大学四级-118及答案解析.doc

上传人:postpastor181 文档编号:1452979 上传时间:2020-02-04 格式:DOC 页数:21 大小:128.50KB
下载 相关 举报
大学四级-118及答案解析.doc_第1页
第1页 / 共21页
大学四级-118及答案解析.doc_第2页
第2页 / 共21页
大学四级-118及答案解析.doc_第3页
第3页 / 共21页
大学四级-118及答案解析.doc_第4页
第4页 / 共21页
大学四级-118及答案解析.doc_第5页
第5页 / 共21页
点击查看更多>>
资源描述

1、大学四级-118 及答案解析(总分:667.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)_二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.Even intelligent life on earth couldnt send radio waves half a century ago. So it would be impossible for any intelligent beings to exist on any other planet at that time.(分数:7.00)填空项 1:_3.The aut

2、hor believes that other life forms are so far away from our planet that we could never meet them.(分数:7.00)填空项 1:_4.The author says that silicones migth replace protein on hot planets because silicones may remain stable under very high temperatures.(分数:7.00)填空项 1:_5.The author mentioned flying mice,

3、blind lizards and worms in order to show that many strange things occur in the world.(分数:7.00)填空项 1:_6.Modern theories of the development of stars suggest that almost every star has some sort of family of planets.(分数:7.00)填空项 1:_7.Scientists collect radio waves from space in hopes that they might re

4、ceive planned messages sent by intelligent life on an other world.(分数:7.00)填空项 1:_8.Jupiter and Saturn are com worlds of the solar system.(分数:7.00)填空项 1:_9.The chemical structure of a creature from an earth - type planet will very likely be 1.(分数:7.00)填空项 1:_10.The author believes that life on other

5、 planets can take on forms 1 because even life on our own planet assumes such strange and various forms.(分数:7.00)填空项 1:_11.In terms of chemical structure, the passage mainly discusses three substances. They are 1.(分数:7.00)填空项 1:_三、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)B Questions 11 to 18 are based on the p

6、assage you have just heard./B(分数:56.00)A.Hell be speaking at the end of the meeting.B.He was supposed to speak last night instead.C.He suddenly decided not to speak.D.He already spoke very briefly tonight.A.The man shouldnt expect her to go along.B.She doesnt think she has enough money.C.Shell go ev

7、en though the movie is bad.D.The man should count the number of people going.A.Both the man and the woman have no time to look at the gift.B.The man cant imagine what his friends get for him.C.The man already knows what Betty will say.D.The man is anxious to see Bettys reaction to the gift.A.She was

8、nt really studying.B.She hadnt finished writing her articles.C.She had furnished her house.D.She could write beautifully.A.The problem may have been a very complicated one.B.No one can do it.C.The woman thinks that the problem is too easy.D.The man can solve the problem himself.A.The janitor is too

9、busy to do his work.B.The sanitary conditions of an apartment.C.The relationship between the janitor and the two speakers.D.The architecture of a building.A.He cant tear either piece of cloth.B.He wants part of each piece of cloth.C.The pieces of cloth are made by a secret process.D.The pieces of cl

10、oth seem identical to him.A.Look around before going home.B.Prefer to argue about it.C.Disagree with the woman.D.Apologize to the woman.四、B Questions 19 (总题数:1,分数:28.00)A.A sick friend.B.A math class.C.School policy.D.The mans test.A.Because it is against the law.B.Because the man is not a member of

11、 Terrys family.C.Because the woman cannot find the test.D.Because Terry was too sick to take the test.A.Young.B.Purcell.C.Raleigh.D.Kelly.A.Call his friend.B.Go to the office to get his test.C.Send the woman a letter.D.Take the test later.五、B Questions 23 (总题数:1,分数:21.00)A.They lived in caves.B.They

12、 traveled in groups.C.They had an advanced language.D.They ate mostly fruit.A.They lived in large groups.B.They used sand as insulation.C.They kept fires burning constantly,D.They faced their homes toward the sourth.A.Meet his anthropology teacher.B.Lend him her magazine when shes done with it.C.Com

13、e over to his house after class.D.Help him study for an anthropology test.六、BSection B/B(总题数:1,分数:28.00)B Passage One Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard./B(分数:28.00)A.To keep fish alive.B.To punish criminals.C.To preserve dead bodies.D.To help heal wounds.A.For making sa

14、lted fish.B.For stealing salt.C.For taking salt from the kings table.D.For selling salt.A.He would lose his life.B.He would lose an ear.C.He would lose all his salt.D.He would be heavily fined.A.Three thousand years ago.B.When man began to salt fish.C.When man began to preserve the dead.D.No one kno

15、ws.七、B Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.A few inches above the knee.B.A little below the knee.C.Down to the ankle.D.Floor- length.A.Boots.B.Sneakers.C.Slippers.D.Leather shoes.A.Fashions change overtime.B.Men are thriftier than women.C.Skirts and shoes are more important than other clothing.D.Some cloth

16、ing may suit all occasions.八、B Passage Three(总题数:1,分数:21.00)A.Vacations.B.Wages.C.Overcrowded classrooms.D.Paid sick leaves.A.They want the teachers to resign.B.They want the teachers to return to work.C.They are very sympathetic toward the strike.D.They are refusing to comment on the situation.A.Pa

17、rent Board.B.District Court.C.Teachers Union.D.School Committee.九、BSection C/B(总题数:1,分数:77.00)The young man was a FrenchU (36) /U, the son of one of the richest and most importantU (37) /Uof France. He had heard about the revolution taking place in America. He wanted to go and help. He was only eigh

18、teen years old. He was tall, handsome, and a familiarU (38) /Uin the high society of Paris. His family tried to stop him. They asked the King of France to throw him into jail in order to stop him, but the young nobleman had al readyU (39) /Uhis own ship andU (40) /Usome young friends to go with him.

19、 HeU (41) /Uand came to America. The young man was the Marquis de Lafayette. Upon his arrival, heU (42) /Uthat no one knew him here. He had beenU (43) /Uthat he would be an officer in the American army,U (44) /U. He could not go back to France. Instead, he offered to serve as a volunteer - without p

20、ay. Congress accepted. Later Lafayette met Washington.U (45) /U.Lafayette became Washingtons personal aide. Once toward the end of the war,U (46) /U. Lafayette asked Congress for new uniforms. Congress had no money with which to buy uniforms. Using his own personal credit, Lafayette went to the merc

21、hants of Baltimore and, at his own expense, bought a new uniform for each man m two thousand in all. In this way, his men were able to go on fighting.(分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十、BPart Reading (总题数:5,分数:45.00)12.In the writers opinion, peop

22、le judge others by 1.(分数:9.00)填空项 1:_13.According to the writer, in the future the great majority of people still 1.(分数:9.00)填空项 1:_14.What does the writer think is needed to solve our industrial problem?(分数:9.00)填空项 1:_15.What the most glaring advantage does the writer say managers have over other

23、workers?(分数:9.00)填空项 1:_16.Working conditions generally remain had because 1.(分数:9.00)填空项 1:_十一、BSection B/B(总题数:5,分数:44.50)17.What were the primary uses of the horse for early man?(分数:8.90)A.For food.B.For power.C.To make money.D.To work for him.18.What might be the authors possible purpose in writ

24、ing this passage?(分数:8.90)A.To tell readers that horse appeared earlier than human being.B.To inform us that horses can help us a lot.C.To introduce the history and characteristics of horses.D.To introduce the primitive horses to modem man.19.What can be said about the varieties of homes?(分数:8.90)A.

25、The early homes were larger than the more modem breeds.B.The only true wild homes left in the 20th century am in the Middle East.C.The oldest breed of the modem horses is said to be the Arabian.D.Medieval Knights preferred fast, active horses.20.Where did the horse originate?(分数:8.90)A.In the Middle

26、 East.B.In Europe.C.On the North American continent.D.In Spain.21.What are some of the characteristics of the horse?(分数:8.90)A.Poor memories.B.More intelligent than the dog.C.Great loyalty.D.In some areas they can exceed the abilities of man.十二、BPassage Two/B(总题数:5,分数:44.50)22.One of the causes of e

27、arthquake might be that _.(分数:8.90)A.it occurs in the center of the earth, so experts cannot tell when earthquakes will occurB.there is rushing water in the center of the earthC.solid rocks under the ground move and strain against each other, causing the earths surface movingD.there are other unknow

28、n causes23.What is said about the earthquakes that happened in China?(分数:8.90)A.Altogether 1,480,000 people were killed in the earthquakes.B.In the past, earthquakes happened twice in China.C.China is within the “ring of fire“.D.In the history, China had two worst earthquakes that took an enormous n

29、umber of human lives.24.We can infer from the passage that _.(分数:8.90)A.a great mass of solid rock suddenly moves deep inside the earthB.earthquake usually does great damage to human beingsC.earthquake cannot be measuredD.earthquake takes place with a loud roar25.It can be concluded from the passage

30、 that _.(分数:8.90)A.earthquakes no longer happen any more since many cities are taking steps to prevent loss of life in earthquakesB.more sensitive machines are used to measure the strength of earthquakesC.people can save themselves when earthquake happensD.earthquakes do less damage to human beings

31、became many cities are taking steps to prevent loss of life in earthquakes26.The phrase “ring of fire“ ( Para. 3 ) refers to _.(分数:8.90)A.the area around or in the Pacific Ocean where most of the worlds earthquakes happenB.the area where earthquakes are too small to be feltC.the area under the ocean

32、 or away from peopleD.the area where earthquakes occur a million times a year十三、BPart Cloze/(总题数:20,分数:70.00)A.to turnB.turnedC.turningD.turnsA.coldB.coughC.caseD.accidentA.smokeB.fireC.plantD.clothingA.the sameB.differentC.beautifulD.uglyA.forgetB.growC.fertilizeD.recognizeA.ConnectB.AvoidC.Wash.D.

33、StayA.sinceB.soC.thereforeD.thenA.oilB.partC.formD.contactA.poisoningB.wee dingC.growingD.seedingA.supportedB.discoveredC.wateredD.disturbedA.combinationB.contactC.skinD.soapA.alikeB.differentC.sameD.similarA.deepB.highC.catchingD.beautifulA.thatB.whereC.whatD.whichA.becomeB.changeC.getD.avoidA.wide

34、lyB.narrowlyC.practicallyD.stronglyA.barelyB.alwaysC.usuallyD.almostA.whichB.thatC.whatD.whereA.keepB.preventC.protestD.cutA.very badB.very goodC.quite wellD.worse十四、BPart Translat(总题数:5,分数:35.00)47.He put on his hat, 1(拿起拐杖) ,and went out.(分数:7.00)填空项 1:_48.We must believe that in China, as everywh

35、ere else in the world, 1(大多数人) are good.(分数:7.00)填空项 1:_49.We have achieved 1(四化建设中令人瞩目的成就).(分数:7.00)填空项 1:_50. 1(无论他们到哪里), the enemy troops killed the people they saw, and destroyed almost everything.(分数:7.00)填空项 1:_51.I had to admit that it was 1(由于我的疏忽).(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-118 答案解析(总分:667.00,做题时

36、间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)_正确答案:()解析:Dear Mr. Cold, I am writing to thank you for your coming into m, room and making me catch you, I know in the kind of season you are always very busy on business trip here and there. So I especially appreciate your kindness in remembering me during y

37、our busy work. Of course, after catching you yesterday, Ive been feeling un comfortable from head to tiptoe. With my head aching the dazing, I have had a great consumption of napkin paper. But meanwhile 1 have a day of sick leave. I can sleep longer until 6: 30 for the first time during the weekdays

38、 I can have enough time to finish all the work left; I can sit at my desk in the dormitory with a cup of hot water in my hand and melody flowing in my ear; and I can even have a comfortable nap in the daytime. I would like to extend to you my sincere thanks for giving me a dazing but restful day, a

39、nd Im longing for never meeting you again. Yours sincerely, Poor Me二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.Even intelligent life on earth couldnt send radio waves half a century ago. So it would be impossible for any intelligent beings to exist on any other planet at that time.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析

40、解析 由第三段的首句可知以上那些结果并不能说明地球以外的其他地方就不存在与我们有同等智力水平的生物,故此判断错误。3.The author believes that other life forms are so far away from our planet that we could never meet them.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 此判断的错误在于“never”。由文中第三段的倒数第二句话可知作者认为将来有一天我们遭遇外星球的生物是可以想像的。4.The author says that silicones migth replace p

41、rotein on hot planets because silicones may remain stable under very high temperatures.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 由倒数第二段中的“There are molecules called silicones which could conceivably be built into complex structures able to survive high temperatures”及前面的“it could scarcely be based on ordinary p

42、rotein”可知既然普通的蛋白质不能经受住高温,那么作者推断硅酮有可能取而代之。5.The author mentioned flying mice, blind lizards and worms in order to show that many strange things occur in the world.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 通过对第五段的分析我们不难发现作者列举出这些动物的目的并不是为了说明地球上出现了许多奇怪的动物,而是为了说明要预估外星球的生命所需的无比的想像力。6.Modern theories of the developme

43、nt of stars suggest that almost every star has some sort of family of planets.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:解析 通读全文我们可知文中并未提及有关星星的现代科学理论的发展,因此无从判断。7.Scientists collect radio waves from space in hopes that they might receive planned messages sent by intelligent life on an other world.(分数:7.00)填空项 1:_

44、正确答案:Y)解析:解析 由第一段的第一句话可知科学家利用仪器收集无线电波是为了探测外星球的生命现象,故此判断正确。8.Jupiter and Saturn are com worlds of the solar system.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 由倒数第四段的第一句话可知木星和土星是太阳系中的冷行星,此判断正确。9.The chemical structure of a creature from an earth - type planet will very likely be 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:protein-

45、in-water)解析:解析 由第十段可知,作者认为对于生活在和地球环境类似的星球上的生物,其生命的化学基础也很有可能是 protein in-water。10.The author believes that life on other planets can take on forms 1 because even life on our own planet assumes such strange and various forms.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:beyond human imagination)解析:解析 由第五段可知作者认为地球上的生物人们尚 H 没

46、有足够的想像力去想见,更何况外星球的生物,这超出了人们想像的范围。11.In terms of chemical structure, the passage mainly discusses three substances. They are 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:protein,ammonia and silicone)解析:解析 通读全文可知作者认为根据温度的不同,生物的化学基础就有所不同。它们分别是适于低温的“氨”,适于高温的“硅酮”和介于中间的“蛋白质”。三、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)B Questions 11 to 18 are based on the passage you have just heard.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
  • EN 15987-2015 en Leather - Terminology - Key definitions for the leather trade《皮革 术语 皮革交易的重要定义》.pdf EN 15987-2015 en Leather - Terminology - Key definitions for the leather trade《皮革 术语 皮革交易的重要定义》.pdf
  • EN 15991-2011 5625 Testing of ceramic and basic materials - Direct determination of mass fractions of impurities in powders and granules of silicon carbide by inductively coupled p.pdf EN 15991-2011 5625 Testing of ceramic and basic materials - Direct determination of mass fractions of impurities in powders and granules of silicon carbide by inductively coupled p.pdf
  • EN 15991-2015 en Testing of ceramic and basic materials - Direct determination of mass fractions of impurities in powders and granules of silicon carbide by inductively coupled pla.pdf EN 15991-2015 en Testing of ceramic and basic materials - Direct determination of mass fractions of impurities in powders and granules of silicon carbide by inductively coupled pla.pdf
  • EN 15997-2011 en All terrain vehicles (ATVs - Quads) - Safety requirements and test methods (Incorporating corrigendum October 2012)《全地形车辆(ATVs-四边形) 试验方法和安全性要求》.pdf EN 15997-2011 en All terrain vehicles (ATVs - Quads) - Safety requirements and test methods (Incorporating corrigendum October 2012)《全地形车辆(ATVs-四边形) 试验方法和安全性要求》.pdf
  • EN 15998-2010 en Glass in building - Safety in case of fire fire resistance - Glass testing methodology for the purpose of classification《建筑玻璃 火灾安全性 用于分类的玻璃试验方法》.pdf EN 15998-2010 en Glass in building - Safety in case of fire fire resistance - Glass testing methodology for the purpose of classification《建筑玻璃 火灾安全性 用于分类的玻璃试验方法》.pdf
  • EN 15999-1-2014 en Conservation of cultural heritage - Guidelines for design of showcases for exhibition and preservation of objects - Part 1 General requirements《文化遗产的保护 用于展示及保护物体.pdf EN 15999-1-2014 en Conservation of cultural heritage - Guidelines for design of showcases for exhibition and preservation of objects - Part 1 General requirements《文化遗产的保护 用于展示及保护物体.pdf
  • EN 16000-2010 en Plastics piping systems - Systems within the building structure - Mounting and fixing of components in the test apparatus to thermal attack by a single burning ite.pdf EN 16000-2010 en Plastics piping systems - Systems within the building structure - Mounting and fixing of components in the test apparatus to thermal attack by a single burning ite.pdf
  • EN 16002-2010 en Flexible sheets for waterproofing - Determination of the resistance to wind load of mechanically fastened flexible sheets for roof waterproofing《防水柔性板 屋面防水机械固定柔性板的.pdf EN 16002-2010 en Flexible sheets for waterproofing - Determination of the resistance to wind load of mechanically fastened flexible sheets for roof waterproofing《防水柔性板 屋面防水机械固定柔性板的.pdf
  • EN 16003-2011 en Chemicals used for treatment of water intended for human consumption - Calcium magnesium carbonate《用于供人类食用的水处理化学品 碳酸镁》.pdf EN 16003-2011 en Chemicals used for treatment of water intended for human consumption - Calcium magnesium carbonate《用于供人类食用的水处理化学品 碳酸镁》.pdf
  • 相关搜索
    资源标签

    当前位置:首页 > 考试资料 > 职业资格

    copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
    备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1