2019年春八年级英语下册Unit3Couldyoupleasecleanyourroom能力提升三同步练习(新版)人教新目标版.docx

上传人:feelhesitate105 文档编号:1107364 上传时间:2019-04-21 格式:DOCX 页数:3 大小:755.27KB
下载 相关 举报
2019年春八年级英语下册Unit3Couldyoupleasecleanyourroom能力提升三同步练习(新版)人教新目标版.docx_第1页
第1页 / 共3页
2019年春八年级英语下册Unit3Couldyoupleasecleanyourroom能力提升三同步练习(新版)人教新目标版.docx_第2页
第2页 / 共3页
2019年春八年级英语下册Unit3Couldyoupleasecleanyourroom能力提升三同步练习(新版)人教新目标版.docx_第3页
第3页 / 共3页
亲,该文档总共3页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、1Could you please clean your room单元能力提升三.阅读理解Michael wanted to make some money to buy a new computer game, but he did not know how, so he went to ask his brother Greg for help.“I think you could help to wash Moms and Dads cars, ” Greg said. “Some of the neighbors would pay you to wash theirs, too. I

2、ts getting colder and no one wants to wash the cars themselves.”Michael agreed, but he shivered(哆嗦) at the thought of washing cars and getting wet in cold weather. “Maybe this isnt a good idea.”“Dont worry, ” Greg said. I have some golf(高尔夫) gloves(手套)You can use them to wash cars, and I will even h

3、elp you to wash the cars. “Thank you!” Michael said.After spending the day washing cars, Michael got enough money and went to the store with Greg. He found the game he wanted quickly, but as he took it off the shelf he saw a golf video game next to it. He knew Greg loved golf and wouldnt play golf i

4、n winter, so he put his game back and decided to buy the golf video game.“What are you doing?” Greg asked. “I thought this game would be more fun, ” said Michael. “We can play it together.”( )1.For what purpose did Michael want to make money?ATo help support his family. BTo buy a gift for his mom.CT

5、o buy a new computer game. DTo buy some golf gloves.( )2.How could Michael make money in Gregs opinion?ABy asking Mom for a little. BBy washing cars for others.CBy washing their fathers car. DBy designing a computer game.( )3.Which of the following is TRUE according to the passage?AMichael enjoyed p

6、laying with cold water.BMichael asked his brother to buy a golf video game.CMichael bought a golf video game for his brother and himself.DMichael had difficulty finding the computer game he wanted.( )4.Whats the passage mainly about?AMichaels childhood.BMichael and his neighbors.CHow Michael made mo

7、ney.DHow Michael and Greg helped each other.用方框中所给单词的适当形式完成短文unless, try, happy, busy, she,2one, learn, cry, difficult, withoutTears (眼泪) went out of my eyes after I answered a call from my family. I talked to my parents about nothing but family affairs (事情). However, I just couldnt help 1._This is

8、the 2._ time I have been away from home for a long time. My dad is a bus driver. He is 3._ doing his work all the time. My mom has to do all the chores besides (除之外) her own job. So she is always very tired.I promise my mom that I will study hard and keep healthy. I also want her to take care of 4._

9、 and Dad. I couldnt live 5._ them.In my family, we share all the things together. We make a living on our own and we spend time together. We wont be away for a long time 6._ it is necessary. At home I 7._ to help my mom do the chores. I think its important for children 8._ how to do chores at a youn

10、g age.Mom and Dad think the 9._ time is when I come back home, so do IWhen I am with them,I can forget all the 10._ and unhappiness. I love my family.3教师详解详析.【主旨大意】 短文主要讲述了 Greg帮助 Michael赚取买游戏机的钱,而 Michael因 Greg而改变主意买了高尔夫游戏机的故事。1C 细节理解题。根据第一段可知,Michael 想赚钱买一款新的电脑游戏机,故选C。2B 细节理解题。根据第二段及第四段可知,在 Greg的建议及帮助下,Michael 通过给其他人(父母或者是邻居)洗车获得了钱,故选 B。3C 细节理解题。根据第五段可以推断,Michael 没有买自己想要的那款游戏机,而是买了一款 Greg喜欢的高尔夫录像带游戏机;根据第六段可知他们将一起玩,故选 C。 4D.1.crying 2.first 3.busy 4.herself5without 6.unless 7.try 8.to learn9happiest 10.difficulties

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 考试资料 > 中学考试

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1