雅思阅读-练习四及答案解析.doc

上传人:figureissue185 文档编号:1465352 上传时间:2020-02-27 格式:DOC 页数:8 大小:55.50KB
下载 相关 举报
雅思阅读-练习四及答案解析.doc_第1页
第1页 / 共8页
雅思阅读-练习四及答案解析.doc_第2页
第2页 / 共8页
雅思阅读-练习四及答案解析.doc_第3页
第3页 / 共8页
雅思阅读-练习四及答案解析.doc_第4页
第4页 / 共8页
雅思阅读-练习四及答案解析.doc_第5页
第5页 / 共8页
点击查看更多>>
资源描述

1、雅思阅读-练习四及答案解析(总分:37.00,做题时间:90 分钟)一、Reading passage 1(总题数:2,分数:10.00)Questions 4-7Choose NO MORE THAN THREE WORDS from the passage for each answer.There are four key elements that the moment identified as an apogee by press and pundits.They are: a focus on (4) ; a cost (5) model; (6) in new technolo

2、gy; (7) morphed from greatest assets to heaviest anchors.(分数:4.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_Questions 8-13Reading passage 1 has five paragraphs, A-E.Which paragraph contains the following information ?Write the correct letter, A-E, in boxes 8-13 on your answer sheet.(分数:6.00)(1).IBM compete with o

3、ld-line mainframers, such as Burroughs and Univac.(分数:1.00)填空项 1:_(2).IBMs new CEO didnt modify the former decision.(分数:1.00)填空项 1:_(3).Olsen and his men made a deadly mistake.(分数:1.00)填空项 1:_(4).The sale representatives spent limited time with the customers.(分数:1.00)填空项 1:_(5).Their effort on “over

4、grown bureaucracy“ failed in the end.(分数:1.00)填空项 1:_(6).A team of professional salesmen makes the largest fortune of a company.(分数:1.00)填空项 1:_二、Reading passage 2(总题数:3,分数:14.00)Questions 14-18Do the following statements agree with the information given in Reading Passage 2?In boxes 14-18 on your a

5、nswer sheet, writeTRUE if the statement agrees with the informationFALSE if the statement contradicts the informationNOT GIVEN if there is no information on this(分数:5.00)(1).Louise Bourgeois, though old, put her heart into large-scale spider sculptures during 1990s.(分数:1.00)填空项 1:_(2).Bourgeoiss hom

6、e, which served as an office studio, was quite tidy and clean.(分数:1.00)填空项 1:_(3).Bourgeoiss husband who died in 1973 loved her very much and cooperated with her on her work.(分数:1.00)填空项 1:_(4).When in her late years, Bourgeois was keen on an artistic work.(分数:1.00)填空项 1:_(5).In Gorovoys considerati

7、on, Bourgeois treated the clothes as a symbolization o! death, however she was hardly afraid of death.(分数:1.00)填空项 1:_Questions 19-25Complete the summary below.Choose NO MORE THAN TWO WORDS from the passage for each answer.Mr. Gorovoy was of great importance to Bourgeois. It was his (19) that made t

8、he (20) of Bourgeoiss creativity. Bourgeois was in (21) between 1950s and 1960s. In (22) Mr. Gorovoy began serving her. They made a (23) , however, the division of labor some times led to (24) Bourgeois enjoyed the exposure, but she didnt appreciate the (25) or the way that exhibitions took Mr. Goro

9、voy away from her side.(分数:7.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_Questions 26-27(分数:2.00)(1).What is the best title of the short passage?(分数:1.00)A.Criticize Bourgeois and her work.B.Cherish the memory of a great artist Bourgeois.C.A research on a new art form.D.Influence of the grea

10、t artist Bourgeois.(2).The passage is likely to be chosen from a/an.(分数:1.00)A.textB.magazineC.autobiographyD.booklet三、Reading passage 3(总题数:0,分数:0.00)四、Questions 28-34(总题数:1,分数:7.00)i different tigers and their habits and characteristicsii What are the goals of the Wildlife Conservation Societys ti

11、ger strategy?iii the status of wild tigers and how did it get that wayiv Why people say North America be concerned about whether there is more habitat for tigers than tigers for habitat?v What is the significance of the summit? Is it likely to be successful?vi Why is the Wildlife Conservation Societ

12、y attending the tiger summit?vii Tigers are suffering extinction and some organizations proved a plan to conserve them.viii There is a price tag attached to the strategy. Do you expect the range-country governments to chip into that?ix pollution and the extinction of tigersx Considering the cost, hu

13、man being should spare no efforts and wait for the last day of tigers coning.(分数:7.00)(1).Paragraph A(分数:1.00)填空项 1:_(2).Paragraph B(分数:1.00)填空项 1:_(3).Paragraph C(分数:1.00)填空项 1:_(4).Paragraph D(分数:1.00)填空项 1:_(5).Paragraph E(分数:1.00)填空项 1:_(6).Paragraph F(分数:1.00)填空项 1:_(7).Paragraph G(分数:1.00)填空项

14、1:_五、Can a Thousand Breed(总题数:2,分数:6.00)Questions 35-36Choose TWO letters from A-E.Write your answers in boxes 35-36 on your answer sheet.The list below gives some descriptions from the passage.Tigers are in a danger status mainly because of A. over-hunting B. lack of food C. low birth rate D. loss

15、of habitat E. serious pollution problem(分数:2.00)填空项 1:_填空项 1:_Questions 37-40Do the following statements agree with the information given in Reading Passage 3 ?In boxes 37-40 on your answer sheet, writeTRUE if the statement agrees with the informationFALSE if the statement contradicts the informatio

16、nNOT GIVEN if there is no information on this(分数:4.00)(1).Compared with other recent summits, whether successful or not, the summit itself is likely to reach the goals.(分数:1.00)填空项 1:_(2).The Six Percent Solution is used to protect tigers in 42 countries and got a good effect.(分数:1.00)填空项 1:_(3).The

17、 strategy is focused on that authorities, not individuals, devote themselves to carrying it out.(分数:1.00)填空项 1:_(4).More than half the money needed has been contributed by governments within the range countries.(分数:1.00)填空项 1:_雅思阅读-练习四答案解析(总分:37.00,做题时间:90 分钟)一、Reading passage 1(总题数:2,分数:10.00)Quest

18、ions 4-7Choose NO MORE THAN THREE WORDS from the passage for each answer.There are four key elements that the moment identified as an apogee by press and pundits.They are: a focus on (4) ; a cost (5) model; (6) in new technology; (7) morphed from greatest assets to heaviest anchors.(分数:4.00)填空项 1:_

19、正确答案:previously beaten competitors)解析:填空项 1:_ (正确答案:structure and business)解析:填空项 1:_ (正确答案:undue faith)解析:填空项 1:_ (正确答案:sales forces)解析:Questions 8-13Reading passage 1 has five paragraphs, A-E.Which paragraph contains the following information ?Write the correct letter, A-E, in boxes 8-13 on your

20、answer sheet.(分数:6.00)(1).IBM compete with old-line mainframers, such as Burroughs and Univac.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:(2).IBMs new CEO didnt modify the former decision.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:(3).Olsen and his men made a deadly mistake.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:(4).The sale representatives

21、 spent limited time with the customers.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:(5).Their effort on “overgrown bureaucracy“ failed in the end.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:(6).A team of professional salesmen makes the largest fortune of a company.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:二、Reading passage 2(总题数:3,分数:14.00)Quest

22、ions 14-18Do the following statements agree with the information given in Reading Passage 2?In boxes 14-18 on your answer sheet, writeTRUE if the statement agrees with the informationFALSE if the statement contradicts the informationNOT GIVEN if there is no information on this(分数:5.00)(1).Louise Bou

23、rgeois, though old, put her heart into large-scale spider sculptures during 1990s.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:T)解析:(2).Bourgeoiss home, which served as an office studio, was quite tidy and clean.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:(3).Bourgeoiss husband who died in 1973 loved her very much and cooperated with he

24、r on her work.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:(4).When in her late years, Bourgeois was keen on an artistic work.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:T)解析:(5).In Gorovoys consideration, Bourgeois treated the clothes as a symbolization o! death, however she was hardly afraid of death.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:Quest

25、ions 19-25Complete the summary below.Choose NO MORE THAN TWO WORDS from the passage for each answer.Mr. Gorovoy was of great importance to Bourgeois. It was his (19) that made the (20) of Bourgeoiss creativity. Bourgeois was in (21) between 1950s and 1960s. In (22) Mr. Gorovoy began serving her. The

26、y made a (23) , however, the division of labor some times led to (24) Bourgeois enjoyed the exposure, but she didnt appreciate the (25) or the way that exhibitions took Mr. Gorovoy away from her side.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:intelligent loyalty)解析:填空项 1:_ (正确答案:longevity)解析:填空项 1:_ (正确答案:psychoanalysi

27、s)解析:填空项 1:_ (正确答案:1980)解析:填空项 1:_ (正确答案:bargain)解析:填空项 1:_ (正确答案:arguments)解析:填空项 1:_ (正确答案:distraction)解析:Questions 26-27(分数:2.00)(1).What is the best title of the short passage?(分数:1.00)A.Criticize Bourgeois and her work.B.Cherish the memory of a great artist Bourgeois. C.A research on a new art

28、form.D.Influence of the great artist Bourgeois.解析:(2).The passage is likely to be chosen from a/an.(分数:1.00)A.textB.magazine C.autobiographyD.booklet解析:三、Reading passage 3(总题数:0,分数:0.00)四、Questions 28-34(总题数:1,分数:7.00)i different tigers and their habits and characteristicsii What are the goals of th

29、e Wildlife Conservation Societys tiger strategy?iii the status of wild tigers and how did it get that wayiv Why people say North America be concerned about whether there is more habitat for tigers than tigers for habitat?v What is the significance of the summit? Is it likely to be successful?vi Why

30、is the Wildlife Conservation Society attending the tiger summit?vii Tigers are suffering extinction and some organizations proved a plan to conserve them.viii There is a price tag attached to the strategy. Do you expect the range-country governments to chip into that?ix pollution and the extinction

31、of tigersx Considering the cost, human being should spare no efforts and wait for the last day of tigers coning.(分数:7.00)(1).Paragraph A(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:vii)解析:(2).Paragraph B(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:iii)解析:(3).Paragraph C(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:iv)解析:(4).Paragraph D(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:vi)解析:(

32、5).Paragraph E(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:v)解析:(6).Paragraph F(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:ii)解析:(7).Paragraph G(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:viii)解析:五、Can a Thousand Breed(总题数:2,分数:6.00)Questions 35-36Choose TWO letters from A-E.Write your answers in boxes 35-36 on your answer sheet.The list below gives some descrip

33、tions from the passage.Tigers are in a danger status mainly because of A. over-hunting B. lack of food C. low birth rate D. loss of habitat E. serious pollution problem(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:D/A)解析:填空项 1:_ (正确答案:A/D)解析:Questions 37-40Do the following statements agree with the information given in Re

34、ading Passage 3 ?In boxes 37-40 on your answer sheet, writeTRUE if the statement agrees with the informationFALSE if the statement contradicts the informationNOT GIVEN if there is no information on this(分数:4.00)(1).Compared with other recent summits, whether successful or not, the summit itself is l

35、ikely to reach the goals.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:T)解析:(2).The Six Percent Solution is used to protect tigers in 42 countries and got a good effect.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:(3).The strategy is focused on that authorities, not individuals, devote themselves to carrying it out.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:(4).More than half the money needed has been contributed by governments within the range countries.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:T)解析:

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
  • BS EN 717-3-1996 Wood-based panels - Determination of formaldehyde release - Formaldehyde release by the flask method《木基面板 甲醛释放量的测定 长颈瓶法测定甲醛释放量》.pdf BS EN 717-3-1996 Wood-based panels - Determination of formaldehyde release - Formaldehyde release by the flask method《木基面板 甲醛释放量的测定 长颈瓶法测定甲醛释放量》.pdf
  • BS EN 718-1996 Resilient floor coverings - Determination of mass per unit area of a reinforcement or a backing of polyvinyl chloride floor coverings《弹性地面覆盖物 聚氯乙烯加强板或背衬的单位面积质量的测定》.pdf BS EN 718-1996 Resilient floor coverings - Determination of mass per unit area of a reinforcement or a backing of polyvinyl chloride floor coverings《弹性地面覆盖物 聚氯乙烯加强板或背衬的单位面积质量的测定》.pdf
  • BS EN 720-1-1999 Transportable gas cylinders - Gases and gas mixtures - Properties of pure gases《可移动的储气瓶 气体和气体混合物 纯燃气特性》.pdf BS EN 720-1-1999 Transportable gas cylinders - Gases and gas mixtures - Properties of pure gases《可移动的储气瓶 气体和气体混合物 纯燃气特性》.pdf
  • BS EN 721-2005 Leisure accommodation vehicles - Safety ventilation requirements《休闲住宿车辆 安全通风要求》.pdf BS EN 721-2005 Leisure accommodation vehicles - Safety ventilation requirements《休闲住宿车辆 安全通风要求》.pdf
  • BS EN 722-1-2005 Leisure accommodation vehicles - Liquid fuel heating systems - Caravans and caravan holiday homes《休闲旅居车辆 液体燃料加热系统 居住挂车和休闲居住车》.pdf BS EN 722-1-2005 Leisure accommodation vehicles - Liquid fuel heating systems - Caravans and caravan holiday homes《休闲旅居车辆 液体燃料加热系统 居住挂车和休闲居住车》.pdf
  • BS EN 723-2009 Copper and copper alloys - Combustion method for determination of the carbon content on the inner surface of copper tubes or fittings《铜及铜合金 测定铜管或管件内表面碳含量的燃烧方法》.pdf BS EN 723-2009 Copper and copper alloys - Combustion method for determination of the carbon content on the inner surface of copper tubes or fittings《铜及铜合金 测定铜管或管件内表面碳含量的燃烧方法》.pdf
  • BS EN 725-1-2007 Advanced technical ceramics - Methods of test for ceramic powders - Determination of impurities in alumina《高级工业陶瓷 陶瓷粉末的试验方法 氧化铝中杂质的测定》.pdf BS EN 725-1-2007 Advanced technical ceramics - Methods of test for ceramic powders - Determination of impurities in alumina《高级工业陶瓷 陶瓷粉末的试验方法 氧化铝中杂质的测定》.pdf
  • BS EN 725-10-2007 Advanced technical ceramics - Methods of test for ceramic powders - Determination of compaction properties《高级工业陶瓷 陶瓷粉末的试验方法 压实特性的测定》.pdf BS EN 725-10-2007 Advanced technical ceramics - Methods of test for ceramic powders - Determination of compaction properties《高级工业陶瓷 陶瓷粉末的试验方法 压实特性的测定》.pdf
  • BS EN 725-11-2006 Advanced technical ceramics - Methods of test for ceramic powders - Part 11 Determination of densification on natural sintering《高级工业陶瓷 陶瓷粉末的检验方法 自然烧结致密性的测定》.pdf BS EN 725-11-2006 Advanced technical ceramics - Methods of test for ceramic powders - Part 11 Determination of densification on natural sintering《高级工业陶瓷 陶瓷粉末的检验方法 自然烧结致密性的测定》.pdf
  • 相关搜索
    资源标签

    当前位置:首页 > 考试资料 > 职业资格

    copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
    备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1