugated Boxes《波纹箱把手设计的标准指南》.pdf
  • 相关搜索

    当前位置:首页 > 考试资料 > 职业资格

    copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
    备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1